Software si programe pentru proiectare generala de arhitectura AUTODESK

Software si programe pentru proiectare generala de arhitectura AUTODESK

Contactează furnizorul
AUTODESK

Curs Autodesk AutoCAD

Abonati-va la AutoCAD including specialized toolsets si aveti acces la unelte specializate pe industrii, mai multa mobilitate cu noile aplicatii web si mobile si ultimele functionalitati de productivitate.


Accelerati munca cu ajutorul functiilor si bibliotecilor specializate pentru proiectare mecanica, arhitectura, proiectare electrica, instalatii industriale, instalatii mecanice, electrice, ventilatie si sanitare pentru cladiri, pentru harti 3D si lucrul cu imagini raster, toate in interfata familiara de AutoCAD.

Seturi de unelte specializate incluse:
 
Arhitectura
Utilizati functii specializate pentru proiectarea constructiilor si peste 8000 de obiecte inteligente pentru arhitectura pentru a accelera realizarea desenelor si documentatiei de arhitectura. Automatizati crearea planurilor, sectiunilor, fatadelor si a altor desene cu ajutorul setului de unelte pentru arhitectura.
 
Mecanica
Utilizati functii specializate de proiectare mecanica si peste 700.000 de componente standard si simboluri pentru a realiza mai rapid proiectele dumneavoastra. Generati si calculati componente mecanice si obtineti automat lista de componente.
 
Electrica
Cresteti productivitatea cu ajutorul functiilor specializate pentru proiectare electrica si peste 65.000 de simboluri electrice inteligente. Proiectati rapid sisteme de control electric, panouri, scheme si alte desene cu ajutorul setului de unelte pentru proiectare electrica.
 
Instalatii cladiri
Functiile specializate si cele peste 10.500 de componente din setul de unelte specializate pentru instalatii mecanice, electrice, ventilatii si sanitare va ajuta sa desenati si sa creati documentatia de proiect pentru instalatii. Proiectati rapid conducte, trasee electrice si sisteme de ventilatie si sanitare cu uneltele MEP.
 
Istalatii industriale
Utilizati functiile specializate de proiectare pentru instalatii industriale pentru a realiza scheme P&ID si apoi a le integra in modele 3D ale instalatiei. Creati rapid diagrame, planuri si alte desene cu uneltele pentru instalatii industriale 3D.
 
Harti si GIS
Agregati datele CAD si GIS pentru va a ajuta la planificare si proiectare. Accesati cu usurinta datele GIS stocate in fisiere, baze de date sau servicii web si integrati-le cu planurile realizate in AutoCAD cu ajutorul uneltelor pentru harti si GIS.
 
Imagini raster
Folositi unelte de conversie raster-to-vector pentru a lucra cu planuri scanate si a converti imagini raster in obiecte DWG. Editati, curatati si transformati imagini, manevrati obiecte raster si creati elemente vectoriale cu ajutorul uneltelor pentru imagini raster.
 
In solutia software AutoCAD descoperiti un mijloc intuitiv de explorare a conceptelor proiectelor dumneavoastra, prin faptul ca ofera instrumente de lucru 3D capabile sa realizeze aproape orice forma imaginabila.
Cu instrumente puternice pentru realizarea desenelor sau modelelor, AutoCAD conecteaza si simplifica fluxurile de lucru de proiectare si documentare. Noi instrumente pentru conectarea cu serviciile cloud Autodesk 360 va ajuta sa accesati fisierele si sa colaborati la proiecte de aproape oriunde. AutoCAD este disponibil atat pe Windows cat si pe Mac OS, permitandu-va sa lucrati nativ pe platforma dumneavoastra preferata.
 
Ce e nou in AutoCAD 2021
  • Istoricul desenului – comparati versiunile trecute si prezente ale desenului pentru a vedea evolutia proiectului
  • Comparare Xref – vedeti schimbarile aduse de fisierele externe atasate (Xrefs)
  • Integrare cu servicii de stocare cloud – accesati desenele salvate in Dropbox, Box, OneDrive sau Google Drive
  • Performanta imbunatatita – experimentati operatiuni de salvare si instalare mai rapide. Utilizati mai multe procesoare pentru operatiuni de orbit, pan si zoom mai fluide
 
Noutăți AutoCAD 2022
Funcții noi precum Trace si Share care activeaza procesul de revizuire. Puteti colabora cu echipele si colegii in mod digital si sigur cu AutoCAD de oriunde.
O caracteristica noua, Count, care va ajuta sa reduceti numararea manuala, economisind timp si imbunatatind precizia cu numararea automata a blocurilor si a geometriei.
Flexibilitate in proiectare in AutoCAD pe desktop, web si dispozitive mobile. Acum se pot partaja si marca fisiere DWG in aplicatiile web si mobile.
Fluxuri de lucru mai usoare si distribuirea fisierelor intre AutoCAD 2022 si alte produse Autodesk.
O noua modalitate de a vizualiza si edita mai multe desene in acelasi timp in AutoCAD cu Floating windows.
 
Va rugam sa ne contactati pentru detalii suplimentare.

5 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software si programe pentru proiectare generala de arhitectura AUTODESK
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.