Sisteme complete de jgheaburi si burlane din otel BLACHPROFIL 2

Sisteme complete de jgheaburi si burlane din otel BLACHPROFIL 2

Marca:
BLACHPROFIL 2
Produs furnizat de:

IMPRO S.R.L.

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
BLACHPROFIL 2

Sistem de jgheaburi din otel INGURI® 125 / 87, 150 / 100

Utilizarea sistemului adecvat de burlane permite scurgerea eficienta a apei de pe acoperis, ceea ce are o importanta esentiala pentru durabilitatea si functionalitatea acestuia. Protejeaza, de asemenea, fatada cladirii de pagubele cauzate de umiditate. Sistemele INGURI® 125/87 si 150/100 sunt sisteme complete de jgheaburi fabricate cu pelicula organica sau pelicula metalica Aluzinc. Toate piesele sistemului au fost proiectate intr-un mod care permite potrivirea corecta si se deosebeste prin usurinta si rapiditatea de montare a sistemului. Forma si adancimea jgheabului permit scurgerea eficienta a apei chiar si in timpul precipitatiilor intense si de lunga durata. Selectarea cu atentie a furnizorului de materie prima are importanta cruciala asupra calitatii si durabilitatii produsului. Acest lucru poate fi exprimat prin rezistenta produsului la coroziune si schimbarea de culoare. De aceea, pentru sistemul de jgheaburi INGURI® se ofera garantie indelungata.


1. Jgheab

2. Prelucrare pe lungimea jgheabului

3. Coltar interior

4. Coltar exterior

5. Masca coltar

6. Conector jgheab

7. Stabilizatorulconectorului

8. Capac jgheab

9. Bazin colectare

10. Cot burlan

11. Burlan

12. Teu

13. Revizia

14. Teava de scurgere

15. Mufa

16. Bratara burlan cu fixare fara diblu

17. Bratara burlan cu fixare prin diblu

18. Diblurile pentru bratari

19. Carlig pe caprior

20. Carlig universal


Jgheab

Forma jgheaburilor din sistemele INGURI® a fost proiectata special pentru a asigura eficacitatea ridicata de scurgere a apei de precipitatie. Are o adancime mare si este profilat corespunzator pentru a transporta eficient apa de pe suprafata acoperisului chiar si in timpul precipitatiilor intense, fara riscul de varsare in afara. Producem jgheaburi cu dimensiuni standard de 4 m si 2m. Alte lungimi sunt disponibile la comanda individuala.


Coltar interior, coltar exterior

Imbinarea estetica si functionala a jgheaburilor in colturile cladirilor este asigurata de coltare. Oferta noastra cuprinde coltare: externe si interne cu unghi standard de 90°, precum si versiunea cu unghiul de135°.


Prelucrare pe lungimea jgheabului

Element ce permite o fixare suplimentara a jgheabului de constructie a acoperisului. Impiedica deformarile cauzate de o greutate prea mare, ca de exemplu de masa de zapada care cade de pe acoperis.


Masca coltar

Impiedica curgerea apei prin coltar. Are importanta atunci cand este montata coltarului interior, care primeste mari cantitati de apa din jgheabul tip cos. Are si rol de infrumusetare.


Conector jgheab

Fiecare sectiune din jgheaburi sau jgheabul si coltarul se fixeaza cu ajutorul unui conector special. Sistemele INGURI® sunt dotate cu conector cu clema (mecanism deblocare), care asigura conectarea ferma si durabila cu montare rapida si simpla. Conectorul dotat standard cu garnitura, garanteaza etanseitatea conexiunii, iar efectuarea piesei din tabla de culoare identica cu cea a celorlalte piese ii confera proprietati estetice ridicate.


Capac jgheab

Piesa utilizata pentru inchiderea jgheabului la ambele capete. Capacul oferit are adancime mare si este dotat suplimentar cu garnitura.


Bazin colectare

Bazinul de colectare preia apa din jgheaburi si o conduce spre tevile de scurgere. Modul de constructie si montarea adecvata a acestei piese influenteaza in mare masura functionalitatea intregului sistem de scurgere a apei. Bazinul de colectare din sistemele INGURI® se potriveste foarte bine cu celelalte piese, ceea ce permite montarea etansa si solida.


Cot burlan

Cotul burlan permite profilarea sistemului de burlane la forma acoperisului si a fatadei. Produsul oferit este indoit la un unghi de 63°.


Burlan

Burlanele din sistemele INGURI® au sectiunea fi = 87 (INGURI 125/87) mm si fi = 100 (INGURI 150/100) si lungime standard de 3 m si 1 m. Acestea evacueaza apa spre partile de jos ale fatadei. Fixarea pe fatada, este efectuata cu ajutorul bratarilor speciale, care asigura distanta corespunzatoare fata de peretele cladirii.


Teu

Daca este necesar ca apa sa se scurga din doua jgheaburi printr-o singura gura de scurgere trebuie sa folositi un teu. Produsul nostru in mod aditional permite corectarea unghiului de inclinare al tevii ceea ce faciliteaza si accelereaza in mare masura montarea.


Revizia

Acest element retine sau permite inlaturarea elementelor ce ajung in sistemul pluvial impreuna cu apa, precum frunze, pene, bucati de ramuri de la copaci. Ajuta la pastrarea fluiditati sistemului, si ca atare la deplina sa functionalitate.


Teava de scurgere

Elementul de iesire al sistemului de burlane il reprezinta teava de scurgere, care evacueaza apa din burlan. Produsul oferit are un unghi de 63° si diametrul adecvat pentru sistemul: fi = 87 mm sau 100 mm.


Mufa

Burlanele sunt conectate prin mufe. Executarea atenta a acestor piese face sa nu existe riscul de scurgere in locul de imbinare.


Bratara burlan cu fixare fara diblu / Bratara burlan cu fixare prin diblu

Oferta noastra cuprinde doua tipuri de bratari: care detin gauri de montare la orice tip de fixare si adaptate unui conector dedicat.


Dibluri pentru bratari

Furnizam dibluri pentru bratari pentru 4 lungimi: 120 mm, 160 mm, 200 mm si 250 mm.


Carlige pentru jgheab

Carligele pentru jgheaburi, sunt piese esentiale ale sistemului de jgheaburi. Calitatea si rezistenta acestora este decisiva in ceea ce priveste durabilitatea sistemului si functionarea corecta a acestuia. Oferta noastra include doua tipuri de carlige cu cateva variante de lungime, ce permite selectarea solutiei optime pentru tipul de suprafata a acoperisului:

- carlig pe caprior in patru variante de lungime: 70 mm, 160 mm, 210 mm, 300 mm

- carlig universal.

Lucru în România