Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Tuburile de canalizare sunt in conformitate cu standardul european armonizat SR EN 1916:2003; SR EN 1916:2003/AC:2008 “Tuburi si accesorii de beton simplu, beton slab armat si beton armat“. Caminele de vizitare sunt in conformitate cu standardul european armonizat SR EN 1917:2003; SR EN 1917:2003/AC:2008 “Camine de vizitare si camine de racord sau de inspectie de beton simplu, beton slab armat si beton armat“.


Produsele Elpreco sunt o investitie avantajoasa, deoarece au o durata de viata foarte ridicata, probabilitatea deteriorarii in timpul montarii sau in exploatare fiind extrem de redusa. Designul imbinarii si specificatiile garniturilor de cauciuc ofera o durata mare de viata si costuri reduse de intretinere. Protectia suplimentara din polistiren previne patrunderea prafului si a pietrelor in aria de etansare.


Realizat cu tehnologie performanta - tehnologia daneza Pedershaab - prin vibropresare, sistemul de canalizare din beton are o durata mare de viata datorita clasei betonului utilizat (C 32/40) si a garniturilor elastice integrate care asigura o etanseitate sporita. In conditiile respectarii instructiunilor de manipulare, depozitare si conservare se asigura o garantie de 10 ani.

Sistemul de canalizare Elpreco cuprinde o gama dimensionala larga de tuburi de canalizare si camine de vizitare. Gama Elpreco cuprinde tuburi din beton simplu sau armat cu diametre nominale intre 300÷2000 mm si camine de vizitare cu diametre nominale de 800, 1000 si 1200 mm, cu diferite grosimi.

Racordarea elementului de baza la reteua de canalizare se efectueaza prin utilizarea de racorduri aferente oricarui tip de conducta. Tuburile din BETON/PVC/PAFSIN/CORUGAT se conecteaza la caminul de vizitare prin montarea de garnituri sau piese de racord rigide, puse la dispozitie de catre furnizor sau de catre beneficiar. Elementul de baza poate fi prevazut cu goluri si garnituri pentru racorduri de intrare/iesire realizate din tuburi din beton cu Øinterior 300 ÷ 600 mm sau tuburi din PVC cu Øexterior 110 ÷ 500mm.
Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
2 p | RO
Elemente pentru camine de vizitare DN800 ELPRECO
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
Baza tesita, Cap tronconic superior, Element drept...
2 p | RO
Declaratie de performanta - Placa de acoperire ELPRECO
Certificare produs
Denumiri comerciale:
Ansamblu rama
48 p | RO
Sisteme de canalizare din beton ELPRECO
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
Camin baza, Camin diametru constant, Camin diametru redus...
vezi in biblioteca