Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:


Cladiri cu un singur etaj


Structura din otel

Structura din otel este alcatuita din stalpi si grinzi construite din profile sudate sau laminate la cald, iar panele pentru acoperis si riglele de pereti din profile galvanizate, produse prin indoire la rece.


Structura primara: 

Structura primara consta din toate elementele structurale care transfera incarcari asupra fundatiei.

Cadrele principale ale cladirii constau din elemente de constructie sudate pentru structura primara, inclusiv contravantuirile, suruburi de imbinare si de ancorare.

In general, stalpii intermediari sunt articulati. In anumite imprejurari, stalpii trebuie sa fie incastrati.Protectia:

- Toate profilele sunt sablate in conformitate cu prevederile standardului SA 2.5

- Pentru asigurarea protectiei in timpul transportului si montajului, pe toate profilele se aplica un strat de grund cu o grosime a peliculei de 80 de microni, de culoare albastra sau gri.

- In mod optional, profilele pot fi acoperite cu un strat de vopsea impotriva coroziunii, cu o grosime de 100 de microni.


Structura secundara:

Structura secundara consta din elementele care sustin panourile pentru acoperis si pereti si care transfera greutatea pe structura primara:

- pane pentru acoperis

- rigle pentru pereti

- cadre pentru goluri


Panele pentru acoperis si riglele pentru pereti sunt profile Z galvanizate, produse laminate la rece.

- imbinarile sunt realizate prin intermediul suruburilor galvanizate

- cadrele deschiderilor constau in principal din profile L, C, U sau Z galvanizate, produse prin indoire la rece.


Avantaje:

- profile estetice

- optimizarea spatiului

- usurinta in modificarea sau schimbarea destinatiei spatiului

- montaj rapid si usor de realizat

- panele pentru acoperis sunt si canale pentru cabluri

- galvanizare sistematica a elementelor structurii secundare


Cladiri Multi-etajate


Structura din otel

Structura din otel este alcatuita din stalpi, grinzi şi elemente de sustinere. Grinzile si stalpii sunt construiti din profile laminate la cald sau sudate, iar panele si riglele din profile galvanizate sunt produse prin indoire la rece.


Structura din otel:

Stalpii sunt fixati de fundatie prin buloane de ancorare inglobate in beton.

Legatura dintre elementele de constructie este asigurata de suruburile din otel galvanizat, cu rezistenta mare la intindere. Toate elementele de constructie sudate sau laminate la cald sunt sablate in conformitate cu prevederile standardului SA 2.5, si acoperite cu un strat protector de grund cu o grosime a peliculei de 80 µ, de culoare albastra sau gri. Optional, aceste elemente pot fi galvanizate.

Proiectarea bazata pe metoda 3D, permite diferite optiuni structurale, prin utilizarea de stalpi zvelti, pentru respectarea cerintelor clientului si pentru optimizarea costurilor.Grinzile de planseu INODEK:    

Elementele sistemului de planseu sunt asezate pe grinzile INODEK, iar legatura dintre acestea din urma si stalpi este realizata prin flanse de capat.  


Elemente de stabilizare:   

Efectul de saiba al elementelor de planseu, precum si contravantuirile din acoperis, asigura stabilitatea orizontala a cladirii. Stabilitatea pe verticala depinde in mare masura de modul de dispunere a fatadelor si de scopul in care este utilizata cladirea in cauza si este asigurata de elemente suplimentare, combinate in conditii specifice; acestea pot fi:

-  tirant de contravantuire (optiunea de baza, ieftina si extrem  de eficienta)

-  un cadru de sustinere, care permite o mai mare flexibilitate la  instalarea usilor si a ferestrelor

-  pereti de beton sau samburi de beton, precum cabine de  ascensor sau case ale scarii


Avantaje:

- mai putini stalpi, rezultand astfel spatii libere largi

- inaltime redusa a cladirii, datorita grinzilor integrate

- proiectare 3D pentru o solutie optima

- montaj simplu si rapid, datorita imbinarilor cu suruburi


Sistemul de acoperis LMR600


Panoul de tip LMR600 este un panou cu latimea de 600mm, profilat la rece, avand o inaltime a cutei de 50mm. Panoul este fixat de structura secundara prin intermediul unui clip special ce permite dilatarea sau contractarea, liniara si laterala. Suprafata panoului este prevazuta cu denivelari transversale, realizate prin ambutisare, care imbunatatesc performanta panoului sub traficul pietonal (panou circulabil). Panourile sunt produse din tabla cu rezistenta mare la intindere, grosimea nominala 0.66mm, protejata cu Aluzinc.Accesorii

Cu scopul de a asigura etanseitatea si aspectul estetic, au fost dezvoltate pentru sistemul de acopris LMR600, o gama variata de accesorii adaptate: luminatoare, panouri translucente, trape de fum, ventilatoare, luminatoare tip cupola din polcarbonat, goluri bordate de acoperis, monoventuri (ventilatoare statice).   

