Sisteme inteligente de incalzire (smart heating) DANFOSS

Sisteme inteligente de incalzire (smart heating) DANFOSS

Marca:
DANFOSS
Produs furnizat de:

DANFOSS ROMANIA

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
DANFOSS
Sistemele complete de incalzire inteligenta va ofera un control deplin asupra incalzirii locuintei dvs. - fie ca sistemul functioneaza cu radiatoare sau cu incalzire prin pardoseală - oricand, de oriunde. Controlati temperatura camerei din casa sau din apartament printr-o aplicatie de pe telefonul smartphone. 

Sistemul inteligent de incalzire - Danfoss Link™

Danfoss Link este solutia completa pentru un sistem inteligent de incalzire. Danfoss Link™ este un sistem de control programabil, wireless pentru sisteme de incalzire in cladiri rezidentiale (pana la aproximativ 300 m²). 

Componente ale acestui produs
Danfoss Link™ - CC Unitatea Centrala

Danfoss Link™ - CC Unitatea Centrala

Danfoss Link™ CC este o unitate centrala de control, programabila, care controleaza wireless sistemele de incalzire cu radiatoare, incalzire electrica si hidraulica in pardoseala. Controlul inteligent si usor al temperaturilor din incaperile din locuinta prin integrarea perfecta a solutiilor dvs. cu dispozitive Amazon Echo si controlul vocal al incalzirii, adresandu-va direct catre Amazon Alexa.
Danfoss Link™ - Termostatul Connect

Danfoss Link™ - Termostatul Connect

Termostatul electronic de radiator Danfoss Link™ Connect se foloseste împreuna cu unitatea centrala Danfoss Link™ CC pentru a asigura incalzirea interioara cu un nivel ridicat de eficienta energetica. Caracteristici: - Protectia la inghet - Functia de invatare si adaptare la intervaluri de functionare si pauza - Control PID precis - Reducerea temperaturilor cu intervaluri de 0,5 °C - Limitarea temperaturii max./min. - Blocare de siguranta pentru copii - Alimentare cu baterii standard AA - Afisare stare baterie cu alerta notificare pentru descarcarea bateriei
Danfoss Link™ - Icon™ termostat de camera

Danfoss Link™ - Icon™ termostat de camera

Termostatul de camera Danfoss Icon este un termostat fara fir, compatibil cu Danfoss Link™, pentru masurarea temperaturii din incaperi. Datorita designului minimalist termostatul trece neobservat si se integreaza in spatiul înconjurator, atunci cand ecranul nu este activ. Caracteristici: - Afișeaza temperatura reala si cea setata - Se integreaza perfect in mediul înconjurator in modul stand-by - Ecran tactil - Alimentare cu două baterii AA standard - Durata de viata a bateriei de min. 2 ani - Disponibil cu senzor infrarosu pentru pardoseala (optional)
Danfoss Link™ - FT Termostat pardoseala

Danfoss Link™ - FT Termostat pardoseala

Termostatul de podea Danfoss Link® FT se conecteaza fara fir la unitatea centrala Danfoss Link® CC si asigura un control uniform al temperaturii in sistemul electrice de incalzire prin pardoseala. Caracteristici: - Conexiune wireless cu unitatea centrala Danfoss Link ™ CC - Senzor pentru temperatura podelei - Sarcina de comutare 15 A, sarcina inductivă 4 A
Danfoss Link™ - Unitatea de control HC

Danfoss Link™ - Unitatea de control HC

Termostatul pentru incalzirea hidraulica in pardoseala Danfoss Link ™ HC se conecteaza fara fir la unitatea centrala de control Danfoss Link ™ CC si se utilizeaza pentru controlul sistemelor hidraulice de incalzire prin pardoseala. Sistemul ofera multiple functii pentru controlul individual al temperaturii. Caracteristici: - Comunicatii wireless in ambele sensuri - 868 MHz - 24 V short-circuit protected outputs with LED - Releu comutare pentru controlul pompei și cazanului - Functie de auto-diagnosticare automata cu mesaj de eroare - Intrare (on / off) pentru incalzire / racire si pentru modul de prezenta / absenta - Versiune pentru circuite cu cinci sau zece iesiri
Danfoss Link™ - Unitate repetare semnal RU

Danfoss Link™ - Unitate repetare semnal RU

Unitate repetare semnal Danfoss Link™ RU este folosita pentru a extinde semnalul radio între unitatea centrala, termostatele intelginte de radiator Connect si alte componente ale sistemului. Caracteristici: - Conectare wireless usoara la unitatea centrală de control Danfoss Link ™ CC - Alimentare la 230 V - Pot fi instalate pana la trei unitati de repetare in lant intre termostatele radiatoare inteligente, senzorul de camera si unitatea centrala de control.

Sistem smart heating cu radiatoare - Danfoss Eco™ Bluetooth

Noul termostat Danfoss Eco™ va ofera controlul complet al incalzirii cu radiatoare din casa dvs., prin Bluetooth, si este solutia independenta perfecta daca locuiti intr-un apartament sau o casa mica.


Beneficii:

- confort programabil pentru a se potrivi la programul dvs. zilnic: acasa, plecat ori somn;

- controlati radiatoarele individual cu Danfoss Eco™ App;

- tehnologia Bluetooth: programati fiecare termostat Danfoss Eco™ de la o distanta de pana la 10m;

- ajustarea manuala a termostatului prin rotire;

- solutie Plug-and-play pentru inlocuirea usoara si Smart Heating imediat.


Control usor prin Danfoss Eco App: Aplicatia intuitiva si usor de utilizat Danfoss Eco™ App va ofera controlul usor si fara efort al termostatului de radiator prin Bluetooth.


Conectarea usoara la termostat: Daca intr-o incapere exista mai multe radiatoare, termostatul Danfoss Eco™ face mai usor controlul individual al fiecaruia. Atunci cand telefonul mobil este conectat cu succes la un termostat, o lumina rosie se aprinde pe capul termostatat.


Danfoss Eco™ are cea mai ridicata performanta din punct de vedere al zgomotului. Nivelul de zgomot este sub 30 dBA, ceea ce înseamna ca veti dormi linistiti in timp ce economisiti energie.

Variante disponibile:
Danfoss Eco - with Bluetooth technology Sistem smart heating cu radiatoare - Danfoss Eco™ Bluetooth

Danfoss Eco - with Bluetooth technology

Danfoss Eco - HOME  Sistem smart heating cu radiatoare - Danfoss Eco™ Bluetooth

Danfoss Eco - HOME

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme inteligente de incalzire (smart heating) DANFOSS
Contactează DANFOSS ROMANIA și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România