Sticla antiefractie, antiglont VETROTECH

Sticla antiefractie, antiglont VETROTECH

Marca:
VETROTECH
Produs furnizat de:

LUCANIK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
VETROTECH

Vetrogard / Polygard Attack - Vitraj stratificat de securitate impotriva vandalismului si efractiei

Bani, bijuterii, date, documente, artefacte istorice, colectii de arta ...Cand aveti bunuri valoroase precum acestea, doriti sa va asigurati ca sunt protejate impotriva tentativelor de efractie. Gama noastra de vitraje PROTECT - Vetrogard si Poligard Attack - va asigura aceasta protectie.


In plus, gama PROTECT nu opreste doar intrusii sa patrunda in interior, de asemenea, opreste oamenii sa iasa. Deci ar putea fi o alegere potrivita si pentru penitenciare sau centre de expertiza medico-legala psihiatrica.

Polygard, pe langa protectia anti-efractie este o alternativa de vitraj suplu si flexibil datorita policarbonatului din componenta structurii.


Toate vitrajele noastre sunt conform EN 1627 si au certificari pentru produs.


Vetrogard / Polygard Bullet - Vitraj stratificat de securitate impotriva armelor de foc

Unele cladiri sunt predispuse la atacul cu arme de foc: banci, ministere, ambasade, consulate, sectii de politie, inchisori sau organizatii militare, toate pot fi potentiale tinte. Cand riscul acestor atacuri reprezinta o amenintare reala, ocupantii trebuie sa se simta increzatori in masurile de securitate existente. Sticla de securitate rezistenta la gloante, din gama PROTECT, ofera protectie suprema chiar si impotriva armamentului puternic: atat Vetrogard®, cat si Polygard® Bullet ofera securitate si incredere impotriva armelor de foc.


Aceste vitraje foarte rezistente includ solutii de protectie cu sau fara eliberare de aschii la impactul glontului cu sticla (S sau NS). Alegand optiunea NS, va asigurati ca nu exista riscul ranirii cu aschii in vecinatatea sticlei sparte.

Produsele PROTECT sunt testate impotriva unor arme de foc clasificate in clase de la BR 1 la BR 7 si SG 1 si SG 2.


Pentru mai multe detalii, va rugam consultati documentatia anexata.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sticla antiefractie, antiglont VETROTECH
Contactează LUCANIK și cere prețuri pentru proiectul tau.