Software de modelare 3D, animatie si randare Autodesk 3ds Max AUTODESK

Software de modelare 3D, animatie si randare Autodesk 3ds Max AUTODESK

Contactează furnizorul
AUTODESK

Autodesk 3ds Max

Explorati, validati si comunicati ideile dumneavoastra cu Autodesk 3ds Max – o solutie completa de modelare, animatie si randare care sprijina modul de lucru al arhitectilor, inginerilor, designerilor, de la conceptele initiale si pana la prezentarile finale de inalta calitate.


Integrarea digitala cu aplicatiile AutoCADRevit si Autodesk Inventor si altele, face din Autodesk 3ds Max o solutie cheie pentru un flux de lucru neintrerupt.
 
Altfel spus, Autodesk 3ds Max este o solutie completa de modelare 3D, animatie si randare. Acesta este proiectat sa sprijine modul de lucru al designerilor si specialistilor in vizualizare: creativ, iterativ si utilizand mai multe aplicatii software.
 
Acest program ofera o interfata de lucru si fluxuri de lucru actualizate care impreuna cu compatibilitatea cu diferite formate de date asigura continuitatea lucrului intre 3ds Max si aplicatiile din familiile Revit si AutoCAD. Aceste imbunatatiri includ si tehnologia Recognize de incarcare a scenelor care permite incarcarea precisa a luminilor, materialelor si vederilor din aplicatia Revit Architecture.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software de modelare 3D, animatie si randare Autodesk 3ds Max AUTODESK
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.