3655

Stergatoare de picioare - sistem deschis PROMAT

Marca:
PROMAT
Produs furnizat de
PROFILUX Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
PROMAT

Stergatoarele profesionale din gama Promat sunt realizate din profile de aluminiu eloxat cu grosime 1,2 mm si inaltime 17 care sunt conectate intre ele cu ajutorul unor sarme din otel inoxidabil si insertii din diverse materiale : mocheta de trafic, benzi din PVC cauciucat antiderapant, perii, gratare din PVC cauciucat.


Datorita sistemului de conectare a elementelor, se pot realiza diverse combinatii intre toate modelele de stergatoare, obtinandu-se diverse forme, dimensiuni si intercalari de insertii.


Stergatoarele profesionale se pot instala peste nivelul pardoselii si in acest caz sunt finisate cu rampe sau pot fi incastrate in pardoseala.


735

Stergatoare de picioare DECOMAT

Acest stergator performant si durabil este realizat din perii fabricate din nailon, fixate in profile din PVC rigid, disponibile intr-o gama variata de culori.


736

Stergatoare de picioare JUPITER

Acest stergator este realizat din profile de aluminiu eloxat cu insertii din PVC cauciucat antiderapant, fiind recomandat pentru utilizare la exterior.


737

Stergatoare de picioare NEPTUN

Realizat din profile de aluminiu eloxat si gratare verticale din PVC cauciucat, acest tip de stergator este extrem de durabil.


738

Stergatoare de picioare SATURN

Acest stergator performant este realizat din profile de aluminiu eloxat si mocheta de trafic in diverse culori, fiind recomandat pentru utilizare la interior.


739

Stergatoare de picioare URANUS

Este un stergator performant, utilizat la interior si exterior. Este realizat din profile de aluminiu eloxat si insertii din perii din filamente de nailon, rezistente si eficiente in inlaturarea murdariei.


740

Stergatoare de picioare VENUS

Este un stergator performant utilizat la interior si exterior, realizat din profile de aluminiu eloxat si insertii din perii din filamente de nailon, foarte dense, deosebit de rezistente si eficiente in inlaturarea murdariei.


Stergatoarele profesionale din gama Promat ofera trei grade de curatare:
- Curatare grosiera prin razuire (utilizare la exterior); realizate din materiale dure, non-absorbante: perii, cauciuc sau benzi din aluminiu (JUPITER, NEPTUN, URANUS, VENUS, DECOMAT si combinatii intre ele)
- Curatare intermediara (utilizare la intrarile acoperite ale cladirilor), indeparteaza murdaria fina si umezeala; realizate din mocheta de trafic (SATURN)
- Curatare si uscare (utilizare la interior): SATURN

Gamă de produse de la
PROFILUX