Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!


Sistemul de hidroizolatie pentru spatii umede in domeniul privat


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Suprafata trebuie grunduita cu produsul penetrant fara solventi, Grund de profunzime, fara solvent - CT 17Ceresit Ct17


Hidroizolarea suprafetei

Aplicati un strat de produs izolant  Hidroizolatie flexibila - CL 51 ExpressCeresit CL51 cu ajutorul unei pensule, unei bidinele sau a unui trafalet. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul benzii izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152

Al doilea strat de Hidroizolatie flexibila - CL 51 ExpressCeresit CL51 se poate aplica dupa 2 ore.


Placarea

Hidroizolatia aplicata constituie dupa uscare un strat impermeabil, ceea ce inseamna ca pe acea suprafata trebuie aplicat numai un adeziv flexibil cum ar fi Adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 16Ceresit CM16 sau Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 17Ceresit CM17


Chituirea

In gama Ceresit exista chituri impermeabile Chit de rosturi flexibil - Efect de perla - CE 40Ceresit CE40 si Chit flexibil, rezistent la apa - CE 43 Grand'ElitCeresit CE43 care asigura un rost impermeabil si deosebit de rezistent la murdarire. Toate imbinarile dintre pereti, dintre pereti si pardoseala, precum si imbinarile cu obiectele sanitare trebuie finisate cu siliconul sanitar Silicon sanitar TrioProtect - CS 25 SanitaryCeresit CS25 intr-o culoare apropiata de cea a chitului de rosturi. Intr-o culoare apropiata de cea a chitului de rosturi.

Pentru protejarea chitului prin izolarea rosturilor de placile ceramice va recomandam sa folositi  Lac de protectie pentru chitul de rosturi - CT 10Ceresit CT10 - lac transparent, fara solventi, ce poate fi utilizat pe suprafete absorbante si non-absorbante.


Sistemul de hidroizolatie pentru spatii umede in domeniul public


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata, rezistenta si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Suprafata trebuie grunduita cu produsul penetrant fara solventi Grund de profunzime, fara solvent - CT 17Ceresit Ct17.


Hidroizolarea suprafetei

Aplicati doua straturi de hidroizolatie Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramice - CL 50Ceresit CL50 cu ajutorul unei pensule, unei bidinele sau a unui trafalet. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul benzii izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152

Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale  Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CERESIT CL 53, CL54, CL56, CL57


Placarea

Hidroizolatia aplicata constituie dupa uscare un strat impermeabil cu absorbtie de apa 0, ceea ce inseamna ca pe acea suprafata trebuie aplicat numai un adeziv flexibil cum ar fi  Adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 16Ceresit CM16 sau Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 17Ceresit CM17. Placarea se poate face la cca. 3 ore dupa aplicarea ultimului strat de hidroizolatie.


Chituirea

Chit de rosturi flexibil - Efect de perla - CE 40Ceresit CE40 si Chit flexibil, rezistent la apa - CE 43 Grand'ElitCeresit CE43 care asigura un rost impermeabil si deosebit de rezistent la murdarire. Toate imbinarile dintre pereti, dintre pereti si pardoseala, precum si imbinarile cu obiectele sanitare trebuie finisate cu siliconul sanitar Silicon sanitar TrioProtect - CS 25 SanitaryCeresit CS25 intr-o culoare apropiata de cea a chitului de rosturi. Pentru protejarea chitului prin izolarea rosturilor de placile ceramice va recomandam sa folositi Lac de protectie pentru chitul de rosturi - CT 10Ceresit CT10 - lac transparent, fara solventi, ce poate fi utilizat pe suprafete absorbante si non-absorbante.


Sistemul de hidroizolatie pentru placari pe balcoane si terase


Pregatirea suprafetei

Inainte de a efectua placarea propriu-zisa, trebuie realizata o sapa de panta (min. 2%) cu adaos de Aditiv pentru sapa - CN 96Ceresit CN96 aditiv de accelerare a prizei. Peste aceasta sapa se aplica sistemul de hidroizolatie pe baza de bitum alcatuit din amorsa Grund - BT 26 AllweatherCeresit BT26 si membrana autoadeziva Membrana hidroizolanta autoadeziva - BT 21 AllweatherCeresit BT21. In final se va aplica o sapa pe baza de ciment pentru distribuirea incarcarilor. In cazul in care este prevazuta o termoizolatie, se va folosi polistiren extrudat intr-o grosime indicata de proiectant.