Avantaje

- clipul special permite dilatarea sau contractarea libera, evitandu-se astfel acumularea de efort in sistemul de acoperis 
- etanseitate de lunga durata,
- imbinare laterala realizata pe santier cu ajutorul unei masini speciale, ce realizeaza un falt dublu de 360°
- panoul este fixat de structura secundara prin intermediul unui clip special prins in faltul dublu
- odata faltuit, intregul acoperis formeaza o membrana metalica monolitica 
- puntile termice sunt reduse datorita inaltimii clipurilorSistemul de acoperis - panou cutat cu deschidere mare LPR1000


Panou trapezoidal cu deschidere mare: latime de acoperire 1000mm; grosime 0.50mm, otel cu inalta rezistenta la intindere (S550); fixat de structura prin suruburi autoforante din otel inoxidabil. Accesorii
Cu scopul de a asigura etanseitatea si aspectul estetic, au fost dezvoltate pentru sistemul de acopris LPR1000, o gama variata de accesorii adaptate: luminatoare, panouri translucente, trape de fum, ventilatoare, luminatoare tip cupola din polcarbonat, goluri bordate de acoperis, monoventuri (ventilatoare statice).


Inovatie
Imbinarea lateral a panoului incorporeaza trasaturi inovatoare:
- prelungirea completa a profilului ultimei cute, in vedere asigurarii unei stabilitati mai bune in timpul instalarii, pe zona de suprapunere longitudinala dintre doua panouri
- banda de etansare

Avantaje

- solutie practica si eficienta ca si investitie
- siguranta si etanseitate sporita datorita rigiditatii sistemului de fixare 
- economic si atractiv
- usor de instalat 
- performanta energetica cu cost redus
- performanta indelungata


Sistemul de acoperis POLAR


Panourile POLAR sunt panouri formate din doua foi de tabla de otel, profilate la rece, intre care este injectata o spuma poliuretanica fara CFC. In cadrul sistemului de acoperis din panouri POLAR, sunt disponibile panouri cu grosimi si profilaturi diferite. Coeficentii de termoconductibilitate U, ale diferitelor tipuri de panouri termoizolante, sunt cei publicati in brosurile producatorilor de panouri.Date tehnice:
- Grosimi standard: 30, 40, 60 si 80mm


Accesorii
O gama variata de accesorii adaptate sistemului de acoperisuri Polar, Spacetec si Multitec au fost dezvoltate cu scopul de a asigura o etanseitate optima si un aspect estetic placut: luminatoare, panouri translucente, trape de fum, ventilatoare, luminatoare tip cupola din policarbonat, goluri bordate de acoperis, monoventuri (ventilatoare statice).    
  
Avantaje

- nivel ridicat de izolare termica
- finisaj interior placut
- montaj rapid
- intretinere usoara
- o gama variata de accesorii integrate
- fixare cu suruburi din otel inoxidabil​


Sisteme de acoperis built-up Spacetec


Sistemul de acoperis cu panta lina Spacetec este compus din panouri cutate si permit realizarea unui sistem de acoperis de tip terasa. Nu necesita structura secundara. Pe talpile inferioare ale grinzilor de cadru, se dispun tuburi de compresiune, cu sectiune zvelta, pentru preluarea fortelor provenite de la contravantuirile din planul acoperisului. Cadrele deschiderilor din acoperis sunt mascate de grosimea panoului. Izolatia termica depinde de tipul de acoperis.Avantaje
Intradosul acestui tip de acoperis ofera un aspect estetic placut: ideal pentru sali sportive, aeroporturi, supermarket-uri, showroom-uri, etc:
- acoperisurile cu panta lina permit realizarea de atice simple si economice
- inaltime la coama redusa
- montaj usor si rapid
- accesorii complet integrate: luminatoare, trape de fum, luminatoare cupola din policarbonat, goluri bordateSisteme de acoperis built-up  MULTITEC


Sistemul de acoperis cu panta lina Multitec este compus din panouri cutate si permit realizarea unui sistem de acoperis de tip terasa. Panourile sunt fixate de structura secundara prin intermediul suruburilor auto forante. Suprapunerile panourilor sunt fixate cu suruburi de tesere. Structura secundara este de obicei formata din pane cu sectiune Z, dispuse la 1.5m. Izolatia termica despinde de solutia adoptata de acoperis tip terasa.

