Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse utile:

Echipamentele profesionale de distributie video multizonale VANTAGE transmit semnale de la oricare sursa in oricat de multe zone sau camere separate.

Distributia video uzuala inseamna fie modularea fiecarui semnal , ceea ce determina o degradare a calitatii imaginii , fie foarte multe cabluri scumpe dirijate catre un echipament central.
EQURAM ofera o solutie mai buna combinand flexibilitatea echipamentelor cu simplitatea distributiei prin reteaua CAT5, pentru o mai buna performanta si reducerea costurilor de instalare. Nenumarate variante ale combinatiilor tipurilor de semnal video cu cele audio digitale sunt cu usurinta configurate de la sursele AV catre fiecare monitor TV, plasma sau proiector din sistem.
Echipamentele finale furnizeaza o interfata de control AV completa care interconecteaza monitoarele TV si celelalte echipamente din incapere. Sistemul completeaza functionalitatea introducand distributie audio-video bidirectionala care permite conectarea la oricare sursa din oricare incapere.

O alta componenta a distributiei este intercomunicarea audio-video prin integrarea sistemelor de video securitate si comunicare vocala in oricare echipament AV, pornind de la monitoarele TV, plasma si terminand cu touch-panel-uri. Aceasta permite situatii in care beneficiarul poate asculta muzica preferata sau viziona un DVD si sti imediat daca cineva a sunat la usa sau a intrat pe aleea principala. Imaginile apar pe monitorul TV sau touch-panel, iar prin apasarea unui buton de pe telecomanda se paote discuta sau permite accesul persoanei respective.

Alte echipamente finale sunt furnizate de: SONY, JVC, SAMSUNG, KODAK, BOSE, PROJECTA, STEWART.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!