Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

CGS plus este un dezvoltator de software european recunoscut in domeniul transportului, infrastructurii si constructiilor.


Din 1990, CGS plus a dezvoltat si oferit o familie de aplicatii profesionale de varf pentru proiectarea drumurilor (Plateia), a cailor ferate (Ferrovia) si a canalelor de apa (Aquaterra), cat si aplicatii pentru ingineri si arhitecti. CGS plus dezvolta de asemenea solutii software CAD si BIM personalizate pentru diverse companii si producatori de software precum Autodesk Inc., CAD-Q, DHI.


Solutiile software CGS plus sunt utilizate in fiecare zi de mai mult de 8000 de clienti din 33 de tari.
Programul ofera functii sofisticate de realizare si optimizare a proiectelor de retele in plan si in profil.
Functionalitati Electra:

- Realizarea modelului 3D al terenului - Electra suporta date topografice provenite din diferte instrumente, tehnologie Lidar, fotogrametrie si altele. Electra include functii pentru realizarea modelului 3D al terenului pentru generarea proiectelor de linii electrice in plan si profil.
- Standarde si calcule suportate - Electra include o biblioteca de cabluri si parametri de incarcare care pot fi utilizate si personalizate. Electra respecta standardele EN 50423-3-21 si EN 50423-1.
- Parametri de incarcare si calcul - Electra permite includerea de parametri de incarcare si valori pentru sageata conductorului pentru a va facilita crearea rapida a proiectului, in timp de optiunile pentru modificari si personalizari ofera o modalitate solida de realizare a proiectului conform standardelor locale.
- Interoperabilitate cu infrastructura - Functiile de analiza a infrastructurii existente ofera proiectantilor informatii complete in legatura cu infrastructura existenta asociata noului proiect. Inaltimea la incrucisarea cu alte linii electrice aeriene; drumuri, cai ferate si alte elemente din teren cu care proiectul se intersecteaza se pot obtine cu uneltele din Electra.
- Rapoarte si documentatie - Sunt incluse rapoarte privind tensiunile sau sageata conductorului, plus functii pentru realizarea documentatiei in plan si profil cu posibilitati suplimentare de desenare si etichetare.
- Analiza si afisarea datelor cheie - Electra ofera analize privind distanta de siguranta intre liniile electrice si teren, afiseaza calcule privind sageata conductorului la diferite conditii de temperatura si incarcari.

- Suport pentru date GIS - Integrarea cu functionalitatile AutoCAD Map 3D este suportata in Electra pentru a gestiona datele geospatiale existente si noi. De asemenea exista posibilitatea de a exporta datele privind liniile electrice in formate de fisiere shp, ASCII sau baze de date.
- Desenare - Electra ofera toate posibilitatile de desenare pentru a livra proiectele in diferite formate de fisiere si de printare.
- Integrare cu alte solutii de infrastructura CGS plus (Plateia, Ferrovia, Aquaterra) - Electra este parte integranta din solutiile CGS plus pentru infrastructura care conecteaza eficient proiectarea drumurilor, cailor ferate si canalelor si permite analiza intersectiilor si evitarea potentialelor probleme.


Compatibil cu AutoCAD si BricsCAD

Aplicatiile CSG plus sunt proiectate pentru a rula atat pe platforma AutoCAD 2011-2016, AutoCAD Civil 3D sau AutoCAD Map 3D, cat si pe BricsCAD V13-V15.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!