Software de proiectare Autodesk Revit AUTODESK

Software de proiectare Autodesk Revit AUTODESK

Contactează furnizorul
AUTODESK
Autodesk Revit este un software pentru BIM. Functiile puternice va permit sa utilizati in mod inteligent procesul de proiectare bazat pe model pentru a planifica, proiecta, construi si gestiona cladiri si lucrari de infrastructura. Revit suporta un proces de proiectare si colaborare multidisciplinara.

Descriere

Aplicatia Autodesk Revit functioneaza in modul in care gandesc arhitecti si designeri, astfel incat sa puteti dezvolta proiecte arhitecturale de calitate. Utilizand instrumente special concepute pentru a sprijini fluxul de lucru al Building Information Modeling (BIM) puteti crea si analiza conceptele si mentine viziunea in fazele de design, documentatie si constructie.

Proiectare
Modelati cladiri, analizati si simulati sisteme si structuri, si generati documentatie de proiect din modelul Revit.
 
Colaborare
Mai multi membrii ai echipei pot accesa modelul ceea ce duce la o mai buna colaborare si o reducere a erorilor si modificarilor.
 
Vizualizare
Comunicati ideile mai eficient catre beneficiari si membrii ai echipei prin utilizarea modelelor pentru a genera vizualizari 3D de impact.
 
Unelte create special pentru fiecare disciplina
Fie ca sunteti arhitect, inginer mecanic sau instalator, structurist sau constructor, Autodesk Revit ofera functii BIM special create pentru dumneavoastra.
 
Pentru arhitecti
Folositi Revit pentru a duce un proiect de la concept si pana la documentatia de constructie intr-o singura aplicatie software. Optimizati performantele cladirii si creati vizualizari uimitoare.
Pentru ingineri de structuri
Utilizati unelte speciale pentru proiectare de structuri pentru a crea modele inteligente, corelate cu alte componente ale cladirii. Evaluati modul in care acestea se conformeaza regulilor de constuctie si siguranta.
Pentru ingineri de instalatii
Proiectati sisteme de instalatii  in cladiri cu mai mare precizie si mai bine corelate cu componentele arhitecturale si structurale, folosind informatiile coordonate din modelul inteligent.
Pentru constructori
Evaluati modul in care se poate realiza constructia inainte de a incepe lucrul. Obtineti o mai buna intelegere a mijloacelor, metodelor si materialelor si cum se imbina in procesul de constructie.
Revit: o solutie pentru colaborare BIM
Cu ajutorul Revit, mai multi membri ai echipei pot lucra simultan la un proiect folosing un model central accesibil tuturor.
 
Autodesk Revit este o solutie completa care contine functionalitatile Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP si Autodesk Revit Structure.
 
Ce e nou în Revit 2022?
Imbunatatiri ale listelor, adnotarilor si etichetelor, actualizari care fac configurarea si crearea proiectului mai precise, mai rapide si mai putin predispuse la erori.
  • Instrumentul Design to Fabrication a fost îmbunătățit pentru a oferi un flux de lucru mai lin și mai consistent.
- Acum este posibila conectarea fisierelor McNeel Rhinoceros 3DM direct la Revit 2022.
- A fost introdus un nou flux de lucru intre Revit si FormIt Pro.
- Revit 2022 ofera pereti ingustati si editare profil pereti inclinati, noi categorii pentru a sprijini modelarea generica pentru elemente de design obisnuite, cum ar fi amenajari peisagistice, echipamente pentru alimente si servicii medicale, circulatie verticala si multe altele.

1 Documentatie tehnica

Proiectare fara compromisuri
Fisa tehnica
6 p | RO

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software de proiectare Autodesk Revit AUTODESK
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.