Software de proiectare Autodesk Navisworks AUTODESK

Software de proiectare Autodesk Navisworks AUTODESK

Contactează furnizorul
AUTODESK
Navisworks permite companiilor sa integreze date din diferite sisteme CAD intr-un singur program, sa vizualizeze modele 3D mari si complexe cum ar fi linii de productie si sa verifice amplasarea diferitelor echipamente si sa detecteze posibilele coliziuni.
Daca aveti nevoie sa vizualizati planuri 3D de fabrici sau cladiri complexe, linii de productie complete pentru ambalare, manipulare a materialelor, procesare a produselor alimentare, asamblare electrocasnice sau in industria auto si transporturi, atunci ati putea beneficia de avantajele aduse de Navisworks.

Cumularea datelor multi-CAD

Cumularea datelor 3D din diferite sisteme CAD permite integrarea intr-un singur model digital a informatiilor despre proiectare, procese, fabrica si furnizori. Acest proces permite partilor interesate sa utilizeze modelul 3D pentru a valida proiectul, eliminand necesitatea de a detine sau accesa multiple sisteme CAD. Navisworks este compatibil cu toate formatele importante de fisiere CAD si laser-scan, astfel incat date din mai multe surse pot fi combinate pentru a crea un model digital pentru analiza, indiferent de marimea si complexitatea proiectului.

 
Analiza proiectului 3D
Autodesk Navisworks ofera un set complet de functii de analiza digitala 3D care permit:
- masurarea distantelor, suprafetelor si unghiurilor in detaliu
- functii detaliate pentru analiza sectiunilor in diferite plane
- simulare 4D care studiaza derularea in timp a proiectului si animarea desfasurarii etapelor
- simularea miscarii materialelor si echipamentelor
 
Detectarea interferentelor
Interferentele sunt des intalnite atunci cand se aseaza alaturi modele 3D multiple. Crearea planurilor de fabrica implica o combinatie de produse, scule, dispozitive, masini, echipamente, cladiri - toate putand proveni din diferite aplicatii CAD. Daca aceste componente au fost proiectate separat atunci probabilitatea aparitiei unor interferente este mare.
Navisworks permite detectarea interferentelor in modelul 3D, pentru a putea preveni din timp potentiale probleme, cum ar fi spatii libere prea mici sau coliziuni intre echipamente, economisind astfel timp si bani. Puteti realiza analiza interferentelor pe nori de puncte scanate cu laser pentru a detecta coliziunile intre obiectele existenta si un nou model 3D ce urmeaza a fi amplasat.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software de proiectare Autodesk Navisworks AUTODESK
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.