 


Avantaje:
- aticuri simple si economice
- poate fi utilizat ca solutie pentru acoperisurile complexe
- sistem economic de colectare a a apei pluviale

- nivel ridicat de izolare termica (in functie de specificatiile sistemului de acoperis)
- inaltime redusa la coama
- accesorii complet integrate: luminatoare, trape de fum, luminatoare cupola din policarbonat, goluri bordate 


Sisteme de pereti LPA900


Sistemul de perete din panouri LPA900 consta din panouri cutate de otel, fixate direct de strucutura secundara cu suruburi auto-filetante cu cap compozit din nailon, in aceasi culoare cu panoul.Avantaje
- sistem constructive economic, functional si de durata
- panou cu profil cutat discret si estetica placuta
- inlocuirea usoara a panourilor deteriorate
- montare simpla si rapida
- straturi de acoperire de inalta performanta
- o gama variata de accesorii integrate
- include toate bordurile si elementele de imbinare

Accesorii
- usi pietonale simple sau duble
- panouri translucente
- panouri de ventilatie statica
- goluri bordate
- borduri si coltare
Sistemul de pereti SINUTEC


Sistemul de perete din panouri Sinutec consta din panouri colorate, cu profilatura sinusoidala realizata prin profilare la rece, montate orizontal de structura secundara cu suruburi auto-forante. Avantaje

- panou cu aspect placut, cu dispunere orizontala
- elemente exterioare de fixare, mascate
- izolatie cu fibra de sticla ecologica , de inalta performanta
- panotaj interior disponibil pentru inglobarea structurii secundare
- panotaj interior disponibil din panouri perforate in vederea reducerii zgomotului
include toate elementele de bordura si finisaj 


Accesorii
- usi pietonale simple si duble
- porti sectionale
- cadre pentru ferestre
- goluri bordate
- panouri de ventilatie statica
- borduri si coltare


Sistemul de perete CASETE


Peretele orizontal tip caseta este format din panouri de otel cutate, fixate direct cu suruburi speciale pe talpa exterioara a cadrelor de capat. Inchiderile exterioare pot fi montate vertical sau orizontal.


Date tehnice:

- grosimea nominala: variabila

- deschidere acoperitoare: 600 mm

- adancimea cutelor: 120 mmStructura secundara:

Sistemul de perete tip caseta poate cuprinde toata deschiderea traveii, fara a fi nevoie de o structura secundara. Deschiderile de dimensiuni mici sau medii sunt mascate de grosimea peretelui.
 

Termoizolatia:

Paturile de fibra de sticla de inalta densitate au fost proiectate special pentru peretii de tip caseta. Izolatia acopera, de asemenea, suprapunerile panourilor. Pentru o izolare mai eficienta pe aceste suprapuneri este instalat un ISOBLOC suplimentar.
 

Straturile de acoperire si culorile: 

Finisajele interioare: superpoliester de culoare gri si alba
 

Accesorii:

Este disponibila o gama de accesorii perfect compatibile. Acestea asigura protectie completa impotriva intemperiilor si au un aspect estetic.

- usi pietonale simple sau duble

- porti sectionale

- cadre de ferestre

- cadre de deschidere

- grile de aerisire

- borduri si elemente de finisare


Avantaje:

- finisaj interior atragator

- aticuri simple si economice, in special in combinatie cu acoperisurile cu pante line

- deschideri mascate in perete de tip caseta

- instalare orizontala sau verticala

- izolatie termica si acustica de inalta performanta

- montaj rapidSisteme de pereti POLAR


Sistemul de perete din panouri de tip Polar este un sistem complet alcatuit din panouri termoizolante. Sistemul contine toate golurile bordate necesare, suruburile de fixare si elementele de inchidere. In cadrul sistemului de perete din panouri POLAR, sunt disponibile panouri cu grosimi si profilaturi diferite. Panourile sunt formate din doua foi de tabla de otel, profilate la rece, intre care este injectata o spuma poliuretanica fara CFC. Imbinarile laterale ale panourilor de tip nut si feder, asigura etanseitatea.Date tehnice
- grosimea panoului: pana la 80mm
latimea utila: 1,000mm
- coeficentii de termoconductibilitate U, ale diferitelor tipuri de panouri termoizolante, sunt cei publicati in brosurile producatorilor de panouri.

