Stickere si folii decorative pentru decorarea peretilor sau vitrinelor Beestick

Stickere si folii decorative pentru decorarea peretilor sau vitrinelor Beestick

Marca:
Beestick
Produs furnizat de:

STICK DECO

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Beestick
Stickerele sunt destinate atat persoanelor fizice cat si restaurantelor, hotelurilor, magazinelor, designerilor de interior, decoratorilor, constructorilor, saloanelor de cosmetica, etc.
 
Stickerele decorative BeeStick sunt o maniera originala, estetica si ieftina pentru decorarea peretilor sau vitrinelor. Datorita faptului pot fi dezlipite oricand, stickerele BeeStick pot de asemenea sa ajute la decorarea spatiilor pentru evenimente si seri speciale.
 
Gama de modele, culori si dimensiuni este foarte variata si totul poate fi realizat intr-un timp foarte scurt.

Sticker Pisici cu stil - BeestickSticker Rola de Film - BeestickSticker Senzual - BeestickSticker Tablou din Padure - BeestickSticker Books - BeestickSticker Burning - BeestickSticker Busola in Perspectiva - BeestickSticker Desene pe pereti - BeestickSticker Florale Inegale - BeestickSticker Gimnastica - BeestickSticker Invitatie la dans - BeestickSticker Floare circulara Yin si Yang - Beestick


Un alt avantaj al stickerelor decorative este acela ca odata dezlipite, suportul pe care au fost aplicate nu este afectat in niciun fel.
 
Firmele au posibilitatea de a:
 • - Alege unul sau mai multe modele prezente in catalog sau de a solicita o grafica personalizata
 • Beestick, realizeaza gratuit simularile necesare inainte de plasarea comenzii.
 • - Optional, pe raza orasului Bucuresti, BeeStick propune si aplicarea stickerelor achizionate de catre angajatii nostri.
 
Suntem in curs de a dezvolta si o retea de distributie: http://www.sticker-decorativ.ro
 
Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual. Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea si expedierea sunt efectuate in termen de 24 - 48 de ore pentru a putea beneficia de stickerul comandat in cel mai scurt timp posibil.
 
Colectia noastra
Fiecare concept de sticker a fost ales cu grija cu scopul de a propune o alternativa decorativa care sa corespunda perfect cu centrele principale de interes (natura, urban, animale, evenimente...) si care sa se potriveasca ca o manusa oricarui interior, fie ca este vorba despre un apartament, o casa sau un birou. Diversitatea colectiei trebuie astfel sa raspunda fiecarei idei si sa ii corespunda.
 
Realizam si modele la cerere cu un design "custom". Putem realiza fiecare model si orice dimensiune, este de ajuns sa fim contactati direct.
 
Trimitem si esantioane gratuite, prin completarea formularului disponibil pe pagina noastra de facebook
 
Aplicare
Toate stickerele sunt livrate insotite de instructiunile de aplicare. Pentru o mai buna calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Acest material permite o aderenta excelenta pe tipuri de suport variate.
 
Vinyl-ul pe care il folosim a fost special ales pentru a putea fi indepartat fara sa se zgarie sau sa se strice suprafata pe care a fost aplicat (daca, evident, aceasta suprafata a fost in stare buna inca de la aplicarea stickerului)
 