Hidroizolarea suprafetei

Aplicati doua straturi de hidroizolatie Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramice - CL 50Ceresit CL50 cu ajutorul unei pensule, unei bidinele sau a unui trafalet. Alternativ se poate utiliza hidroizolatia epoxidica cu Hidroizolatie epoxidica sub placari ceramice - CE 49Ceresit CE49 si cu amorsa Amorsa flexibila pe baza de rasini epoxidice - CE 50Ceresit CE50. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul benzii izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152 Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL53, CL54, CL56, CL57.


Placarea

Hidroizolatia aplicata constituie dupa uscare un strat impermeabil, ceea ce inseamna ca pe acea suprafata trebuie aplicat numai un adeziv flexibil de exterior cum ar fi Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 17Ceresit CM17. Placarea se poate face la cca. 3 ore dupa aplicarea ultimului strat de hidroizolatie.


Chituirea

In gama Ceresit exista chituri impermeabile cum ar fi  Chit flexibil, rezistent la apa - CE 43 Grand'ElitCeresit CE43 care asigura un rost impermeabil si deosebit de rezistent la murdarire. Toate imbinarile dintre pereti, dintre pereti si pardoseala, precum si imbinarile cu obiectele sanitare trebuie finisate cu siliconul sanitar Silicon sanitar TrioProtect - CS 25 SanitaryCeresit CS25 intr-o culoare apropiata de cea a chitului de rosturi. Pentru protejarea chitului prin izolarea rosturilor de placile ceramice va recomandam sa folositi Lac de protectie pentru chitul de rosturi - CT 10Ceresit CT10 - lac transparent, fara solventi, ce poate fi utilizat pe suprafete absorbante si non-absorbante.


Sistemul de hidroizolatie pentru suprafete expuse agresiunii chimice


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata, rezistenta si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Suprafata trebuie grunduita cu produsul epoxidic   Amorsa flexibila pe baza de rasini epoxidice - CE 50Ceresit CE50 prin pensulare si nediluat. Pe suprafata proaspat aplicata trebuie presarat nisip cuartos, uscat la foc cu granulatia de 0,2 - 0,6 mm, ex. H33.


Hidroizolarea suprafetei

Aplicati doua straturi de hidroizolatie   Hidroizolatie epoxidica sub placari ceramice - CE 49Ceresit CE49 nediluat, in grosimea de 1mm pe fiecare strat. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul unei benzi izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152aplicata intre doua straturi de material proaspat aplicat. Intre aplicarea celor doua straturi trebuie asteptat 48 ore. Cat timp este inca proaspat, ultimul strat trebuie presarat cu nisip de cuart.

Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare, dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL53, CL54, CL56, CL57.


Placarea

Placarea se va face numai folosindu-se adeziv epoxidic   Adeziv pe baza de rasina epoxidica - CU 22Ceresit CU22.


Chituirea

Pentru chituire trebuie folosite chituri epoxidice rezistente la substante agresive chimic, respectiv  Chit de rosturi epoxidic pentru perete - CE 47Ceresit CE47 pentru pereti si Chit de rosturi epoxidic pentru pardoseala - CE 48Ceresit CE48 pentru pardoseli. Toate imbinarile dintre pereti, dintre pereti si pardoseala, precum si imbinarile cu obiectele sanitare trebuie finisate cu siliconul sanitar Silicon sanitar TrioProtect - CS 25 SanitaryCeresit CS25 intr-o culoare apropiata de cea a chitului de rosturi. Pentru protejarea chitului prin izolarea rosturilor de placile ceramice va recomandam sa folositi Lac de protectie pentru chitul de rosturi - CT 10Ceresit CT10 - lac transparent, fara solventi, ce poate fi utilizat pe suprafete absorbante si non-absorbante.


