Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Media Switch

Sistemul Media Switch (Amx® inside) permite comutarea semnalului audio si video de la mai multi utilizatori catre diferite echipamente media precum videoproiector, monitor etc.

Aceasta caracteristica poate fi utilizata in combinatie cu gama de produse Bachmann Facility Systems.

Media Control

Sistemul Media Control (Amx® inside) ofera posibilitatea de a actiona de la un punct central mai multe echipamente media. Astfel intr-o sala de conferinta echipamentele media se pot actiona prin apasarea unei taste programabile din panoul de control Bachmann. Utilizarea este simpla si usor de inteles pentru participanti.
Sistemul Bachmann Media solutioneaza managementul media individual in salile de conferinta cat si a salilor de training unde se solicita eleganta si aspect vizual ridicat. Solutia permite comutarea semnalelor de la diferitele echipamente media in functie de cerintele clientului.

Datorita componentelor moderne de control de la AMX® cat si a solutiilor de conexiune complete, gama Media ofera solutii customizabile in functie de necesitatea clientului. Multumita sistemului modular si a conexiunii simplificate instalarea produsului se efectueaza in cel mai scurt timp si poate fi adaptat tuturor cerintelor.

Pe langa flexibilitatea produsului dorim sa amintim si eleganza solutiilor complete Bachmann. Oricat de complex ar fi sistemul Bachmann Media, acesta poate fi combinat usor si rapid cu celelalte sisteme Bachmann disponibile.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
deme - 27 Feb 2013, 12:28 (post nou)
Raspuns solutie
cum pot gestiona semnalul video fara sa am calculator? si vreau sa afisez pe videoproiector? ast raspunsul dumneavoastra
deme
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Emil Drajan - 27 Feb 2013, 13:55 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua In primul rand va multumim pentru interesul aratat pentru produsele BACHMANN . Pentru a va da mai multe detalii in legatura cu problema dumneavoastra am rugamintea sa mi transmiteti datele d-voastra de contact la adresa de email : emil.darjan@bachmann.ro .
Raspunde
32 p | EN
Sisteme complete de control si gestionare audio-video BACHMANN
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
MediaNet Switch, MediaNet Control, MediaNet Express
  
vezi in biblioteca