Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Autodesk Revit este o solutie completa care contine functionalitatile Autodesk Revit Architecture, Autodesk Revit MEP si Autodesk Revit Structure.

Folosind o baza de date unica subdiacenta, soluta software Autodesk Revit genereaza si afiseaza orice lista, foaie de plan, vedere 2D sau 3D, sincronizand totodata in mod automat, in decursul realizarii si evolutiei proiectului, schimbarile aduse elementelor distincte ale modelului digital si reprezentarilor acestuia.


Elaborati proiectele intr-un singur mediu software

Functiile inedite si avansate de proiectare conceptuala, puse la dispozitia utilizatorului de solutia software Autodesk Revit Architecture, ofera mijloace facile de modelare a volumelor cu forme libere si de proiectare parametrizata, precum si facilitatea de analiza volumetrica anticipata. Schitati liber, creati rapid forme tridimensionale si manipulati interactiv volumele realizate. Cu instrumentele specializate destinate conceptiei formelor complexe aveti posibilitatea pregatirii modelelor in vederea fabricatiei. Pe masura ce continuati elaborarea proiectului, solutia software Autodesk Revit Architecture genereaza o structura parametrizata ce imbraca formele cele mai complexe. Veti dispune astfel de niveluri mai ridicate de control al conceptului, preciziei si flexibilitatii. Alcatuiti intregul proiect intr-un singur mediu software si cu o unica interfata, de la modelul conceptual pana la documentatia tehnica a constructiei.
Decizii rapide si bine fundamentate

Prin functiile sale, solutia software Autodesk Revit Architecture sustine analiza anticipata a formelor cladirii proiectate, astfel incat, inca din etapele preliminare ale derularii proiectului, echipa dvs. poate lua decizii bine fundamentate. Aceasta calitate poate fi intrebuintata pentru curatirea in intregime a suprafetelor si volumelor, pentru a rula analize de insorire sau pentru a efectua calcule energetice.


Detalierea

Biblioteca vasta de detalii si de instrumente de executare a detaliilor, implementata in solutia software Autodesk Revit, permite o presortare extensiva si o adaptare facila a proiectului la formatul CSI. Bibliotecile de detalii pot fi create, partajate si adaptate standardelor biroului dvs.


Componente parametrizate

Schimbarea unui detaliu provoaca o corelatie in lant a elementelor interdependente.

Componentele parametrizate, cunoscute si sub numele de “familii”, reprezinta baza tuturor componentelor proiectate in Autodesk Revit si contribuie la alcatuirea unei cladiri. Aceste componente ofera un sistem grafic deschis, destinat conceptiei si realizarii formei, oferind totodata ocazia formularii si punerii la punct, la un nivel ridicat de detaliu, a formei proiectului si implicatiilor din cadrul acestuia. Utilizati componentele parametrizate pentru realizarea celor mai complexe ansamble, cum sunt echipamentele tehnice sau elementele de mobilier, precum si pentru a genera majoritatea elementelor esentiale ale cladirii, cum sunt peretii si stalpii. Pentru a le obtine nu este necesara cunoasterea unui limbaj de programarea sau introducerea vreunei linii de cod - aceasta fiind cea mai mare calitate a acestei solutii.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!