Sistemul de hidroizolatie pentru piscine in domeniu privat sau hotel


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata, rezistenta si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Daca suprafata prezinta fisuri, acestea trebuie reparate in mod obligatoriu cu produse epoxidice Thomsit R 726, R 727, R 755. Suprafata trebuie grunduita cu produsul penetrant fara solventi, Grund de profunzime, fara solvent - CT 17Ceresit CT17


Hidroizolarea suprafetei

Pentru etansarea suprafetei sunt necesare cel putin doua straturi de hidroizolatie  Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramice - CL 50Ceresit CL50aplicate cu ajutorul unei pensule, unei bidinele sau a unui trafalet. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul unei benzi izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152aplicata intre doua straturi de material proaspat aplicat. Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL53, CL54, CL56, CL57 Deosebit de importante sunt detaliile de executie.


Placarea

Placarea se face folosindu-se adezivul flexibil Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 17Ceresit CM17 cu conditia de a asigura contactul de 100% pe spatele placii.

In cazul piscinelor placate cu mozaic de sticla alb sau transparent, se recomanda folosirea unui adeziv de culoare alba, evitandu-se astfel patarea placilor. Se recomanda folosirea adezivului de culoare alba Adeziv pentru marmura - CM 15Ceresit CM15 aditivat cu emulsia elastica Emulsie elastica - CC 83Ceresit CC83 in proportie de 2kg CC 83/18 kg CM 15.


Chituirea

In cazul piscinelor din domeniul privat se recomanda folosirea chitului flexibil si impermeabil Chit de rosturi flexibil - Efect de perla - CE 40Ceresit CE40.

In dreptul nivelului apei, pe 50 cm deasupra si dedesubtul acestuia, trebuie folosit un chit epoxidic cum ar fi  Chit de rosturi epoxidic pentru perete - CE 47Ceresit CE47,  Chit de rosturi epoxidic pentru pardoseala - CE 48Ceresit CE48.Sistemul de hidroizolatie piscine pentru fitness & wellness


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata, rezistenta si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Daca suprafata prezinta fisuri, acestea trebuie reparate in mod obligatoriu cu produse epoxidice Thomsit R 726, R 727, R 755. Suprafata trebuie grunduita cu produsul penetrant fara solventi, Grund de profunzime, fara solvent - CT 17Ceresit CT17.


Hidroizolarea suprafetei

Pentru etansarea suprafetei sunt necesare cel putin doua straturi de hidroizolatie  Hidroizolatie bicomponenta sub placari ceramice - CL 50Ceresit CL50,aplicate cu ajutorul unei pensule, unei bidinele sau a unui trafalet. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul unei benzi izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152aplicata intre doua straturi de material proaspat aplicat. Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare, dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL53, CL54, CL56, CL57. Deosebit de importante sunt detaliile de executie.


Placarea

Placarea se face folosindu-se adezivul flexibil Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala - CM 17Ceresit CM17 cu conditia de a asigura contactul de 100% pe spatele placii.

In cazul piscinelor placate cu mozaic de sticla alb sau transparent, se recomanda folosirea unui adeziv de culoare alba, evitandu-se astfel patarea placilor. Se recomanda folosirea adezivului de culoare alba Adeziv pentru marmura - CM 15Ceresit CM15 aditivat cu emulsia elastica Emulsie elastica - CC 83Ceresit CC83 in proportie de 2kg CC 83/18 kg CM 15.


Chituirea

In cazul acestor piscine se recomanda folosirea unui chit rezistent la agentii de curatare, si anume un chit epoxidic cum ar fi  Chit de rosturi epoxidic pentru perete - CE 47Ceresit CE47,  Chit de rosturi epoxidic pentru pardoseala - CE 48Ceresit CE48.Sistemul de hidroizolatie pentru piscine cu uz medical


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata, rezistenta si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Daca suprafata prezinta fisuri, acestea trebuie reparate in mod obligatoriu cu produse epoxidice Thomsit R 726, R 727, R 755.


Hidroizolarea suprafetei

Pentru etansarea suprafetei trebuie folosita hidroizolatia epoxidica   Hidroizolatie epoxidica sub placari ceramice - CE 49Ceresit CE49 impreuna cu amorsa   Amorsa flexibila pe baza de rasini epoxidice - CE 50Ceresit CE50. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul unei benzi izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152 , aplicata intre doua straturi de material proaspat.


Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare, dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale  Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL53, CL54, CL56, CL57.


Placarea

In cazul piscinelor cu circuit medical amplasate la interior se poate folosi un adeziv pe baza de ciment cum ar fi    sau .


