Sisteme de paratrasnet VFC® UL® 96 VFC

Sisteme de paratrasnet VFC® UL® 96 VFC

Marca:
VFC
Produs furnizat de:

DNA ELECTRIC

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
VFC
Furnizare de protectie impotriva trasnetelor pentru facilitati, infrastructura si companii din intreaga lume. Aflati cum va putem ajuta compania cu solutiile noastre de protectie impotriva trasnetului, impamantare si avertizare impotriva trasnetului. In conformitate cu NFPA 780, UL 96A, LPI 175, si UL.

Captator VFC® din aluminiu , Clasa I, 1/2, 12,7 mm. UL® 96

Captatoare clasa I sunt utilizate pentru structuri nu mai inalte de 22 de metri. Clasa I

Cerinte minime: diametrul minim este solid de 12,7mm. Varful unui terminal trebuie sa fie mai inalt cu minim 25cm deasupra obiectului sau zonei pe care trebuie să o protejeze. Fabricat din aluminiu dur cu conductivitate ridicata. Listat la UL® 96. Filet UNC


Captator VFC® din aluminiu , Clasa II, 5/8, 15.88 mm. UL® 96

Captatoare clasa II sunt utilizate pentru structuri mai inaltede 22 de metri. Clasa II

Cerinte minime: diametrul minim este solid de 15,88 mm. Varful unui terminal trebuie sa fie mai mare cu minim 25cm deasupra obiectului sau zonei pe care trebuie sa o protejeze. Fabricat din aluminiu dur cu conductivitate ridicata. Listat la UL® 96.


Captator VFC® din cupru , Clasa II, 1/2, 12,7 mm. UL® 96

Captatoare clasa II sunt utilizate pentru structuri mai inaltede 22 de metri. Clasa II

Cerinte minime: diametrul minim este solid de 12,7mm. Varful unui terminal trebuie sa fie mai mare cu minim 25cm deasupra obiectului sau zonei pe care trebuie sa o protejeze. Fabricat din cupru electrolitic cu conductivitate, ridicata C 110. Listat la UL® 96.


Captator VFC® din cupru 1/2 12.7mm diametru cu catarg izolat

Proiectat pentru a fi folosit unde este necesar o prelungire a paratrasnetului. Protejează iluminatul, antenele si echipamentele diverse de trasnetele directe. Paratrasnetul este atasat catargului. Catargele sunt realizate din izolator rigid, rezistent la UV, armat cu fibra de sticla, cu o grosime a peretelui de 2 "si 1/4". Terminalul este din cupru, 1/2 "in echivalent 12.7mm diametru, pentru instalatii de clasa II.


Captator VFC®. din cupru , Clasa I, 3/8, 9.5 mm.UL® 96

Captatoare clasa I sunt utilizate pentru structuri de pana la 22 de metri. Clasa I

Cerinte minime: diametrul minim este solid de 9,5mm. Varful unui terminal trebuie sa fie mai mare cu minim 25cm deasupra obiectului sau zonei pe care trebuie sa o protejeze. Fabricat din cupru electrolitic cu conductivitate ridicata, C 110. Listat la UL® 96.


Clema adpatare VFC® intre conductor si platband

Clema de adaptare cu un singur surub, asigura o conexiune intre conductor si platband. Ofera o conexiune de 2 cm la conductor si contact de 6 cmp prindere cu platbandul. Potrivit pentru utilizare cu conductoare de clasa I si II. Disponibil si in cupru stanat. Gaura de montare de 9.5 mm. Listat UL® 96.


Clema cablu suport VFC® conductor paratrasnet

Conductorii trebuie sa fie fixati in siguranta pe structura pe care sunt asezati la intervale care nu depasesc 90 cm intre doua puncte de fixare. Se vor folosi trei fixare pe metru. Gaura pentru fixare 6,35 mm. Disponibil si in cupru stanjat. Listat UL®96.


Clema in cruce VFC® pentru conductoare paratrasnet

Clema cu doua suruburi, din doua piese, creeaza o conexiune transversala perpendiculara intre conductori. Ofera 2.5 cm de contact cu conductorii. Potrivita pentru utilizare cu toate conductoarele de clasa I si II. Disponibil si stanat. Listat la UL®96.


Clema paralela VFC® pentru conductoare 4-11mm

Clema cu un singur surub asigura un contact de 2 cm cu conductorul. Ideal pentru utilizarea cu conductorul de la 4 la 11 mm. Disponibil si in cupru stanat. Listat la UL®96.


Conector in linie VFC® pentru cabluri paratrasnet

Conectorul de 10 cm asigura cel putin 2,5 cm de contact cu conductorul, creand o conexiune dreapta. Patru suruburi cu cap hexagonal de otel inoxidabil asigura un contact electric bun. Potrivit pentru clasa I si conductori II. Listat UL®96.


Conector paralel VFC® pentru cabluri paratrasnet si impamantare

Conectorul din doua placi, cu un singur surub, ofera peste 2 cm de contact, cu conductor, creand o conexiune paralela. Ideal pentru conductoarele de clasa I si II. Versiunea bimetalic de imbinare paralela (PSB) include o placa de otel inoxidabil intre metalele diferite. Disponibil si in cupru stanat. Toate modelele sunt listate la UL®96. PSDBC este adecvat pentru ingropare directă, incastrare in pamant si beton, listat UL®467.


Conector T VFC® pentru cabluri paratrasnet

Conectorul T imbina doi conductori perpendiculari asigurand cel putin o conexiune de 2 cm contact. Ideal pentru utilizare cu toate conductoarele de clasa I si II. Disponibil si in cupru stanat. Listat UL®96.


