Sisteme pentru hidroizolarea structurilor subterane din beton SIKA

Sisteme pentru hidroizolarea structurilor subterane din beton SIKA

Marca:
SIKA
Produs furnizat de:

SIKA Romania

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
SIKA
Se utilizează la :
Cuvinte cheie/taguri:

Sistemele unice de membrane SikaProof®, lipite total pe suprafata, ofera un mediu interior uscat datorita aplicarii in aderenta totala. Acest mod de aplicare nu protejeaza doar structura din beton, dar in cazul deteriorarii membranei impiedica si infiltrarea apei intre sistemul de hidroizolatie si structura din beton.

Fiabilitatea si impermeabilitatea sistemului SikaProof®, combinata cu experienta provenita in urma realizarii diverselor proiecte din toata lumea de-a lungul a peste 45 de ani, ofera beneficiarilor, proiectantilor si antreprenorilor care folosesc acest sistem, cel mai inalt nivel de incredere pentru proiectele lor.

Sistemul pre-aplicat - SikaProof® A

Este sistemul in care membrana este montata in cofraj inainte de montarea armaturilor si inainte de turnarea betonului. Rolele de membrana vin cu o banda autoadeziva prefabricata si sunt disponibile la latimi de 1,00 m si 2,00 m. Aceste caracteristici reduc numarul de rosturi si reduc timpul de executie, ceea ce face mai eficienta instalarea sistemului pe suprafete mari.


Structura sistemului:

SikaProof® este o membrana FPO multistrat profilata (1) bazata pe tehnologia Sikaplan ce se produce in grosimi de 0,50 mm, 0,80 mm si 1,20 mm. Aceasta este laminata cu un adeziv unic Sika (2) si un strat geotextil proiectat special (3). Acest sistem de membrane este prevazut cu o banda autoadeziva pe directia longitudinala a rolei de membrana. In cele din urma, structura din beton (4), in conformitate cu reteta Sika de proiectare a betonului, creeaza o legatura mecanica optima cu membrana.


Sistemul post-aplicat - SikaProof® P

Este sistemul in care membrana este montata pe structurile din beton intarit sau pe structuri existente. Pentru a crea o aderenta totala imbunatatita, inainte de lipirea membranelor autoadezive SikaProof® P, se recomanda ca pe suprafetele din beton slefuite sa se apliceSikaProof® Primer-01.


Structura sistemului: SikaProof® P este o membrana FPO (1) bazata pe tehnologia Sikaplan si este disponibila in grosimea de 0,60 mm. Aceasta este acoperita cu adezivul unic Sika (2) si protejata cu un strat care se indeparteaza prin dezlipire (3). Suprafata structurii de beton intarit (5) este pregatita si amorsata cu grund SikaProof® Primer-01 (4).

1 Documentatie tehnica

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme pentru hidroizolarea structurilor subterane din beton SIKA
Contactează SIKA Romania și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România