3750

Statii de epurare cu namol activ NEW DESIGN COMPOSITE

Contactează furnizorul
NEW DESIGN COMPOSITE
730

SUPERSTARS ACTIV Statie de epurare cu namol activ

Aceasta statie are trei etape de purificare a apelor uzate si anume: separarea sedimentelor, sedimentarea si oxidarea (mineralizarea) sedimentelor. Microorganismele in prezenta oxigenului furnizat de suflanta transforma substanta organica in materie stabila. Namolul decantat se repune in circulare in camera de oxidare.


731

Statie de epurare cu namol activ SUPERSTARS ACTIV-E

Aceasta statie are trei etape de purificare a apelor uzate si anume: separarea sedimentelor, sedimentarea si oxidarea (mineralizarea) sedimentelor. Microorganismele in prezenta oxigenului furnizat de suflante transforma substanta organica in materie stabila. Namolul decantat se repune in circulare in camera de oxidare.


732

Statie de epurare cu namol activ CROMACTIV

Cromactiv se foloseste la epurarea apei (cu dejectii) dintr-o locuinta. Ea este plasata intre colectorul acestora si destinatia finala a lichidelor purificate, de exemplu un emisar. Aceasta fosa are trei etape de purificare a apelor uzate si anume: separarea sedimentelor, sedimentarea si oxidarea (mineralizarea) sedimentelor. Microorganismele in prezenta oxigenului furnizat de suflanta transforma substanta organica in materie stabila. Namolul decantat se repune in circulare in camera de oxidare.


733

Statie de epurare cu namol activ CROMACTIV/E

Cromactiv/E, este un produs bicameral, in care se produce decantarea primara si oxidarea biologica. Microorganismele in prezenta oxigenului furnizat de suflante transforma substanta organica in materie stabila. Namolul decantat se repune in circulare in camera de oxidare. Toate modelele sunt prevazute cu iesire biogaz.


734

Statie de epurare cu namol activ UNDER ACTIV - UNDER ACTIV/E

Statiile de epurare UNDER sunt din materiale reciclabile, gindite special sa indeplineasca toate conditiile si toate cerintele normativelor de mediu in vigoare. In acelasi timp insa, se adapteaza usor pentru mai multe tipuri de sol, respectind astfel principiul "globalizarii".

Gamă de produse de la
NEW DESIGN COMPOSITE