Sisteme de panouri sandwich izolatoare pentru acoperis KINGSPAN

Sisteme de panouri sandwich izolatoare pentru acoperis KINGSPAN

Marca:
KINGSPAN
Produs furnizat de:

KINGSPAN

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
KINGSPAN

Panouri izolatoare pentru acoperis - Kingspan KS1000 X-Dek

Aplicatii:

Panourile X-dek sunt panouri izolatoare de acoperis acoperite cu membrana, adecvate pentru acoperisuri plate, pentru toate tipurile de cladiri, cu exceptia spatiilor ce necesita temperaturi negative. Panoul KS1000 XD asigura baza pentru impermeabilizarea finala a acoperisului.

- Panourile X-dek sunt panouri izolatoare de acoperis, adecvate pentru acoperisuri plate, cu o panta > 1%

- Panoul X-dek este un panou compozit de acoperis pentru distante mari intre reazeme, care asigura rezistenta structurala si rigiditatea necesare, precum si nivelul corespunzator de izolatie termica. Se aplica pe santier o membrana exterioara pentru asigurarea impermeabilitatii.

- Panourile KS1000 XD sunt adecvate pentru solutiile de „Acoperis verde”

- Panourile X-dek pot fi utilizate ca panouri „standard” si ca parte a panourilor constructiei „structurale” din otel (fixare a capriorilor)


Lungimi disponibile:

Lungimea standard a panourilor este cuprinsa intre 2,5 si 13,5 metri. Pot fi furnizate panouri cu lungimea maxima de 13,5 - 15 metri, pentru acestea fiind necesare costuri suplimentare de transport. Toate panourile sunt fabricate cu o pretaiere; pretaierea standard este de 50 mm, iar cea maxim disponibila de 630 mm.


Rezistenta la foc:

Panourile de acoperis Kingspan KS1000 X-dek au fost testate conform standardului EN 13501 + A1:2010, in calitate de elemente de acoperis portante.


Sistemul izolator pentru acoperis - Kingspan KS1000 RW

Aplicatii:

KS1000 RW este sistemul de acoperis de forma trapezoidala cu fixare standard (fixare vizibila), care se poate folosi pentru toate aplicatiile in constructii la care inclinarea acoperisului este:

- mai mare de 4° (7%) la acoperisurile cu un panou pe lungimea pantei

- mai mare de 6° (10%) la acoperisurile cu doua sau mai multe panouri pe lungimea pantei

Panoul KS1000 RW mai poate fi folosit si pentru placarea peretilor.


Lungimi disponibile:

Lungimea standard a panourilor este de la 2 pana la 14,5 metri. Panourile mai scurte de 2 m si mai lungi de 14,5 m sunt disponibile pe baza de comanda.


Rezistenta la foc:

Panourile sandwich izolatoare KS1000 RW au fost examinate, aprobate si indeplinesc cerintele regulamentelor si normelor europene dar si nationale pentru constructii. Panourile cu nucleu FIREsafe IPN sunt clasificate B-s1, d0, En, conform 13501, fara a contribui la propagarea flacarilor.


Sistemul izolator pentru acoperis - Kingspan KS1000 TOP-DEK

Aplicatii:

KS1000 TOP-DEK este un sistem de acoperis cu fixarea directa a partii metalice inferioare pe structura metalica, ce se poate fi folosit la toate aplicatiile de constructii cu o inclinare a acoperisului de cel putin 1% (0,5°) sau mai mult. Panoul se poate folosi pentru acoperisuri curbe cu un diametru de Rmin pe directia longitudinala = 50m si pe directia transversala = 20m


Lungimi disponibile:

Lungimea standard a panourilor este intre 2 si 12 metri. Panourile mai scurte de 2 m si mai lungi de 12 m sunt disponibile pe baza de comanda.


Rezistenta la foc:

Panourile sandwich izolatoare KS1000 TOP-DEK au fost examinate, aprobate si indeplinesc cerintele reglementarilor si normelor europene si nationale pentru constructii. Conform EN 13501-1, panourile cu nucleu FIREsafe IPN sunt clasificate B-s1, d0. Panourile nu ajuta la raspandirea incendiului conform EN 13501-1.


Sistemul izolator pentru acoperis - Kingspan KS 1000 FF

Aplicatii:

KS1000FF este un sistem de acoperis de forma trapezoidala, cu fixare standard (fixare vizibila) si nucleu izolator din fibra minerala, ce se poate folosi pentru toate aplicatiile de constructii, pentru care inclinarea acoperisului este:

- mai mare de 5° (8.5%) la acoperisurile cu un panou pe lungimea pantei

mai mare de 8° (14%) la acoperisurile cu doua sau mai multe panouri pe lungimea pantei

Panoul KS1000 FF cu o inalta rezistenta la foc poate fi folosit si pentru acoperirea peretilor.


Lungimi disponibile:

Lungimea standard a panourilor este intre 2 si 13,5 metri. Panourile mai scurte de 2 m si mai lungi de 13,5 (7)m sunt disponibile pe baza de comanda.


Rezistenta la foc:

Panourile sandwich izolatoare KS1000 FF au fost examinate, aprobate si indeplinesc cerintele regulamentelor si normelor europene si nationale pentru constructii. Panourile cu nucleu FIREsafe IPN sunt clasificate A2-s1, d0, EN 13501, fara a contribui la propagarea flacarilor.


Sistemul izolator pentru acoperis - Kingspan KS1000 RT

Aplicatii:

Sistemul de panouri izolatoare tip tigla KS1000 RT se poate folosi pentru aplicatiile in constructii cu inclinarea acoperisului de cel putin 21% (12°).


Lungimi disponibile:

Panourile izolatoare tip tigla Kingspan se produc pe o linie continua. Lungimile standard disponibile sunt de la 2,1 pana la 16,0 metri. Trebuie acordata atentie metodelor de ridicare si manipulare, in special cand se intentioneaza realizarea unei inclinatii mai abrupte a acoperisului. Manipularea trebuie atent supravegheata in cazul in care lungimea panourilor este mai mare de 6,0 metri. Lungimea panoului este definita ca intreaga lungime a tablei exterioare, inclusiv suprapunerea terminala.


Rezistenta la foc:

Panourile KS1000 RT Kingspan indeplinesc cerintele reglementarilor si normelor pentru constructii in privinta incendiului.

Lucru în România