Avantaje:
Ieftine. Preturile variaza in functie de dimensiunile stickerului, de la 15 - 20 RON pentru stickerele mici si pana la 250 RON pentru stickere de perete mari de un metru;
 • - Usor de aplicat pe perete. Spre deosebire de tablouri, stickerul decorativ nu are nevoie de bormasina si de burghie pentru beton, el se lipeste.
 • - Usor de dezlipit. Materialul sau vinylul din care sunt fabricate este unul de tip « temporar » adica adezivul este mai putin puternic decat la autocolantele pentru masini. Astfel, fie ca va mutati intr-o alta casa, fie ca v-ati plictisit si vreti sa schimbati cadrul, stickerul de perete se poate dezlipi foarte usor fara sa ramaneti cu varul in mana
 • - Foarte multe modele. Exista modele din cele mai variate, de la modele vegetale (frunze, copaci, etc) pana la modele de genul urban, tribal, etc. In acelasi timp, paleta de culori folosita pentru stickerele decorative este foarte larga astfel, daca peretii sunt gri, se poate alege o culoare care sa se integreze perfect culorii de fond.
 • - Personalizabile. Exista posibilitatea de a crea propriul concept de sticker decorativ. Este suficient de a trimite o imagine iar noi cream stickerul. 

Sticker Bonne Nuit - BeestickSticker Alte cercuri - BeestickSticker Amprente de talpi - BeestickSticker Angel Eye - BeestickSticker Ardezie - BeestickSticker Bate primavara la usa! - BeestickSticker Bila Neagra - BeestickSticker Biliard - BeestickSticker BMW o pasiune - BeestickSticker Bubbles - BeestickSticker Ca marca de scrisoare - BeestickSticker Camera de baiat - BeestickSticker Camile - BeestickSticker Copac cu ceas - BeestickSticker Copacei mori de vant - BeestickSticker Cu Audi-ul in casa - BeestickSticker decorativ - Cuier de haine - BeestickSticker Daiquiri - BeestickSticker Dancing People - BeestickSticker Deco abstracta - BeestickSticker Decor abstract - BeestickSticker Diferita - BeestickSticker Doamna in pahar - BeestickSticker decorativ - Fairies - BeestickSticker Fata din vis - BeestickSticker Felinar parizian - BeestickSticker Fericire, Adevar, Liniste - BeestickSticker Find the way - BeestickSticker decorativ - Floare complexa - BeestickSticker Floare pe perete - BeestickSticker Floare Vesela - BeestickSticker Flori de primavara - BeestickSticker Flori si Fluturi - BeestickSticker Fluturi - BeestickSticker Forma Tribala - BeestickSticker Forma Tribala - BeestickSticker Forme cu flori - BeestickSticker Gradina cu fluturi - BeestickSticker Harta Lumii - BeestickSticker Have hope - BeestickSticker Iepurasul Muzician - BeestickSticker In Love - BeestickSticker In this house - BeestickSticker La capul patului - BeestickSticker Libelula - BeestickSticker Louis Armstrong - BeestickSticker Luna, Rasarit, Claritate - BeestickSticker Mare cat inima mea - BeestickSticker Marlene Dietrich - BeestickSticker Marul discordiei - BeestickSticker Michael Jackson - BeestickSticker Mrs Smith - BeestickSticker Multi Fluturi - BeestickSticker New York, New York - BeestickSticker O alta orhidee - BeestickSticker Omiduta - BeestickSticker Onoare, Iertare, Floare - BeestickSticker Pacman - BeestickSticker Panouri Florale - BeestickSticker Party Time - BeestickSticker Perete - BeestickSticker Pisica pe acoperis - BeestickSticker Poker Face - BeestickSticker Portret Marilyn Monroe - BeestickSticker Povesti cu Zane - BeestickSticker Puma - BeestickSticker Ramuri Primavaratice - BeestickSticker Set de Spatule - BeestickSticker Silueta egipteana - BeestickSticker Creative - BeestickSticker Sursa de relaxare - BeestickSticker Tablou Vegetal - BeestickSticker Tag Cloud - BeestickSticker Taur - BeestickSticker Te iubesc! - BeestickSticker Top Model - BeestickSticker Trandafir cu tija - BeestickSticker Tu si Eu - BeestickSticker Tulpina cu frunze - BeestickSticker Turnul din Pisa - BeestickSticker Valentine s Gift - BeestickSticker Vegetale - BeestickSticker Vivian Leigh - BeestickSticker Vrajitoare zburatoare - BeestickSticker Zana cu Bagheta - BeestickSticker Zane si printese - BeestickSticker Zen Asia - BeestickSticker Geometrie - BeestickStickere Rame Foto
 
