Software pentru proiecte de topografie si cadastru TopoLT

Software pentru proiecte de topografie si cadastru TopoLT

Contactează furnizorul
TopoLT
TopoLT este un program ce contine unelte pentru aplicatii 2D sau 3D si o serie de facilitati de configurare a elementelor desenate, utile la realizarea de planuri topografice sau cadastrale, de modele tridimensionale al terenului si ale curbelor de nivel, la calcularea volumelor de sapatura si umplutura, la georeferentierea imaginilor raster, cat si la printarea automata.

TopoLT ruleaza impreuna cu AutoCAD, BricsCAD sau ZWCAD, utilizand functiile de desenare ale acestor programe, la care se adauga functiile specifice necesare pentru realizarea planurilor topografice si cadastrale in format digital conform standardelor de proiectare.
 

TopoLT 13

Cu o traditie de peste 25 de ani, TopoLT este cea mai veche aplicatie de topografie din Romania, creata pentru a ajuta inginerii topografi la realizarea lucrarilor topografice si cadastrale. TopoLT reprezinta o solutie completa pentru proiectele de topografie si cadastru, in prezent incluzand si functii pentru cadastru general.


TopoLT este compatibil cu programele AutoCAD, BricsCAD si ZWCAD.

 
Lista completa de functionalitati ale programului TopoLT
- Raporteaza direct in desen fisierul de coordonate, raporteaza direct coordonatele din statia totala sau transmite coordonate din desen catre statia totala.
- La raportare, textele punctelor pot fi optimizate in asa fel incat sa nu existe suprapuneri intre ele sau fata de celelalte entitati aflate in apropierea punctului.
- Codurile punctelor sunt traduse conform fisierului de interpretare a codurilor definite de utilizator.
- Se pot introduce grafic puncte cu sau fara cote, acestea din urma putand fi obtinute si prin interpolare.
- Se pot introduce automat puncte pentru entitatile din desen (linii, polilinii, arce etc.) ce nu au puncte la capete.
- Pot fi calculate coordonatele punctelor radiate (puncte polare), inclusiv cu posibilitatea importului de masuratori de la majoritatea statiilor totale cunoscute.
- Pot fi receptionate masuratori pe portul serial de la un instrument.
- Se pot face selectii ale punctelor dupa cod sau se pot modifica codurile punctelor.
- In desen pot fi extrase coordonatele punctelor si salvate in diferite formate, inclusiv in formatele definite la instrumente (statii totale) sau in formate definite de utilizator.
- Se pot crea tabele de coordonate pentru punctele selectate, inclusiv tabel separat pentru punctele de statie.
- Se poate crea modelul 3D al terenului si curbele de nivel, se pot calcula volume fara niciun fel de restrictie (volumul obtinut prin intersectia unei suprafete 3D cu un plan sau volumul dintre doua suprafete 3D de orice forma grid sau triunghiuri).
- Modelele 3D pot fi taiate sau unite.
- Se pot vizualiza tridimensional entittile dintr-un desen cu randare in timp real, pot fi salvate filme AVI cu corpurile tridimensionale in miscare, pot fi salvate imagini, pot fi vizualizate fisiere 3ds, se pot atasa texturi la corpurile 3D, inclusiv cu atasarea unor imagini in coordonate pentru o vizualizare fotorealista a modelelor 3D. Vizualizarea este valabila si pentru functiile de creare a modelului 3D si de calcul de volume.
- Pot fi transformate imagini raster pentru a realiza corelarea acestora cu sistemul de coordonate al planului. De asemenea, imaginile raster pot fi atat taiate, cat si incadrate odata cu efectuarea transformarii. Imaginile raster pot fi salvate in diferite formate, formatul de culori putand fi schimbat.
- Se pot insera automat simboluri punctiforme de tip bloc .dwg sau shape dupa codul punctului, interpretarea codurilor fiind data de fisierul in care sunt definite codurile.
- Se pot scala, roti sau sterge simbolurile punctiforme automat dupa codurile punctelor.
- Se pot schimba automat simbolurile liniare (tipurile de linii) conform fisierului de interpretare a codurilor.
- Se pot detasa suprafete folosind metodele cunoscute din cadastru pentru detasari, respectiv: paralela, paralela cu o directie, perpendiculara, proportionala, printr-un punct obligat si detasare cu deschidere obligata.
- Se poate desena automat caroiajul.
- Se pot crea planse numerotate pentru a putea face vizualizari sau printari plansa cu plansa pentru cazul planselor inlantuite.
- Se poate desena automat plansa cu chenar si cartus tinand cont de spatiul de printare al imprimantei si de formatul hartiei.
- Deseneaza poligoane, trasee sau puncte in Google Earth folosind pentru aceasta libraria TransLT, un alt produs al firmei noastre.
- Transforma coordonatele punctelor folosind modele TransLT.
- Configurarea programului a fost gandita sa asigure o gama cat mai larga de situatii.
- Programul functioneaza in mai multe limbi si poate fi tradus de utilizator in orice limba.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software pentru proiecte de topografie si cadastru TopoLT
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.