Culori si straturi de acoperire
Sistemele de pereti Polar asigura niveluri de protectie diferite, satisfacand cerinte in situatii climatice variate. Informatiile cu privire la straturile de acoperire si culori sunt specificate de fabricantul panourilor. Straturi de acoperire interioare: superpoliester de culoare gri deschis.


Fixarea panourilor
Panourile de tip Polar sunt dispuse vertical si fixate de structura secundara prin suruburi speciale, cu capete din plastic compozit in aceasi culoare cu panoul, sau optional, cu suruburi ascunse.  

Accesorii
Este disponibila o gama completa de accesorii compatibile pentru fiecare sistem de perete Polar. Acestea asigura o etanseitate completa si au un aspect placut: 

- usi pietonale simple si duble
- porti sectionale
- cadre pentru ferestre
- goluri bordate
- grile statice de perete pentru ventilatie
- borduri si coltare

Avantaje
- nivel ridicat de izolare termica
- finisaje interioare si exterioare placute
- intretinere facila
- montaj rapid
o gama variata de accesorii integrat​eSisteme de pereti SINUTHERM


Sistemul de perete Sinutherm este un sistem complet pe baza de panouri cu profil sinusoidal pe panoul exterior si o suprafata interioara usor cutata. Panourile sunt formate din doua foi de tabla de otel, profilate la rece, intre care este injectata o spuma poliuretanica fara CFC. Panourile de tip Sinutherm sunt fabricate din otel, care este protejat de un strat de GALFAN pe ambele fete, si dispun de un strat exterior de acoperire cu superpoliester sau PVDF.Date tehnice:
Profilele ce mascheaza imbinarile verticale dintre panouri, sunt din aluminiu. Grosimea totala a panourilor este de 84mm. Latimea utila este de 1,000mm (8 module a cate 125mm), clasa de reactie la foc este B-s3, d0 conform EN 13501-1 si valoare U: 0.34W (m²/K)


Prinderea panourilor
Panourile sunt dispuse orizontal si fixate de sub-rigle prin intermediul unor suruburi autofiletante, care sunt mascate in suprapunerile longitudinale. Aceste suprapuneri sunt prevazute din fabrica cu mastic de etansare, rezistent la intemperii. 

Culori si straturi de acoperire
Sistemele de pereti din panouri Sinutherm asigura niveluri de protectie diferite, satisfacand cerinte in situatii climatice variate. Straturi de acoperire exterior: 25 microni, strat interior: superpoliester culoare gri deschis.

Accesorii
Este disponibila o gama completa de accesorii compatibile pentru sistemul de perete din panouri Sinutherm. Acestea asigura o etanseitate completa si au un aspect placut:
- usi pietonale simple si duble
- porti sectionale
- cadre pentru ferestre
- goluri bordate
- grile statice de perete pentru ventilatie
- broduri si coltare

Avantaje
- panou termoizolant instalat orizontal, placut arhitectural
- prinderi ascunse
- nivel ridicat de izolare termica
- montaj rapid
- include toate bordurile si elementele de imbinare 


Izolatia ASTROTHERM


Izolatia ASTROTHERM consta dintr-un strat de fibra de sticla cu bariera de vapori laminata. Isobloc-urile reduc semnificativ puntile termice si Alustrip imbunatateste aspectul general al imbinarilor izolatiei.


Strat de fibra de sticla

Consta dintr-o patura flexibila de fibra de sticla, de inalta calitate, pe baza de rasina termica cu fibre omogene si lungi, fara materiale reziduale sau refolosite.

- densitate: 16 kg/m³

- conductivitate termica: 0,037 W/(m•K)

- grosime nominala: 40, 60, 80 si 100 mm

- lungimi: role taiate in fabrica la diverse dimensiuni,in functie de proiect

- ambalare: saci de poliester perforati si etichetati pentru a fi    corect identificati la locul montariiBariere de vapori

Consta dintr-un caser aplicat pe stratul de fibra de sticla. Bariera de vapori este mai lata decat izolatia propriu-zisa, permitand suprapunerea in vederea imbinarii (80 mm). 


