Software si programe de proiectare pentru arhitectura si constructii AUTODESK

Software si programe de proiectare pentru arhitectura si constructii AUTODESK

Contactează furnizorul
AUTODESK

Software de proiectare

Autodesk Architecture, Engineering & Construction Collection este un pachet complet de solutii software dedicata proiectarii in domeniul constructiilor care combina instrumentele pe care profesionistii din arhitectura, inginerie si constructii se bazeaza pentru proiectarea CAD si utilizarea tehnologiei BIM in cadrul fluxurilor de lucru zilnice.


Aceasta colectie va ofera uneltele necesare pentru a proiecta constructii de inalta calitate. Detineti capacitatea de a livra proiecte de succes.


Obtineti toate uneltele potrivite

Sustineti toate fazele ciclului de viata al cladirii sau infrastructurii cu ajutorul tehnologiilor care acopera totul de la concept la constructie - inclusiv BIM si CAD - totul intr-un singur pachet.


Conectati fluxurile de lucru

Facilitati colaborarea in echipa si beneficiati de continuitatea datelor cu ajutorul uneltelor de proiectare interconectate, realizate special pentru a satisface nevoile tuturor celor ce lucreaza la proiect.


Puneti accentul pe proiect

Proiectati cladirile viitorului cu cele mai noi si inovatoare aplicatii si tehnologii cloud care va ofera o perspectiva fara precedent asupra proiectului.

Architecture Engineering & Construction Collection include: Autodesk Revit, Autodesk AutoCAD, Autodesk AutoCAD Civil 3D plus o serie de programe aditionale.


Desktop

AutoCAD including specialized toolsets

       -AutoCAD Architecture

       -AutoCAD Electrical
       -AutoCAD Map 3D
       -AutoCAD MEP
       -AutoCAD Plant 3D
       -AutoCAD Raster Design

▪ Autodesk Civil 3D

▪ Revit: include

       -Revit Architecture
       -Revit MEP
       -Revit Structure

▪ Navisworks Manage
▪ Vehicle Tracking
▪ 3ds Max
▪ Autodesk Advance Steel
▪ Autodesk Fabrication CADmep
▪ Autodesk Robot Structural Analysis Professional
▪ Autodesk Dynamo Studio
▪ Autodesk Revit Live
▪ Autodesk Structural Bridge Design


Cloud

▪ AutoCAD 360 Pro
▪ Formit 360 Pro
▪ InfraWorks 360

▪ Insight 360: include:

       -Energy Analysis for Revit
       -Lighting Analysis for Revit
       -Green Building Studio
▪ ReCap 360 Pro
▪ Rendering in A360
▪ Structural Analysis for Revit
▪ Storage (25GB)

Rezultate mai bune


Obtineti mai mult

Profitati de o reducere semnificativa atunci cand achizitionati mai multe aplicatii Autodesk ca parte a unei colectii.


Sprijiniti afacerea astazi si in viitor

Tineti pasul cu schimbarea nevoilor de afaceri avand acces la o gama larga de programe Autodesk esentiale utilizate in industria dumneavoastra – in timp ce va bucurati de noi versiuni si imbunatatiri constante.


Gestionati mai eficient costurile operationale

Reduceri costurile operationale (cheltuieli cu achizitiile IT) prin adoptarea unei colectii de tehnologii suficient de flexibila pentru a se adapta nevoilor majoritatii utilizatorilor dumneavoastra.


Gestionare inteligenta a software-ului


Simplificati gestionarea software-ului

Accelerati implementarea si gestionarea programelor cu ajutorul unei colectii standardizate de aplicatii si servicii Autodesk.


Accelerati procesul de achizitie

Eliminati documentele suplimentare si reduceti timpul prin alegerea unei colectii care include toate tehnologiile de care vor avea nevoie utilizatorii dumneavoastra, acum si in viitor.


Optimizati cheltuielile de IT

Beneficiati de economii importante achizitionand mai multe aplicatii Autodesk intr-o singura colectie, oferind utilizatorilor acces la mai multe tehnologii si reducand costurile IT.