In cazul piscinelor amplasate la exterior trebuie folosit in mod obligatoriu adezivul epoxidic   Adeziv pe baza de rasina epoxidica - CU 22Ceresit CU22.


Chituirea

In cazul acestor piscine se recomanda folosirea unui chit rezistent la agentii de curatare, si anume un chit epoxidic cum ar fi Ceresit CE 44,   Chit de rosturi epoxidic pentru perete - CE 47Ceresit CE47 sau   Chit de rosturi epoxidic pentru pardoseala - CE 48Ceresit CE48.


Sistemul de hidroizolatie pentru piscine sportive


Pregatirea suprafetei

Principala conditie este ca suprafata sa fie nivelata, uscata, rezistenta si sa nu prezinte substante care reduc gradul de aderenta. Daca suprafata prezinta fisuri, acestea trebuie reparate in mod obligatoriu cu produse epoxidice Thomsit R 726, R 727, R 755.


Hidroizolarea suprafetei

Pentru etansarea suprafetei trebuie folosita hidroizolatia epoxidica   Hidroizolatie epoxidica sub placari ceramice - CE 49Ceresit CE49 impreuna cu amorsa   Amorsa flexibila pe baza de rasini epoxidice - CE 50Ceresit CE50. Rosturile de dilatatie si de imbinare trebuie izolate cu ajutorul unei benzi izolante Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL152, aplicata intre doua straturi de material proaspat.


Pentru etansarea colturilor interioare si exterioare dar si a strapungerilor de tevi se vor folosi produsele speciale  Produse de etansare - CL 152, 53, 54, 56, 57Ceresit CL53, CL54, CL56, CL57.


Placarea

In cazul acestor piscine trebuie folosit in mod obligatoriu adezivul epoxidic   Adeziv pe baza de rasina epoxidica - CU 22Ceresit CU22.


Chituirea

In cazul acestor piscine se recomanda folosirea unui chit rezistent la agentii de curatare, si anume un chit epoxidic cum ar fi   Chit de rosturi epoxidic pentru perete - CE 47Ceresit CE47 sau   Chit de rosturi epoxidic pentru pardoseala - CE 48Ceresit CE48Sistemul de hidroizolatie exterioara pentru subsol


Alcatuirea sistemului Sistemul de hidroizolatie exterioara pentru subsol include urmatoarele produse:

- Membrana hidroizolanta autoadeziva - BT 21 AllweatherCeresit BT21 - Membrana hidroizolanta autoadeziva "Allweather"

- Grund - BT 26 AllweatherCeresit BT26 - Grund "Allweather"

- Banda de fixare din aluminiu - CA 23Ceresit CA23 - Banda fixare din aluminiu

- Membrana de egalizare si protectie - CA 21Ceresit CA21 - Membrana de egalizare si protectie

- Mastic de etansare din cauciuc bituminos 2K - CP 43Ceresit CP43 - Mastic de etansare.Sistemul de hidroizolatie interioara pentru subsol


Alcatuirea sistemului - Sistemul de hidroizolatie interioara pentru subsol include urmatoarele produse:

- Mortar hidroizolant - CR 65Ceresit CR65 - Mortar hidroizolant standard

- Impermeabilizare prin cristalizare - CR 90 CrystaliserCeresit CR 90Crystaliser - Mortar hidroizolant cristalizar

- Glet pentru finisaje fine la interior - CT 127Ceresit CT127 - Glet finisare.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
2 p | RO
Chit de rosturi epoxidic pentru perete - CE 47 CERESIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Sistemul de hidroizolatie pentru suprafete expuse agresiunii chimice, Sistemul de hidroizolatie pentru piscine sportive, Sistemul de hidroizolatie pentru piscine cu uz medical...
2 p | RO
Membrana de egalizare si protectie - CA 21 CERESIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Sistemul de hidroizolatie exterioara pentru subsol
2 p | RO
Chit de rosturi epoxidic pentru pardoseala - CE 48 CERESIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Sistemul de hidroizolatie pentru suprafete expuse agresiunii chimice, Sistemul de hidroizolatie pentru piscine in domeniu privat sau hotel, Sistemul de hidroizolatie piscine pentru fitness & wellness...
vezi in biblioteca