Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Statiile de epurare tip noroi activ sebazeaza pe principiul biologico-oxidativ si sunt destinate tratarii apelor reziduale, civile  sau  industriale provenite dintr-un sistem  de tratament primar (ex: fosa septica IMH0FF, separator de grasimi), cu precizarea ca acestea sa fie biodegradabile.


Sunt definite ca fiind sisteme de epurare tip biologico­ oxidativ, deoarece actiunea de epurare are ca mijloc popularea cu bacterii aerobe, provenite prin aerare fortata a apelor menajere, care se hranesc cu substanta organica din apele reziduale, scazand nivelul de poluare pana la valorile admise denormativul NTPA 001/2002.


Domenii de aplicare: locuinte particulare, nuclee rezidentiale, restaurante, scoli,policlinici, etc


Principiul de functionare

Statiile de epurare tip noroi activ din PE (polietilena liniara), material reciclabil integral, sunt alcatuite dintr-o camera de oxidare, unde are loc fermentatia aeroba (in prezenta oxigenului) si o camera de sedimentare. Principiul de functionare sebazeaza pe sistemul de epurare de tip biologico-oxidativ, prin barbotare de oxigen. Actiunea de epurare areca mijloc popularea apei menajere cu bacterii aerobe care se hranesc cu substantele organice, scazand nivelul depoluare. Tehnologia de epurare cu namol activ consta in amestecarea si aerarea apei uzate cu sedimente active recirculate, urmate de separarea apei de namol. Prin introducerea aerului se creeaza conditii favorabile pentru inmultirea bacteriilor aerobe existente in apa uzata, care adera la suprafata materiilor in suspensie sub forma de aglomerari uniform dispersate in bazin. Pentru introducerea aerului in instalatie se utilizeaza un compresor antrenat de un motor electric si un sistem de dispersare. Aerarea prelungita duce Ia oxidarea (mineralizarea) totala a namolului.


Avantajele produsului

Dimensiuni mici, inchis etans, nu ocupa spatiu (trebuie ingropat), greutate redusa, reactie neutra la radiapile UV, rezistenta la atacurile agentilor chimici Ia coroziune, nu necesita intretinere, doar vidanjare, forma bazinelor prezinta avantajul unei structuri monolite solide, rezistenta mecanica si tehnica Ia temperaturi cuprinsa intre -60 grade C si +80 grade C, respecta normele Uniunii Europene- reciclabil 100%.Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!