Geamuri pentru difuzia lumininii
Elemente de sticla izolatoare OKALUX cu capilaritati sunt extrem de eficiente atat pentru temoizolatie cat si pentru difuzia luminii. Geamul izolator face ca lumina soarelui sa patrunda in camera intr-un mod placut, difuz. Pe langa acest avantaj au si propietati de izolare termica, acestea variind in functie de cererea clientului. Geamurile OKALUX pentru difuzia luminii pemit patrunderea luminii in mod uniform pana la o distanta de 15 m fata de fereastra, in timp ce sticla conventionala ofera iluminare intensiva doar in apropierea ferestrei.

Geamuri parasolar cu lemn, plasa de aluminiu si cupru
Fatada joaca un rol important in crearea impresiei de ansamblu asupra unei cladiri. In afara de formatul ei, alegerea materialelor din care este formata joaca rolul cel mai important in creaea aspectului. Acesta este motivul pentru care OKALUX a colaborat intotdeauna cu arhitecti si profesonisti pentru dezvoltarea si imbunatatirea produsului.
Rezultatul: este o sticla cu un aspect atractiv care are in acelas timp o functionalitate excelenta.

Fiind un material natural, lemnul ajuta la crearea unei atmosfere confortabile in locuinta. Acest lucru este valabil si pentru geamuri, cu ajutorul geamurilor OKAWOOD, un gratar de cherestea ofera protectie impotriva luminii si stralucirii soarelui. Granulatia lemnului si nuantele naturale creaza o atmosfera vibranta.

Geamuri design printate digital
OKACOLOR este o tehnologie inovativa de printare digitala a sticlei. Rezultatul este o reproducere a imaginii foarte realista si o stalucire a culorilor imcomparabila. OKACOLOR deschide nelimitate optiuni de design interior si in aer liber a sticlei. Acest proces eficient de imprimare poate fi, de asemenea, combinat cu printare alb negru. Puteti adauga propriile idei de design pentru fiecare sticla de fatada cu OKACOLOR. Orice culoare si orice motiv poate fi printat pe suprafete in orice marimea dorita. OKACOLOR este potrivit pentru unitati de sticla izolante, parapeti, fatade, pereti cortina si multe alte aplicatii.

Geamuri cu jaluzele incorporate
Ferestrele OKASOLAR si OKAFLEX reprezinta un echilibru de succes intre controlul solar si de utilizare a luminii naturale. OKASOLAR contine lamele de reflexie in cavitate. Aceste lamele controleaza directia din care pot intra lumina, oferind protectie impotriva luminii directe.
OKAFLEX integreaza un sistem flexibil de orpire a luminii in cavitate, oferind posibilitatea de controla nivelul de iluminare si lumina directa.

OKASOLAR RETRO directioneaza lumina zilei cu unghi spre tavan, pentru a permite o adancime mare de iluminare in interior. Aceasta sticla functionala este utilizata in principal pentru lucrarea in fatade verticale.

Geamuri cu celule fotovoltaice
O mare parte din consumul de energie din Europa este atribuit cladirilor. OKACELL transforma proprietatea dumneavoastra intr-un generator electric - si face acest lucru intr-un mod vizual atragator. OKACELL va ofera o gama larga de posibilitati de design.
Pentru constructii-fotovoltaice cu solutii integrate, OKACELL este disponibil in doua variante: geamuri intr-o singura foaie pentru fatade ventilate si geamurile izolante cu celulele fotovoltaice intre foile de sticla. OKACELL va permite un design individual de fatade si acoperisuri solare, cu o gama variata de culori si forme in combinarie cu sistemul OKALUX.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!