Sisteme de prize pentru  locuinta, birouri si spatii comerciale ACCESORIA GROUP

Sisteme de prize pentru locuinta, birouri si spatii comerciale ACCESORIA GROUP

Marca:
ACCESORIA GROUP
Produs furnizat de:

ACCESORIA GROUP

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
ACCESORIA GROUP

Sistem de prize - Eubiq GSS System

Eubiq GSS System - Energia electrica este acolo unde va doriti sa fie.


Dorinta de confort a omului modern este vizibila in numarul din ce in ce mai mare de aparate electrocasnice si gadgeturi din locuinta, birouri si spatii comerciale. E o provocare momentul in care trebuie sa decideti numarul de prize si amplasarea lor. V-ati gandit de cate aveti nevoie astazi, maine, in viitor?


Eubiq GSS System este o solutie functionala si flexibila de amplasare a sistemului de distributie a surselor de electricitate care va reda libertatea de a redecora, de a repozitiona mobilierul, fara grija ca este acoperita vreo priza, fara prelungitoare, fara fire.


Beneficii:
  • - Flexibilitate. Puteti avea atatea puncte de alimentare cu energie electrica cate aveti nevoie, acolo unde aveti nevoie sa fie. Sistemul perimte adaugarea, eliminarea sau repozitionarea lor oricand si oriunde.
  • - Structura modulara. Sistemul modular a fost proiectat astfel incat elementul de baza, care are incorporate firele electrice, sa poata fi integrat cu usurinta in plinte, panouri, mobilier, compartimentari si sisteme de management al cablurilor.
  • - Siguranta. Sistemul conecteaza eficient la impamantare orice obiect conductiv care vine in contact cu firele prin caare circula curentul electric, facand imposibila aparitia socurilor electrice.
  • Domenii de utilizare: Sistemul ofera o gama variata de canale de cabluri si accesorii, concepute pentru a se utiliza in bucatarii, livinguri, birouri, sali de conferinta,  ateliere, spatii comerciale. Se monteaza pe blaturi de lucru (birou, masa, banc), pe perete sau individual sub forma de coloana cu sprijin pe pardoseala.

4 imagini

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Sisteme de prize pentru locuinta, birouri si spatii comerciale ACCESORIA GROUP
Contactează ACCESORIA GROUP și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România