Software de vizualizare arhitecturala 3 D in timp real - Twinmotion 2020  EPIC GAMES

Software de vizualizare arhitecturala 3 D in timp real - Twinmotion 2020 EPIC GAMES

Contactează furnizorul
EPIC GAMES

Twinmotion 2020

Twinmotion este o unealta de vizualizare usor de folosit pentru arhitecti, urbanisti si peisagisti, care transforma datele CAD in vizualizari uimitoare ce va permit sa impartasiti idei si sa comunicati informatii de proiect rapid si usor.


Oferta de lansare

Twinmotion 2020 este in prezent oferit la un pret special de lansare redus cu 50%, ca licenta permanenta. Licenta include toate update-urile care se lanseaza pana la sfarsitul lunii Decembrie 2021. De asemenea exista licente educationale gratuite pentru studenti si profesori.CADWARE Engineering este partener oficial Epic Games in Romania.


Cu Twinmotion creati vizualizari uimitoare cu doar cateva click-uri.Usor de invatat si folositTwinmotion a fost creat pentru a fi simplu si usor de folosit. Combinand o interfata intuitiva bazata pe pictograme, amplasarea obiectelor prin drag-and-drop si necesitand putine click-uri, va permite sa incepeti sa lucrati rapid si sa fiti productivi in scurt timp.


Mii de obiecte inteligente, animate sau statice, de inalta calitate

Biblioteca in continua dezvoltare a Twinmotion contine mii de obiecte inteligente, animate sau statice, care va permit sa creati scene uimitoare foarte usor. Acestea includ obiecte precum mobilier,  lumini, sunete ambientale, vehicule animate, oameni si animale animate, si chiar plante care reactioneaza dinamic la schimbarile de vreme sau anotimp.


Obtineti usor aspectul dorit

Crearea unui ambient si obtinerea unui rezultat realist sunt rapide si usoare cu cele peste 600 de materiale precise din punct de vedere fizic care reactioneaza la mediul inconjurator si functiile inteligente care va permit sa analizati impactul pozitiei soarelui asupra proiectului sau sa vizualizati aspectul vegetatiei in diferite anotimpuri.


Evitati procesul de import consumator de timp

Twinmotion este compatibil cu toate programele BIM si ofera sincronizare Direct Link cu Revit, SketchUp Pro, Rhino, Archicad si RIKCAD pentru a putea importa rapid fisierele. Twinmotion suporta alte 21 de formate CAD inclusiv FBX, SKY, C4D si OBJ.

- Disponibil pentru Windows si macOS in 8 limbi

- Interfata intuitiva cu pictograme

- Posibilitati de control simple si amplasare drag-and-drop

- Biblioteca de inalta calitate cu obiecte statice si animate

- Direct Link cu aplicatii CAD si BIM populare

- Utilizabil pentru proiecte de orice marime

- Suporta 21 de formate de fisiere inclusiv FBX, C4D si OBJ

- Vizualizari VR cu un click.


Ce e nou in Twinmotion 2020.1

Lumini si umbre imbunatatite

A fost adaugata o noua metoda de iluminat SSGI (screen-space global illumination) pentru iluminat indirect dinamic, iar luminile si umbrele au fost imbunatatite pentru un aspect cat mai realist.

 
 
Distribuirea aleatorie a vegetatiei
Pe langa aplicarea vegetatiei cu pensula, o noua functie permite distributia aleatorie a vegetatiei pe suprafete.
 
Noi optiuni de personalizarea a ierbii
Puteti acum schimba aspectul peluzelor, campurilor si gradinilor prin ajustarea marimii, culorii, dungilor sau uscaciunii ierbii, precum si a efectului vantului asupra ierbii.
 
Aplicare imbunatatita a vegetatiei
Acum este posibila modificarea densitatii vegetatiei dupa aplicare, ceea ce permite crearea de multiple variante de vizualizare fara a incepe de la zero.
 
Personaje de inalta rezolutie
Toate personajele animate din Twinmotion au fost inlocuite de variante de inalta calitate, animate realist.Personajele vin cu mai multe variante de imbracaminte, posturi si animatii. In plus exista 82 de personaje statice de inalta rezolutie foto, toate provenite de la AXYZ design, specialisti in personaje 3D pentru vizualizari.
 
Sincronizare cu un click cu Rhino
Functia Direct Link este disponibila acum si pentru Rhino. Aceasta permite sincronizarea proiectului din Rhino cu Twinmotion cu un singur click.Twinmotion PresenterTwinmotion Presenter permite partajarea unui proiect si vizualizarea intr-o aplicatie separata intr-un mod simplu. Puteti crea usor o prezentare cu mai multe puncte de vizualizare si trasee de camera.
 
Functia Note
Puteti adauga note text elementelor 3D pentru a oferi feedback sau informatii suplimentare despre obiectele din proiect. Notele pot fi exportate in format BCF si incarcate apoi in Revit, Archicad, sau alte programe BIM.
 
Clipuri video folosite ca materiale
Este acum posibila utilizarea clipurilor video ca materiale, ceea ce permite, de exemplu, simularea unui televizor in functiune sau a unui foc in semineu.
 
Material X-Ray
Noua optiune X-Ray a materialelor din Twinmotion va permit sa vedeti pozitia obiectelor ascunse de alte elemente. Puteti, de exemplu, vizualiza pozitia obiectelor MEP, cum ar fi tevi sau cabluri care trec prin pereti sau pe sub pardoseala.
 
Sticla mata
A fost adaugat un nou material pentru sticla mata, gata de folosit in proiect.
 
Materiale luminiscente
Noile materiale luminiscente permit obiectelor sa emita lumina - ideal pentru neoane, monitoare sau alte obiecte stralucitoare.
 

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software de vizualizare arhitecturala 3 D in timp real - Twinmotion 2020 EPIC GAMES
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România