Suport clema metalic Z-PEN VFC® conductor paratrasnet

Suport ZPEN pentru Clema cablu suport VFC® . Se utilizeaza cu adezivul structural M1 pentru suprafetele in care nu este posibila gaurirea, daca prin gaurire s-ar pierde garantia produsului (fatade, acoperisuri).


Adaptor VFC® captator paratrasnet 1/2 12.7mm

Folosit pentru a cupla doua tije impreuna. Disponibil si in cupru stanat. Toate filetele sunt UNC. Listate la UL®96.


Tije VFC® de extensie captator 1/2 12.7mm, UL96.

Tijele de extensie din cupru sau aluminiu sunt utilizate pentru a extinde captatoarele paratrasnet standard la lungimile necesare. Disponibil si in cupru stanat . Listat UL®96


Adaptoare VFC® pivotante mobile mama/mama

Folosite pentru a fixa captatoarele in pozitie verticala, unde bazele sunt montate pe suprafete inclinate. Disponibile in diverse configuratii de filet pentru a permite potrivirea terminalelor cu toate bazele. Suruburile sunt din otel inoxidabil si permit blocarea adaptorului in orice pozitie. Toate filetele listate sunt standard UNC. Disponibil si in cupru stanar. Va rugam să utilizati. Listat la UL®96.


Baza de fixare VFC®, aluminiu, pentru tevi, cos de fum

Adaptor special din aluminiu pentru atasarea captatoarelor paratrasnet pe tevi, burlane, cosuri de fum. Designul adaptorului pivotant permite montarea la orice unghi. Potrivit pentru conductorii de clasa I si II. Listat la UL®96.


Baza de fixare VFC®, cupru stanat, pentru tevi, cos de fum

Adaptor special din cupru stanat pentru atasarea captatoarelor paratrasnet pe tevi, burlane, cosuri de fum. Designul adaptorului pivotant permite montarea la orice unghi. Potrivit pentru conductorii de clasa I si II. Listat la UL®96.


Baza universala VFC® pentru terminale de captare

Baze universale pentru puncte de captare 3/8 - 5/8 inch echivalent 9,5-15,8 au un design universal de montare care permite instalarea orizontala sau verticala. Se pot utiliza o varietate de moduri de montare, cum ar fi suruburi auto-filetate, cuie sau adezivi. Potrivit pentru conductoare de clasa I si II. Listat la UL®96.


Baze verticale VFC® pentru montajul captatoarelor 3/8-5/6 9,5-15,8 mm

Conectorul de baza vertical are doua gauri de montare de 6,35 mm si si doua suruburi din otel inoxidabil pentru a asigura o conexiune electrica buna pentru toate cablurile standard cu diametrul de pana la 1/2 inch echivalent 12.7 mm. Disponibil si in cupru stanat. Listat la UL®96.


Baze VFC® ascunse pentru fixare captator paratrasnet

Baze de fixare ascunse, montaj vertical conceput pentru a fi montat pe placi de creasta sau grinzi de acoperis. Ansamblu de baza ascuns orizontal este conceput pentru a fi utilizat pe grinzile plate ale acoperisului sau alte suprafete plane. Potrivita pentru conductoarele de clasa I si II. Listat UL®96


Baze VFC® captatoare paratrasnet pentru coama acoperis

Baze captatoare paratrasnet pentru coama acoperis 3/8-5/8 echivalent 9,5-15,8 mm. Pot fi ajustate pentru a se potrivi toate tipurilor de coama. Potrivit pentru utilizare cu conductoare de clasa I si II. Disponibil si in cupru stanat. Pentru a putea fi montat captatorul paratrasnet, necesita adaptor. Listate la UL®96.


Baze VFC® captatoare, ajustabile pentru coama acoperis. UL® 96

Baze captatoare paratrasnet ajustabile pentru coama acoperis 1/2 inch echivalent 12,7 mm. Pot fi ajustate pentru a se potrivi toate tipurilor de coama. Tija poate fi prelungita pana la inaltimea dorita prin folosirea adaptorului si alegerea captatorului paratrasnet potrivit din cele disponibile. Potrivit pentru utilizare cu conductoare de clasa I si II. Disponibil si in cupru stanat. Listate UL®96.


Baze VFC® pentru montajul captatoarelor paratrasnet seria TKU

Fabricate din aliaj de cupru sau aliaj de aluminiu de inalta calitate, aceste baze pentru captatoare paratrasnet, seria TKU pot fi montate orizontal sau vertical pentru a fixa un paratrasnet pe un acoperis sau perete si includ o caracteristica inovatoare care permite ajustarea pe verticala pe suprafete inegale.


Baza VFC® omnidirectionala captator pentru acoperisuri cutate

Se potriveste pentru cute cu o latime de pana la 3/4 inch, 19mm. Baza este proiectata a fi omnidirectionala si permite ca conductorul sa fie montat paralel sau perpendicular pe nervura acoperisului.

Accepta o mare varietate de conductori. Conductoare de clasa I si II. Listat UL®96.


Pentru noi, confidențialitatea dvs. este importantă
Portalul spatiulconstruit.ro folosește cookies pentru a asigura funcționalitatea și securitatea site-ului, pentru a personaliza conținutul și modul de interacțiune, pentru a oferi facilități de social media și pentru a analiza modul în care este utilizat site-ul. Aceste cookies sunt stocate și prelucrate, de către noi sau partenerii noștri în conformitate cu toate reglementările în vigoare și toate standardele de confidențialitate și securitate actuale.

Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dumneavoastră cu caracter personal să nu necesite consimțământul dumneavoastră, dar vă puteți exprima acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus utilizând butonul SUNT DE ACORD de mai jos.

Navigând în continuare, vă exprimați acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii despre politica noastră de confidențialitate aflați aici: https://www.spatiulconstruit.ro/politica-de-confidentialitate.