Software creare de continut digital pentru animatie si personaje 3D efecte si cadre pentru cinema TV

Software creare de continut digital pentru animatie si personaje 3D, efecte si cadre pentru cinema, TV si jocuri AUTODESK

Contactează furnizorul
AUTODESK

Autodesk Media & Entertainment Collection

Instrumente de creare de continut digital pentru animatie 3D eficienta, efecte spectaculoase, personaje 3D credibile si cadre uimitoare pentru fluxuri de lucru in film, TV si jocuri. Colectia Media & Entertainment include produse cheie precum Maya si 3ds Max pe langa alte programe software.

Instrumente creative pentru divertisment
De la secvente de lupta detaliate la creaturi hiperrealiste, redati cele mai dure proiecte cu arnold. Creati efecte complexe, inclusiv explozii, foc, nisip si zapada cu Bifrost in Maya. Dotati artistii cu o gama de instrumente pentru a produce de fiecare data lucrari frumoase si filme de calitate de fiecare data.
 
Aveti instrumentul potrivit de creare a continutului digital oricand va doriti
Fie ca lucrati cu animatori, modelatori sau artisti pentru efecte vizuale, puteti avea instrumentele necesare pentru a crea efecte convingatoare, personaje 3D credibile si lumi digitale masive.
 
Ce folosesc profesionistii
Accesati instrumentele de animatie 3D standard din industrie utilizate de producatorii de jocuri AAA si studiourile de top de la Hollywood. Cu Maya si 3ds Max, aveti acces la instrumente dovedite si consacrate, iar actualizarile frecvente va mentin la inaltime.
 
Va puteti asuma proiecte sofisticate
Beneficiati de instrumente puternice de animatie 3D pentru simulari complexe, dinamica, efecte si redare pentru a aborda cele mai exigente lucrari si pentru a va duce studioul de creatie la nivelul urmator. Nu spuneti niciodata nu unui proiect mare.
 
Media & Entertainment Collection include urmatoarele programe:
- Maya
- 3ds Max
- Arnold
- MotionBuilder
- MudBox
- SketchBook
- ReCap Pro
- Character Generator
- Autodesk Rendering
 
Rezultate mai bune
Obtineti mai mult - Profitati de o reducere semnificativa atunci cand achizitionati mai multe aplicatii autodesk ca parte a unei colectii.
Sprijiniti afacerea astazi si in viitor - tineti pasul cu schimbarea nevoilor de afaceri avand acces la o gama larga de programe autodesk esentiale utilizate in industria dumneavoastra – in timp ce va bucurati de noi versiuni si imbunatatiri constante.
Gestionati mai eficient costurile operationale - Reduceri costurile operationale (cheltuieli cu achizitiile It) prin adoptarea unei colectii de tehnologii suficient de flexibila pentru a se adapta nevoilor majoritatii utilizatorilor dumneavoastra.
 
Gestionare inteligenta a software-ului
Simplificati gestionarea software-ului - Accelerati implementarea si gestionarea programelor cu ajutorul unei colectii standardizate de aplicatii si servicii Autodesk.
Accelerati procesul de achizitie - Eliminati documentele suplimentare si reduceti timpul prin alegerea unei colectii care include toate tehnologiile de care vor avea nevoie utilizatorii dumneavoastra, acum si in viitor.
Optimizati cheltuielile de IT - Beneficiati de economii importante achizitionand mai multe aplicatii autodesk intr-o singura colectie, oferind utilizatorilor acces la mai multe tehnologii si reducand costurile IT.

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Software creare de continut digital pentru animatie si personaje 3D, efecte si cadre pentru cinema, TV si jocuri AUTODESK
Contactează CADWARE Engineering și cere prețuri pentru proiectul tau.

Alte articole interesante