Tekla Structures - Solutia numarul unu pentru modelarea 3D a structurilor

Tekla era BIM dinainte ca BIM-ul sa fi fost inventat

Modelele BIM amanuntit detaliate ne permit cel mai inalt nivel al constructibilitatii si al controlului productiei. Centralizarea datelor bazate pe modelul Tekla permite atât un management de proiect integrat si mut mai colaborativ cat si nasterea constructiei din conceptie.

Programul BIM Tekla Structures ofera un mediu precis, dinamic si bogat in date 3D, care pot fi partajate de catre contractori, ingineri constructori, desenatori si prelucratori de otel, precum si de catre desenatori si producatori de beton.


Tekla Structures reprezinta cea mai buna solutie pentru orice fel de proiect - mare sau mic, complex sau simplu. Tekla Structures este solutia de software eficienta si flexibila care permite proiectarea si modelarea 3D.

De peste 40 de ani Tekla pune la dispozitia proiectantilor si producatorilor de structuri, instrumente inovatoare menite sa le sporeasca randamentul si precizia. Tekla Structures este utilizat de mii de companii, la nivel mondial. Nu credeti ca a venit momentul sa experimentati un plus de productivitate, precizie si fiabilitate?
Pagina web oficiala: www.tekla.com

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!