Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Un alt avantaj al stickerelor decorative este acela ca odata dezlipite, suportul pe care au fost aplicate nu este afectat in niciun fel.


Firmele au posibilitatea de a:

  • - Alege unul sau mai multe modele prezente in catalog sau de a solicita o grafica personalizata
  • - Beestick, realizeaza gratuit simularile necesare inainte de plasarea comenzii.
  • - Optional, pe raza orasului Bucuresti, BeeStick propune si aplicarea stickerelor achizionate de catre angajatii nostri.


Suntem in curs de a dezvolta si o retea de distributie: http://www.sticker-decorativ.ro


Fiecare sticker este fabricat la comanda, individual. Pentru o calitate sporita, etapele finale ale fabricarii sunt realizate manual. Fabricarea si expedierea sunt efectuate in termen de 24 - 48 de ore pentru a putea beneficia de stickerul comandat in cel mai scurt timp posibil.


Colectia noastra

Fiecare concept de sticker a fost ales cu grija cu scopul de a propune o alternativa decorativa care sa corespunda perfect cu centrele principale de interes (natura, urban, animale, evenimente...) si care sa se potriveasca ca o manusa oricarui interior, fie ca este vorba despre un apartament, o casa sau un birou. Diversitatea colectiei trebuie astfel sa raspunda fiecarei idei si sa ii corespunda.


Realizam si modele la cerere cu un design "custom". Putem realiza fiecare model si orice dimensiune, este de ajuns sa fim contactati direct.


Trimitem si esantioane gratuite, prin completarea formularului disponibil pe pagina noastra de facebookAplicare

Toate stickerele sunt livrate insotite de instructiunile de aplicare. Pentru o mai buna calitate, stickerele sunt realizate din vinyl Oracal, marca recunoscuta la nivel mondial pentru calitatea si finetea materialelor. Acest material permite o aderenta excelenta pe tipuri de suport variate.


Vinyl-ul pe care il folosim a fost special ales pentru a putea fi indepartat fara sa se zgarie sau sa se strice suprafata pe care a fost aplicat (daca, evident, aceasta suprafata a fost in stare buna inca de la aplicarea stickerului)


Avantaje:

Ieftine. Preturile variaza in functie de dimensiunile stickerului, de la 15 - 20 RON pentru stickerele mici si pana la 250 RON pentru stickere de perete mari de un metru;

  • - Usor de aplicat pe perete. Spre deosebire de tablouri, stickerul decorativ nu are nevoie de bormasina si de burghie pentru beton, el se lipeste.
  • - Usor de dezlipit. Materialul sau vinylul din care sunt fabricate este unul de tip « temporar » adica adezivul este mai putin puternic decat la autocolantele pentru masini. Astfel, fie ca va mutati intr-o alta casa, fie ca v-ati plictisit si vreti sa schimbati cadrul, stickerul de perete se poate dezlipi foarte usor fara sa ramaneti cu varul in mana
  • - Foarte design. Exista modele din cele mai variate, de la modele vegetale (frunze, copaci, etc) pana la modele de genul urban, tribal, etc. In acelasi timp, paleta de culori folosita pentru stickerele decorative este foarte larga astfel, daca peretii sunt gri, se poate alege o culoare care sa se integreze perfect culorii de fond.
  • - Personalizabile. Exista posibilitatea de a crea propriul concept de sticker decorativ. Este suficient de a trimite o imagine iar noi cream stickerul. 
Stickere Rame Foto


O bucata de perete dedicata celor mai frumoase si reprezentative momente din viata dumneavoastra este o idee de decor foarte originala. Dar cadrele foto din lemn costa scump! BeeStick va propune o solutie alternativa clasicelor cadre de perete din lemn sau plastic, menita sa va faca sa economisiti bani si timp: un sticker decorativ format din mai multe cadre foto dispuse de o maniera estetica, ce se lipesc toate odata pe perete si va scuteste de dat gauri si de cheltuieli prea mari.Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Stickere Rame Foto | Prezentare produs | Wall of fame (1 foto)
  • Wall of fame Beestick - Poza 1

Stickere Rame Foto | Prezentare produs | Timpul trece, amintirile raman (1 foto)
  • Timpul trece, amintirile raman Beestick - Poza 1

Stickere Rame Foto | Prezentare produs | Peretele cu amintiri (1 foto)
  • Peretele cu amintiri Beestick - Poza 1

vezi in biblioteca