Tehnologia automatizarii trebuie sa simplifice felul de a trai, sa protejeze, sa ofere confort si sa creeze mai mult timp liber. Sistemele de control, comanda si comutatie Grafik Eye, Homeworks si Total Home Tehnology fac aceasta tehnologie practica si usor de folosit prin integrarea armonioasa a sistemelor de:
- Control lumina, jaluzele si draperii:
Luminile pot fi programate pentru scenarii diferite, la diverse ore, in timp ce draperiile pot fi stranse pentru a reduce lumina zilei si proteja mobila sau obiectele de arta. Sistemul de control al luminilor poate schimba ambianta dintr-o camera, generand economii de energie prin folosirea luminii naturale.
- Securitate si Intercomunicare:
Controlul si monitorizarea securitatii este o cerinta fundamentala. Sistemul de control si comanda permite monitorizarea tuturor camerelor de supraveghere si detectoarelor de miscare. Fereastra video de pe touch-panel aduce imaginea usilor de intrare, aleilor principale, in timp ce microfonul si difuzorul incorporate asigura intercomunicarea.
- Control temperatura si ventilatie:
Fiecare camera are propriul mediu, cu propria temperatura, umiditate si nevoie de ventilatie. Sistemul poate mentine concomitent un climat ideal separat pentru dormitor, bucatarie, garaj; controla clima din depozitul de vinuri; incalzi apa din piscine sau aprinde un foc romantic in semineu.
- Distributie audio-video:
Procesoarele profesionale EQURAM distribuie sunetul de la orice sursa in orice camera sau zona din casa.
- Home-Theatre:
Pentru a obtine cat mai mult de la o investitie intr-un system Home-Theatre este nevoie de mai mult decat un ecran mare si o multitudine de telecomenzi.
- Conectarea la Internet:
Permite controlul oricarui echipament din casa, de oriunde: verificarea e-mail-ului de pe touch-panel-ul din bucatarie sau primirea unui mesaj pe computerul de la birou din partea sistemului de control si comanda.

Sistemele de control, indiferent de complexitatea solicitarilor, pot fi programate pentru a obtine exact functionalitatea ceruta. Componentele sunt accesibile prin interfete de comanda estetice, arhitecturale si usor de folosit:
- Variatoare de lumina (dimmer-e) - LUTRON
Au aceleasi functii ca si intrerupatorul cap scara, suplimentar avand posibilitatea de a creste/ scadea intensitatea de lumina local. Pot fi activate din max 9 puncte de comanda si de la distanta cu telecomanda; au posibilitate de programare a 4 scenarii.
Dimmer-ele functioneaza cu sarcina: incandescenta, halogen 230V, halogen 12V, lampi fluorescente. Sunt disponibile in variantele LYNEO PRESET, LYNEO - variatoare electronice liniare programabile, RANIA, RANIA IR - variatoare electronice ultrasilentioase si SOLINA - variator electronic pentru veioza si lampadar.

- Puncte de comanda (keypad) - LUTRON
Se pot folosi atat in aplicatiile rezidentiale cat si in cele comerciale.
Pot avea functii de intrerupator ON/OFF, variator de intensitate luminoasa, controler pentru lumina zilei pentru un singur spatiu/ nenumarate spatii simultan/ separat. Cu un singur buton, in urma programarilor se pot accesa si actiona lumini, motoare, temperaturi, jaluzele, porti. Punctele de comanda pot avea 2, 3, 4, 6, 7, 8, 12 butoane pentru diverse scenarii, disponibile intr-o paleta larga de materiale si culori in functie de dorinta clientului.
O alta varianta este cu ecran LCD de afisare a comenzilor si butoane pentru navigare, comanda. Este ideal pentru spatii comerciale partitionabile, sali de conferinta, spatii publice, cladiri intregi, campusuri de afaceri, rezidente.

- Touch-Panel-uri - LUTRON
O modalitate mai sofisticata si de ultima ora de a controla sistemele casei, fix/ mobil. Pe un ecran de diverse dimensiuni, cu interfete personalizate pentru fiecare client se pot comanda si controla sistemul de lumini, sistemul HVAC (incalzire, umiditate, aer conditionat), jaluzele/ draperii motorizate, motoare porti, control acces, sisteme de securitate, sistemul audio-video.

- Comanda wireless cu IR/ Radio Frecventa - LUTRON
Folosirea acestui tip de comanda este uzuala in rezidente pentru Home-Cinema, sali de consiliu si de conferinta, la evenimente de media in prezentari cat mai moderne, expozitii. Ofera capacitatea accesului imediat si controlului de oriunde si oricand a tuturor sistemelor: audio/ video, lumini, draperii, clima, securitate.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Variatoare electronice de intensitate luminoasa... | Prezentare produs (2 foto)
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa liniare, programabile - LYNEO
 LUTRON - Poza 1
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa liniare, programabile - LYNEO
 LUTRON - Poza 2

Variatoare electronice de intensitate luminoasa... | Prezentare produs (3 foto)
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa liniare, programabile - LYNEO PRESET
 LUTRON - Poza 1
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa liniare, programabile - LYNEO PRESET
 LUTRON - Poza 2
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa liniare, programabile - LYNEO PRESET
 LUTRON - Poza 3

Variatoare electronice de intensitate luminoasa... | Prezentare produs (2 foto)
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa pentru veioze, lampadare - SOLINA
 LUTRON - Poza 1
  • Variatoare electronice de intensitate luminoasa pentru veioze, lampadare - SOLINA
 LUTRON - Poza 2

vezi in biblioteca