Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

CGS plus este un dezvoltator de software european recunoscut in domeniul transportului, infrastructurii si constructiilor.


Din 1990, CGS plus a dezvoltat si oferit o familie de aplicatii profesionale de varf pentru proiectarea drumurilor (Plateia), a cailor ferate (Ferrovia) si a canalelor de apa (Aquaterra), cat si aplicatii pentru ingineri si arhitecti. CGS plus dezvolta de asemenea solutii software CAD si BIM personalizate pentru diverse companii si producatori de software precum Autodesk Inc., CAD-Q, DHI.


Solutiile software CGS plus sunt utilizate in fiecare zi de mai mult de 8000 de clienti din 33 de tari.
Cu un flux de lucru original, Plateia pune la dispozitia utilizatorului comenzi si unelte pentru intregul proces de proiectare, de la concept si pana la detalii, de la introducerea datelor topografice initiale si pana la modele 3D de drumuri, cu functii de analiza si generarea documentatiei. Utilizand un model de lucru flexibil si dinamic Plateia este compatibil BIM (Building Information Modeling) si poate lucra impreuna cu alte aplicatii CSG plus, precum Ferrovia, Aquaterra si Electra.
Functionalitati Plateia

Plateia include functionalitati pentru crearea modelului digital al terenului, taluzare, aliniamente, sectiuni trasversale, intersectii, sensuri giratorii, modelare 3D, semne de circulatie si marcaje rutiere. Mediul de lucru 3D permite utilizatorului sa efectueze analize precum traiectoria vehiculelor in curbe, vizibilitate, scurgerea apelor si calcule pentru volume terasamente. Programul poate gestiona cu usurinta proiecte mari, cu lungimi de cateva sute de kilometri.

Plateia sprijina utilizatorul in pregatirea desenelor si documentatiei tehnice conform cu mai multe standarde de proiectare.

Plateia a fost utilizat in mai multe tari pentru diferite proiecte, de la drumuri urbane si intersectii si pana la reabilitari si proiecte mari de autostrazi.
Domenii de utilizare

- Proiectarea drumurilor de toate categoriile: de la autostrazi pana la drumuri locale si forestiere
- Proiectarea intersectiilor si sensurilor giratorii
- Proiectarea podurilor, viaductelor si pasajelor supraterane si subterane
- Proiectarea tunelurilor
- Drumuri orasenesti
- Planificare urbana
- Benzi de biciclete
- Drumuri speciale: piste de curse
- Proiectare drumuri de ocolire
- Lucrari de terasamente: cariere, mine deschise, gropi de gunoi, bariere din pamant
- Reabilitarea alunecarilor de teren
- Proiectarea pistelor de ski


Licentiere Plateia

Plateia este disponibil in trei versiuni de pachete pentru a satisface anumite cerinte si necesitati de proiectare. Aceste optiuni includ toate functiile de la proiectarea 2D a drumurilor urbane, drumurilor de acces sau forestiere si pana la proiectarea 3D complexa a drumurilor si intersectiilor, a semnelor de circulatie si marcajelor. Cu versiunea Plateia Ultimate primiti suport pentru fluxurile de lucru BIM dar si optiuni pentru exportul datelor si analiza traiectoriei vehiculelor.


Compatibil cu AutoCAD si BricsCAD

Aplicatiile CSG plus sunt proiectate pentru a rula atat pe platforma AutoCAD 2011-2016, AutoCAD Civil 3D sau AutoCAD Map 3D, cat si pe BricsCAD V13-V15.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!