Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Produsele Amass, singurele produse fabricate in Danemarca! Calitate superioara. Garantie 20 de ani!


Covorasele incalzitoare sunt proiectate si produse pentru suprafete renovate, acele suprafete unde exista deja sapa turnata si se schimba doar ultimul strat, pardoseala finita (gresie, parchet, marmura, granit etc).

Exista covorase pentru montaj in adeziv (AMSmat) si covorase pentru instalare directa sub parchet (AMSfoil).

Foarte important este ca in sapa deja existenta sa existe o izolatie termica pentru ca covorasele incalzitoare sa-si efectueze eficient functia si toata caldura sa fie directionata in sus. 


In cazul in care nu exista trebuie apelat la consultantul AMASS pentru gasirea unei solutii.


Din punct de vedere termic covorasele incalzitoare au acelasi rezultat termic ca si cablurile incalzitoare insa procesul tehnologic este mult mai complex fapt care face ca aceasta solutie sa aibe un pret de productie mai ridicat decat varianta cu cablu incalzitor.

AMASS detine datorita produselor fabricate in Danemarca si cabluri incalzitoare care se pot monta in adeziv datorita diametrului redus de numai 0,5 cm. Vezi sectiunea de cabluri incalzitoare...

Pentru bai in complexe hoteliere, AMASS poate pune la dispozitii si solutii la pachet impreuna cu folii de oglinzi dezaburire.AMASS va ofera gama AMSmat-Al pentru parchet, fabricate si importate din Danemarca. Specialistul AMASS va va oferi solutia potrivita pentru dumneavoastra.

Incalzirea electrica in pardoseala


Singurul sistem de incalzire mai ieftin ca investitie si consum decat centrala termica pe gaz cu radiatoare.


ELEGANTA SI EFICIENTA INTR-UN PRODUS COMPLET.


INVESTITIE REDUSA

Sistemele electrice de incalzire in pardoseala au un pret de investitie cu 50% mai mic decat varianta clasica, centrala pe gaz cu radiatoare.


Cumulandu-se factorii de mai sus in Romania, clientii AMASS care au constructii noi, bine izolate si care beneficiaza in plus si de serviciile noastre gratuite de detectie a pierderilor de caldura cu camera cu termoviziune, ajung la o medie orara de 10-12wh/mp energie consumata in perioada de iarna.


SIGURANTA IN EXPLOATARE

Spre deosebire de alte sisteme de incalzire care prezinta riscuri de explozie, inundatie si incediu, sistemele AMASS prin constructia lor nu prezinta aceste riscuri pentru siguranta casei dvs si nici macar riscuri la electrocutare. 
Fiecare cablu incalzitor este protejat automat in tabloul electric de un echipament care asigura pe langa protectia la scurtcircuit si suprasarcina, si protectie la electrocutare, decupland automat curentul electric daca apare acest pericol.


SANATATE PENTRU FAMILIE

Nu se creeaza curenti de aer, astfel nu exista diferente de temperatura, ceea ce inseamna o miscare diminuata mult a prafului. Este elimanta si senzatia de aer uscat dat de sistemele bazate pe radiatoare. Este recomandat medical persoanelor alergice la praf.


Sistemele AMASS sunt fabricate si importate din Danemarca. AMASS se pozitioneaza pe primul loc in piata datorita calitatii pe care o promoveza in Romania, precum si garantiei oferite de pana la 20 de ani si a serviciilor specializate de detectie si service. Este singura companie care garanteaza si pardoseala pentru montajele efectuate.


ELEGANTA SI STIL

Intregul sistem este ingropat in sapa, permitand o decorare eleganta a incaperilor, mai ales cele cu suprafete vitrate mari.


USURINTA SI CONFORT IN EXPLOATARE

Termostatele digitale, automatizate sunt usor de setat pe intervale orare diferite si temperaturi diferite.DURATA DE VIATA FOARTE MARE

Are o durata de viata cat a cladirii, cablurile AMASS fabricate in Danemarca, datorita constructiei complexe cu compunere de teflon, kevlar si silicon, sunt superioare altor produse similare si au o durata de viata cat a cladirii.


SERVICE RAPID SI PE ZONA RESTRANSA

AMASS detine gama completa de echipamente necesara detectiei in sapa. Cu ajutorul ultrasunetelor se detecteaza local pe o arie de 15 cm defectul si se remediaza rapid cu un kit special.

Cablurile superioare AMASS, cu rezistenta sporita la actiuni mecanice sunt perfect adaptate la exploatare. Un alt avantaj major al sistemelor de incalzire in pardoseala este ca in cazul unui defect, caldura inmagazinata in anvelopa cladirii dvs asigura prin degajare treptata caldura spatiului timp de 2-3 zile, astfel confortul termic al familiei dvs nu este afectat.


Specialistii AMASS va asigura sprijinul tehnic in maxim 24 ore de la sesizarea dvs.


GARANTIE 20 ANI

AMASS asigura o garantie de 20 ani pe produsele sale, acestea sunt singurele produse fabricate exclusiv in Danemarca.

Datorita constructiei superioare si calitatii ireprosabile a produselor sale, AMASS.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
1 p | RO
Cablu incalzitor AMASS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
AMSflex-18-Teflon
1 p | RO
Cablu incalzitor AMASS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
AMSflex 20
1 p | RO
Cablu incalzitor cu protectie UV AMASS
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
AMSflex 30
vezi in biblioteca
Sisteme economice de incalzire in pardoseala -... | Lucrari, proiecte (6 foto)
 • BISERICA COTEANA AMASS - Poza 44
 • BISERICA COTEANA AMASS - Poza 45
 • BISERICA COTEANA AMASS - Poza 46
 • BISERICA COTEANA AMASS - Poza 47
 • BISERICA COTEANA AMASS - Poza 48
 • BISERICA COTEANA AMASS - Poza 49

Sisteme economice de incalzire in pardoseala -... | Lucrari, proiecte (6 foto)
 • BISERICA GALATI AMASS - Poza 38
 • BISERICA GALATI AMASS - Poza 39
 • BISERICA GALATI AMASS - Poza 40
 • BISERICA GALATI AMASS - Poza 41
 • BISERICA GALATI AMASS - Poza 42
 • BISERICA GALATI AMASS - Poza 43

Sisteme economice de incalzire in pardoseala -... | Lucrari, proiecte (2 foto)
 • BISERICA SAMBATA DE SUS AMASS - Poza 36
 • BISERICA SAMBATA DE SUS AMASS - Poza 37

vezi in biblioteca