CADWARE Engineering este Centru Autorizat de Training Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC) ceea ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile din portofoliu.

Autodesk Revit

Autodesk Revit este un software pentru BIM. Functiile puternice va permit sa utilizati in mod inteligent procesul de proiectare bazat pe model pentru a planifica, proiecta, construi si gestiona cladiri si lucrari de infrastructura. Revit suporta un proces de proiectare si colaborare multidisciplinara.


Aplicatia Autodesk Revit functioneaza in modul in care gandesc arhitecti si designeri, astfel incat sa puteti dezvolta proiecte arhitecturale de calitate. Utilizand instrumente special concepute pentru a sprijini fluxul de lucru al Building Information Modeling (BIM) puteti crea si analiza conceptele si mentine viziunea in fazele de design, documentatie si constructie.


Autodesk Revit este o solutie completa care contine functionalitatile Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP si Autodesk Revit Structure.

Folosind o baza de date unica subdiacenta, soluta software Autodesk Revit genereaza si afiseaza orice lista, foaie de plan, vedere 2D sau 3D, sincronizand totodata in mod automat, in decursul realizarii si evolutiei proiectului, schimbarile aduse elementelor distincte ale modelului digital si reprezentarilor acestuia.


Pentru arhitecti
Folositi Revit pentru a duce un proiect de la concept si pana la documentatia de constructie intr-o singura aplicatie software. Optimizati performantele cladirii si creati vizualizari uimitoare.


Pentru ingineri de structuri
Utilizati unelte speciale pentru proiectare de structuri pentru a crea modele inteligente, corelate cu alte componente ale cladirii. Evaluati modul in care acestea se conformeaza regulilor de constuctie si siguranta.


Pentru ingineri de instalatii
Proiectati sisteme de instalatii  in cladiri cu mai mare precizie si mai bine corelate cu componentele arhitecturale si structurale, folosind informatiile coordonate din modelul inteligent.


Pentru constructori
Evaluati modul in care se poate realiza constructia inainte de a incepe lucrul. Obtineti o mai buna intelegere a mijloacelor, metodelor si materialelor si cum se imbina in procesul de constructie.


Autodesk Revit este o solutie completa care contine functionalitatile Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP si Autodesk Revit Structure.

Folosind o baza de date unica subdiacenta, soluta software Autodesk Revit genereaza si afiseaza orice lista, foaie de plan, vedere 2D sau 3D, sincronizand totodata in mod automat, in decursul realizarii si evolutiei proiectului, schimbarile aduse elementelor distincte ale modelului digital si reprezentarilor acestuia.


Elaborati proiectele intr-un singur mediu software

Functiile inedite si avansate de proiectare conceptuala, puse la dispozitia utilizatorului de solutia software Autodesk Revit, ofera mijloace facile de modelare a volumelor cu forme libere si de proiectare parametrizata, precum si facilitatea de analiza volumetrica anticipata. Schitati liber, creati rapid forme tridimensionale si manipulati interactiv volumele realizate. Cu instrumentele specializate destinate conceptiei formelor complexe aveti posibilitatea pregatirii modelelor in vederea fabricatiei. Pe masura ce continuati elaborarea proiectului, solutia software Autodesk Revit Architecture genereaza o structura parametrizata ce imbraca formele cele mai complexe. Veti dispune astfel de niveluri mai ridicate de control al conceptului, preciziei si flexibilitatii. Alcatuiti intregul proiect intr-un singur mediu software si cu o unica interfata, de la modelul conceptual pana la documentatia tehnica a constructiei.


Decizii rapide si bine fundamentate

Prin functiile sale, solutia software Autodesk Revit sustine analiza anticipata a formelor cladirii proiectate, astfel incat, inca din etapele preliminare ale derularii proiectului, echipa dvs. poate lua decizii bine fundamentate. Aceasta calitate poate fi intrebuintata pentru curatirea in intregime a suprafetelor si volumelor, pentru a rula analize de insorire sau pentru a efectua calcule energetice.


