PROTECTII

- Protectii rafturi

- Piloni
- Balustrade
- Bariere de trafic
- Protectii coloane si colturi
- Porti de siguranta si marcaje podea


PROTEJATI-VA INVESTITIA DEPOZITULUI CU SISTEMELE UNICE DE PROTECTIE TEZCON®

Sistemele de depozitare din depozite sunt bunuri remarcabile si au roluri importante pentru operatiuni de depozitare eficiente. Aceste investitii trebuie sa fie protejate, de asemenea, pentru ca in timpul activitatilor, daunele stivuitorului ar putea duce la unele pericole in depozite si ar putea produce accidente nedorite, cum ar fi prabusirea rafturilor si ranirea personalului.


Tezcon® acorda mare atentie sigurantei in depozite si ofera clientilor cele mai bune sistemele de protectie, impreuna cu cele mai bune solutii de stocare. Datorita rezistentei mari inovatoare si de inalta calitate a produselor Boplan®, am ales sa ii reprezentam in tara noastra.

Colaborarea noastra ne da posibilitatea de a oferi solutii complete de stocare, impreuna cu accesoriile rafturilor de protectie, bariere de trafic, piloni si marcaje podea. Aceasta colaborare face ca sistemele noastre de stocare pentru depozit sa devina una dintre solutiile de stocare unice pe piata si ne da increderea de a deveni un partener real pentru clientii nostri.


Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Sisteme de protectie BOPLAN
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
RE, RE cu suport, PL...
  
vezi in biblioteca
Alte produse TEZCON STORAGE SYSTEMS (2)