Software de randare si animatie 3D Lumion 9 Pro LUMION LUMION

Software de randare si animatie 3D Lumion 9 Pro LUMION LUMION

Contactează furnizorul
LUMION

Software de randare si animatie 3D Lumion 9 Pro LUMION

Lumion permite oricarui arhitect sau designer sa-si transforme proiectele in randari extraordinare, cu o usurinta si rapiditate uimitoare.


Fie ca doriti sa prezentati proiectul unui client, sa colaborati cu echipa utilizand vizualizari realiste sau sa faceti schimbari de ultima ora proiectului, cu Lumion aveti puterea de a obtine rapid si fara efort rezultate care va vor incanta.


Randari minunate

Descoperiti ce poate face Lumion, cu imagini, clipuri video si panorame 360°, care pun proiectul dumneavoastra in cea mai buna lumina, de la interioare si exterioare, la peisaje si multe altele.


Invatati Lumion in cateva minute

In 15 minute, orice arhitect sau designer poate invata Lumion si poate crea imagini, clipuri video si ima gini panoramice, fara nicio pregatire prealabila.


Compatibil cu majoritatea programelor de proiectare

Lumion va permite sa continuati sa faceti imbunatatiri modelului 3D, chiar si dupa ce l-ati importat si ati petrecut timp adaugand materiale si obiecte suplimentare. Trebuie doar sa actualizati modelul in programul dumneavoastra de proiectare si apoi sa importati modificarile in Lumion cu un singur click.

Sunt disponibile plugin-uri pentru a exporta modelul din Revit si Archicad in Lumion. Export direct pentru fisiere SketchUp (.skp). Puteti de asemenea sa importati fisiere din diferite programe CAD, in formate precum .DAE, .FBX, .SKP si .DWG.


Lumion este compatibil cu urmatoarele programe: Trimble® Sketchup®, Graphisoft ArchiCAD,Nemetscheck Allplan, Autodesk® AutoCAD®, Autodesk® Revit®, Autodesk® Maya®, Autodesk® 3DS Max®, Cinema 4D® si multe altele.


Va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii: office@cadware.ro

2 Documentatii tehnice

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software de randare si animatie 3D Lumion 9 Pro LUMION LUMION
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România

Alte articole interesante