Montare

Izolatia Astrotherm este derulata si intinsa pe pane sau grinzi (cu exceptia acoperisurilor cu strat dublu de tabla). Asamblarea longitudinala a straturilor este realizata prin imbinarea a doua suprapuneri adiacente, asigurandu-se continuitatea barierei de vapori.


Adeziv

Bariera de vapori este atasata de stratul de fibra de sticla cu un adeziv care contine un agent ignifug.


ISOBLOC

Isoblocul reprezinta o banda izolatoare realizata din placi extrudate de polistiren. Isoblocul este fixat pe pane sau rigle si reduce semnificativ puntile termice. 


ALUSTRIP

ALUSTRIP reprezinta o banda de caser colorata, intinsa peste pane si amplasata sub suprapunerile laterale ale straturilor, pentru a facilita montajul si a imbunatati estetica interioara.


Avantaje:

- izolare fonica si termica

- izolare de inalta calitate

- produse specifice, fara multe pierderi

- fibra de sticla de mare densitate pentru o calitate durabila

- o mare gama de bariere de vapori

- o foarte buna comportare la incendiu

- montaj rapid


Mezanine


Mezaninele sunt o componenta importanta a multor cladiri industriale si comerciale, atat pentru satisfacerea cerintelor tehnicii moderne de stocare si depozitare, cat si pentru a spori eficienta dispunerii utilajelor si a fluxului de productie.


Solutii din fasii cu goluri: 
Avantaje:

- sursa unica de furnizare a mezaninului si cladirii

- proiectarea mezaninului inclusa in proiectul cladirii

- maximizarea spatiului cladirii

- reducerea timpului de construire: constructia simultana a mezaninului si cladirii

- calitatea este garantata de utilizarea de materiale prefabricate, din otel sau betonGrinzile de rulare ale podului


Grinzile de rulare, perfect adaptate, pot fi integrate in structura Lindab Buildings.


Oferta standard: 

- grinzi cu sine de 50 x 30 mm fixate prin sudura discontinua

- toate elementele de fixare, eclise si suruburi

- vopsea standard: sablare SA 2,5 si grunduire 80 μ

- calcul static si desene de montaj


Optiuni:

- sine de mare capacitate

- sine laminate pentru inlocuirea usoara a sinei de rulare

- sudare continua a sinei de rulare pe grinda de rulare a maca-ralei

- opritori, cu exceptia amortizoarelor de cauciuc

- strat final de vopsea


Grinzi de rulare proiectate pentru:

- capacitate standard a podului rulant: < 15 tone

- deschidere standard a podului: < 25 m

- clasificare:  H2, B3 (conform DIN); Grupa franceza II (conform CTICM)

- deschiderea grinzii: cu travee intre 6 si 9 m, cu o limita de 8 m pentru podurile de peste 12,5 tone

- cate un pod pentru o grinda sau, in cazul mai multor poduri, se adauga limitatori pentru pastrarea integritatii proiectate a grinzii

- tipul de pod: I (monogrinda) si II (grinzi gemene )

- element de ridicare: carlig


Avantaje:

- integrate perfect in constructiile Lindab Building

- optimizarea raportului intre dimensiunea traveii si deschiderea grinzii de rulare

- o singura sursa de furnizare a grinzilor de rulare si a cladirii

- Proiectare integrata a grinzilor de rulare

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
Tabara Andrian - 17 Jul 2013, 13:46 (post nou)
Raspuns solutie
inoiniti fisierele nu se gaseste nimic :(
Raspunde
Ionut Mircea - 17 Jul 2013, 14:15 (post nou)
Raspuns solutie
Domnule Tabara Adrian, Abonamentul pentru publicarea solutiilor Lindab Buildings a expirat. In aceasta perioada de tranzit pana cand , contul va fi eventual reactivat , accesul este restrictionat. Pentru a veni in ajutoruldvs, incercati: Logheaza-te sa vezi acest link
Ionut Mircea
★★★★★
Raspunde
Hale pe structura de metal | Lucrari de referinta (45 foto)
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 1
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 2
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 3
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 4
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 5
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 6
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 7
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 8
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 9
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 10
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 11
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 12
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 13
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 14
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 15
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 16
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 17
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 18
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 19
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 20
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 21
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 22
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 23
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 24
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 25
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 26
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 27
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 28
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 29
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 30
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 31
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 32
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 33
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 34
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 35
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 36
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 37
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 38
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 39
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 40
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 41
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 42
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 43
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 44
 • Hale pe structura de metal LINDAB BUILDINGS - Poza 45

vezi in biblioteca