O bucata de perete dedicata celor mai frumoase si reprezentative momente din viata dumneavoastra este o idee de decor foarte originala. Dar cadrele foto din lemn costa scump! BeeStick va propune o solutie alternativa clasicelor cadre de perete din lemn sau plastic, menita sa va faca sa economisiti bani si timp: un sticker decorativ format din mai multe cadre foto dispuse de o maniera estetica, ce se lipesc toate odata pe perete si va scuteste de dat gauri si de cheltuieli prea mari.

Sticker Amintiri, dragi amintiri - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

 •  - 4 buc de 10 x 15 cm
 •  - 2 buc de 9 x 13 cm
 •  - 2 buc de 23 x 15 cm
 •  - 1 buc de 20 x 30 cm

Sticker Bucati din viata - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

 • - 2 buc de 30 x 40 cm
 • - 1 buc de 40 x 20 cm
 • - 1 buc de 45 x 30 cm
 • - 1 buc de 20 x 20 cm
 • - 1 buc de 13 x 18 cm

Sticker Calatorie in timp - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

- 1 buc de 21 x 36 cm 2

- 2 buc de 30 x 13 cm 2

- 2 buc de 18 x 13 cm 3

- 3 buc de 15 x 21 cm

- 2 buc de  9 x 13 cm


Sticker Timpul trece, amintirile raman - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

 • - 7 buc de 18 x 13 cm
 • - 2 buc de 13 x 18 cm
 • - 1 buc de 15 x 21 cm
 • - 1 buc de 15 x 25 cm
 • - 1 buc de 30 x 20 cm

Sticker Decor cu poze - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

 • - 2 buc de 30 x 20 cm
 • - 8 buc de 15 x 10 cm
 • - 4 buc de 10 x 15 cm

Sticker Amintirile mele - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

 • - 9 buc de 20 x 20 cm

Sticker Casuta noastra - Beestick

- Pentru dimensiunea de 100 x 74 cm, cadrul masoara la interior 14,5 x 9,5 cm 

- Pentru dimensiunea de 120 x 88 cm, cadrul masoara la interior 17,5 x 11,5 cm 
- Pentru dimensiunea de 161 x 119 cm, cadrul masoara la interior 23,5 x 15,5 cm 


Sticker Clipe de neuitat - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

 • - 1 buc de 30 x 40 cm
 • - 4 buc de 13 x 18 cm

Sticker Perete in familie + Mecanism - Beestick

Pentru familii frumoase ce au intotdeauna lucruri de povestit si amintiri de depanat acesta este cadoul ideal : un sticker ceas de perete unde sa isi poata lipi fiecare poza cu amintirea preferata. Ceasul ajunge la dumneavoastra insotit de un mecanism perfect functional. Dimensiunile cadrelor (la interior) sunt de 15 x 10 cm. Pozele au dimensiuni standard si pot fi imprimate la orice centru foto.


Mecanism si pret:

- Sticker 96x81 cm / (mecanism negru)

- Sticker 96x81 cm / (mecanism argintiu)


Sticker Momente de suflet - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

- 4 buc de 10 x 15 cm

- 4 buc de 7,5 x 10,5 cm

- 1 buc de 30 x 20 cm

- 1 buc de 20 x 30 cm

- 2 buc de 20 x 22 cm

- 1 buc de 10 x 15 cm

- 1 buc de 10,5 x 7,5 cm

- 1 buc de 9 x 13 cm

- 1 buc de 15 x 21 cm


Sticker Wall of Fame - Beestick

Dimensiunile cadrelor foto:

- 6 buc de 20 x 20 cm

- 1 buc de 20 x 44 cm

- 1 buc de 44 x 20 cm

Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.