Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

CGS plus este un dezvoltator de software european recunoscut in domeniul transportului, infrastructurii si constructiilor.


Din 1990, CGS plus a dezvoltat si oferit o familie de aplicatii profesionale de varf pentru proiectarea drumurilor (Plateia), a cailor ferate (Ferrovia) si a canalelor de apa (Aquaterra), cat si aplicatii pentru ingineri si arhitecti. CGS plus dezvolta de asemenea solutii software CAD si BIM personalizate pentru diverse companii si producatori de software precum Autodesk Inc., CAD-Q, DHI.


Solutiile software CGS plus sunt utilizate in fiecare zi de mai mult de 8000 de clienti din 33 de tari.Pe langa faptul ca ofera utilizatorului comenzi si functii pentru intregul proces de proiectare - de la introducerea datelor topografice initiale si pana la modele 3D complexe ale raurilor/canalelor, functii de analiza si documentatie - Aquaterra include de asemenea functionalitati pentru modelul digital al terenului, aliniamente, profile, sectiuni, modelare si calcul hidraulic si poate gestiona cu usurinta proiecte mari cu lungimi de cateva sute de kilometri.
Functionalitati Aquaterra

Aquaterra ajuta utilizatorul in pregatirea desenelor profesionale si documentatiei tehnice, cum ar fi rapoartele de calcul de volume. Mediul de lucru 3D permite utilizatorului sa efectueze diferite tipuri de analize, inclusiv simulari de inundatii, curgerea raurilor si altele.

Aquaterra suporta cele mai utilizate modele hidraulice (de ex. MIKE11, MIKE 21, HER-RAS, etc.) si multe standarde de proiectare specifice. Programul este utilizat in mai multe tari pentru proiecte variate, de la mici curgeri de apa si pana la mari canele de irigatii de sute de kilometri.
Licentiere Aquaterra

Aquaterra este disponibil in doua pachete. Aquaterra Standard include interfata HEC-RAS, care permite proiectantilor schimbul de date intre aplicatia CAD si software-ul hidraulic HEC-RAS; in plus include toate uneltele de proiectare si desenare pentru rauri/canale, amenajare maluri pe baza analizei de inundatii, siteme de irigatii si lacuri de acumulare. Aquaterra Ultimate ofera aceleasi functii ca versiunea Standard, dar aduce in plus functii pentru proiectarea 3D a canalelor si implementeaza interfata MIKE11 si MIKE21 pentru schimb de date bidirectional intre aplicatia CAD si software-ul MIKE FLOOD.


Compatibil cu AutoCAD si BricsCAD

Aplicatiile CSG plus sunt proiectate pentru a rula atat pe platforma AutoCAD 2011-2016, AutoCAD Civil 3D sau AutoCAD Map 3D, cat si pe BricsCAD V13-V15.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!