Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Suntem un grup de consultanti care detin experienta si cunostintele necesare in optimizarea costurilor cu resursele CAD atat din cadrul birourilor de arhitectura si marilor institutii de proiectare industriala cat si din cadrul micilor companii din domeniul topografiei si geodeziei.Aceasta optimizare o realizam printr-o analiza si consiliere atenta la achizitia licentelor software si a echipamentelor hardware, prin instruirea personalului dar cel mai important prin gestionarea eficienta a resurselor CAD dintr-o companie in scopul exploatarii maxime a acestora.


CADWARE Engineering este Centru Autorizat de Training Autodesk (ATC) si Centru de Certificare Autodesk (ACC) ceea ce permite instruirea si certificarea cursantilor pentru aplicatiile din portofoliu. 


Building Information Modeling (BIM)


Ce este BIM?

Building Information Modeling (BIM) - asa cum este definit de Autodesk - este procesul de creare si utilizare a unor informatii coordonate, consecvente si calculabile, despre un proiect de constructii. Acest concept a modificat felul in care profesionistii din toata lumea vad cum poate fi aplicata tehnologia in domeniul proiectarii, construirii si managementului constructiilor.
Conceptul BIM se bazeaza pe utilizarea unui model informational 3D unic alcatuit din obiecte inteligente, din care se pot extrage in orice moment informatii complete. Intre modelul 3D si diferitele vederi, sectiuni, planuri, liste etc, exista legaturi bi-directionale astfel incat o modificare realizata intr-un loc se va reflecta automat in tot proiectul, reducand astfel erorile, economisind timp si mentinand acuratetea proiectului.


Platforma Autodesk Revit este solutia Autodesk pentru Building Information Modeling. Aplicatiile Autodesk Revit Architecture, Revit Structure si Revit MEP, construite pe platforma Revit, sunt sisteme de proiectare complete, specializate pe fiecare discipina care sprijina toate fazele proiectarii si constructiei. Pornind de la proiectarea conceptuala si pana la cele mai detaliate desene de executie si liste de materiale, aplicatiile din gama Revit ofera un avataj competitiv imediat, coordonare mai buna, calitate crescuta si profitabilitate mai mare.


3D, 4D, 5D

Cu ajutorul BIM constructorii pot planifica in timp resursele necesare si desfasurarea constructiei adaugand astlfel cea de-a patra dimensiune. A cincea dimensiune este reprezentata de bani, si aici BIM permite extragerea din modelul 3D a unor estimari complete si corecte de costuri.


Analize si studii

Avand construit un model 3D precis se pot realiza analize, calcule si simulari ce pot oferi informatii despre comportamentul cladirii in timpul ciclului de viata: calcule de rezistenta, calcule seismice, dimensionari, studii de iluminare solara prin plasarea modelului pe suprafata de teren si luand in considerare locatia pe glob si perioada din an, analize de consum energetic, studii de iluminare si acustica a spatiilor interioare, etc. Modelul poate fi apoi utilizat proprietari pentru a gestiona si intretine cladirea sau de autoritati pentru a realiza planul orasului si a analiza dezvoltarea acestuia.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Cristi Bolboaca - 05 dec 2012, 19:19 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, un program asemanator pentru hobby exista? Va multumesc
Raspunde
Niculae Ion - 06 dec 2012, 11:33 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua La ce program anume va referiti ?
Raspunde
4 p | EN
Software de proiectare AUTODESK
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Desktop Subscription
2 p | RO
Seturi extinse de unelte, fluxuri de lucru automatizate si conexiune cu platforma cloud Autodesk 360 AUTODESK
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Design and Creation Suites
2 p
Software de proiectare AUTODESK
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Desktop Subscription
vezi in biblioteca