Detalierea

Biblioteca vasta de detalii si de instrumente de executare a detaliilor, implementata in solutia software Autodesk Revit, permite o presortare extensiva si o adaptare facila a proiectului la formatul CSI. Bibliotecile de detalii pot fi create, partajate si adaptate standardelor biroului dvs.


Componente parametrizate

Schimbarea unui detaliu provoaca o corelatie in lant a elementelor interdependente.

Componentele parametrizate, cunoscute si sub numele de “familii”, reprezinta baza tuturor componentelor proiectate in Autodesk Revit si contribuie la alcatuirea unei cladiri. Aceste componente ofera un sistem grafic deschis, destinat conceptiei si realizarii formei, oferind totodata ocazia formularii si punerii la punct, la un nivel ridicat de detaliu, a formei proiectului si implicatiilor din cadrul acestuia. Utilizati componentele parametrizate pentru realizarea celor mai complexe ansamble, cum sunt echipamentele tehnice sau elementele de mobilier, precum si pentru a genera majoritatea elementelor esentiale ale cladirii, cum sunt peretii si stalpii. Pentru a le obtine nu este necesara cunoasterea unui limbaj de programarea sau introducerea vreunei linii de cod - aceasta fiind cea mai mare calitate a acestei solutii.

Software de proiectare Autodesk Navisworks

Navisworks permite companiilor sa integreze date din diferite sisteme CAD intr-un singur program, sa vizualizeze modele 3D mari si complexe cum ar fi linii de productie si sa verifice amplasarea diferitelor echipamente si sa detecteze posibilele coliziuni.

Daca aveti nevoie sa vizualizati planuri 3D de fabrici sau cladiri complexe, linii de productie complete pentru ambalare, manipulare a materialelor, procesare a produselor alimentare, asamblare electrocasnice sau in industria auto si transporturi, atunci ati putea beneficia de avantajele aduse de Navisworks.


Cumularea datelor multi-CAD

Cumularea datelor 3D din diferite sisteme CAD permite integrarea intr-un singur model digital a informatiilor despre proiectare, procese, fabrica si furnizori. Acest proces permite partilor interesate sa utilizeze modelul 3D pentru a valida proiectul, eliminand necesitatea de a detine sau accesa multiple sisteme CAD. Navisworks este compatibil cu toate formatele importante de fisiere CAD si laser-scan, astfel incat date din mai multe surse pot fi combinate pentru a crea un model digital pentru analiza, indiferent de marimea si complexitatea proiectului.


Analiza proiectului 3D

Autodesk Navisworks ofera un set complet de functii de analiza digitala 3D care permit: - masurarea distantelor, suprafetelor si unghiurilor in detaliu - functii detaliate pentru analiza sectiunilor in diferite plane - simulare 4D care studiaza derularea in timp a proiectului si animarea desfasurarii etapelor - simularea miscarii materialelor si echipamentelor


Detectarea interferentelor

Interferentele sunt des intalnite atunci cand se aseaza alaturi modele 3D multiple. Crearea planurilor de fabrica implica o combinatie de produse, scule, dispozitive, masini, echipamente, cladiri - toate putand proveni din diferite aplicatii CAD. Daca aceste componente au fost proiectate separat atunci probabilitatea aparitiei unor interferente este mare. Navisworks permite detectarea interferentelor in modelul 3D, pentru a putea preveni din timp potentiale probleme, cum ar fi spatii libere prea mici sau coliziuni intre echipamente, economisind astfel timp si bani. Puteti realiza analiza interferentelor pe nori de puncte scanate cu laser pentru a detecta coliziunile intre obiectele existenta si un nou model 3D ce urmeaza a fi amplasat.

2 Documentatii tehnice

Proiectare fara compromisuri
Fisa tehnica
6 p | RO
Software de proiectare
Fisa tehnica
1 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software si programe de proiectare pentru arhitectura si constructii AUTODESK
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.
Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.