Sisteme glisante sticla pentru inchideri terase si balcoane Panoramika

Sisteme glisante sticla pentru inchideri terase si balcoane Panoramika

Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
Panoramika
Sistemele glisante cu sticla Valedo sunt singurele sisteme glisante cu banda magnetica de etansare. Aceste sisteme va ofera flexibilitate maxima in delimitarea interioara sau exterioara. Eliminarea ramelor verticale intre fiecare panou creeaza un rezultat uimitor, care minimizeaza distragerea  atentiei vizuale.

Banda magnetica nu se ingalbeneste si nu se murdareste usor, nu devine casanta, este aproape invizibila, prezinta rezistenta indelungata, ofera o estetica ireprosabila.
 
  • Sistemele Valedo BKS si BKS-T au cea mai mare arie transparenta disponibila pe piata. Sunt fara profile verticale din aluminiu sau chedere PVC vizibile. 
Panourile de sticla pot glisa pe toata lungimea inchiderii si pot pivota pentru parcare perpendiculara pe sina de glisare. Atunci cand sistemul este inchis, acesta ofera etansare completa impotriva infiltratiilor cu apa sau aer, reducerea zgomotului si eficienta energetica.

Sistemul glisant cu sticla Valedo BKS

 Sistemul glisant cu sticla Valedo BKS este o solutie de inchidere balcoane fara niciun profil vertical vizibil, acest sistem ofera o transparenta maxima, lumina naturala si un tampon acustic cu eficienta maxima atunci cand sunt inchise.

Sistemul glisant cu sticla Valedo BKS-T

Avand sina inferioara proiectata cu un design inteligent rotunjit ca prag de trecere, sistemul glisant cu sticla Valedo BKS-T este dedicat inchiderilor de  terase cu sticla: 

- Prag inferior 2 cm inaltime si rotunjit;

  • - Glisare in totalitate.

Sistemul glisant cu sticla Valedo sliding

Sistemul glisant cu sticla Valedo sliding este proiectat pentru delimitari interioare culisante. Glisarea panourilor de sticla se face unul pe langa altul, ceea ce face din Valedo Sliding un sistem pretabil pentru delimitari interioare cu sticla intre bucatarie si sufragerie.


Sistemul glisant cu sticla Valedo Showcase

Fara niciun profil inferior, sistemul glisant cu sticla Valedo Showcase este proiectat pentru intrariile in spatiile comerciale sau delimitarile flexibile in interiorul birourilor.

Lucru în România