Software pentru proiectare infrastructura si amenajarea teritoriului, proiecte topografice Autodesk Civil 3D  CADWARE Engineering

Software pentru proiectare infrastructura si amenajarea teritoriului, proiecte topografice Autodesk Civil 3D CADWARE Engineering

Contactează furnizorul
CADWARE Engineering
Autodesk Civil 3D reprezinta o platforma de lucru in domeniul constructiilor, sustinand echipele de proiectare in elaborarea, previzionarea si executarea mai eficienta a proiectelor de amenajarea teritoriului, transporturi si de protectia mediului.
 
Prin intermediul instrumentelor de analiza si vizualizare, cum sunt cele de analiza geospatiala sau de colectare si evacuare a apelor pluviale, cele de calcul de cantitati si cele de simulare interactiva 3D, solutia software Autodesk Civil 3D sprijina mai bine inginerii in realizarea studiilor in vederea configurarii solutiei. Autodesk Civil 3D ofera inginerilor functionalitati complete pentru incarcarea punctelor topografice si realizarea planurilor cadastrale, calcul de volume, proiectare si analiza pentru drumuri si retele edilitare.
 
Autodesk Civil 3D este construit pentru BIM (Building Information Modeling) si permite inginerilor minimizarea erorilor si a omisiunilor, contribuie la luarea celor mai bune decizii si la reducerea timpului de proiectare si de executie; aceasta solutie software isi aduce aportul la dobandirea unui avantaj competitiv.

Autodesk Civil 3D

Autodesk Civil 3D este construit pentru BIM (Building Information Modeling) si permite inginerilor minimizarea erorilor si a omisiunilor, contribuie la luarea celor mai bune decizii si la reducerea timpului de proiectare si de executie; aceasta solutie software isi aduce aportul la dobandirea unui avantaj competitiv.

 
Desenare si documentatie
Utilizati modelul 3D pentru a obtine rapid documentatia, a creste proctivitatea si a livra proiecte de inalta calitate.
 
Vizualizare si analiza
Utilizati functiile de vizualizare, simulare si analiza integrate in procesul de proiectare pentru a accelera livrarea proiectului si luarea deciziilor.
 
Colaborare
Functiile de colaborare va ajuta sa depasiti obstacolele ce tin de coordonarea echipei in proiectele de infrastructura.
 
Ce este nou la Civil 3D 2022
Autodesk Grading Optimization (doar colectia AEC)
Autodesk Grading Optimization este un instrument interactiv care faciliteaza clasificarea diferitelor zone terestre, cum ar fi intersectiile rutiere si cele in jurul structurilor. Acest instrument consta in algoritmi de optimizare care lucreaza spre netezimea suprafetei in timp ce acomodeaza constrangerile impuse de utilizator. Aceste constrangeri de proiectare includ elemente de gradare. Constrangerile sunt introduse ca parametri globali si ca parametri individuali ai elementelor de gradare.
 
Alinieri conectate
Aveti un control mai mare atunci cand proiectati schimburi complexe cu optiuni geometrice extinse.
 
Suport de rețea Project Explorer (doar colecția AEC)
Utilizati meniul de instalatii de presiune in Project Explorer pentru a selecta rularile conductelor gravitationale.

4 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software pentru proiectare infrastructura si amenajarea teritoriului, proiecte topografice Autodesk Civil 3D CADWARE Engineering
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.