Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Sisteme de climatizare Single Split LG:
Odata cu procesul tehnologiei Inverter, sistemele de climatizare devin mai silentioase, economice si mai puternice.Sistemele de climatizare Multi Split LG:
Ofera o gama variata de unitati exterioare si unitati interioare de pana la 16.4kW. Mai mult de 2000 de combinatii sunt disponibile folosind 6 unitati exterioare si 34 de unitati interioare.

Trasee mai lungi, diferenta de nivel mai mare:
FM57AH suporta un traseu cu o lungime de pana la 145m si suporta o diferenta de nivel de pana la 30m pentru mai multa flexibilitate la instalare.
Se poate muta unitatea exterioara de pe balcon pe acoperis sau in parcare.
- Pentru centre de infrumusetare
- Obtinerea usoara a aprobarii de instalare de la consiliul local
- Evitati aparitia problemelor de siguranta.

Nivel de zgomot mult redus: Tehnologia Inverter, tehnologia motorului BLDC si tehnologia unica a ventilatorului Skew au dus la obtinerea celui mai mic nivel de zgomot, de 19dB. De aceea, modul Sleep permite un somn placut si linistit.


- Unitati interioare: Sistemele Multi Split LG sunt alcatuite din 2 sau mai multe unitati interioare conectate la o singura unitate exterioara. Astfel, se formeaza un sistem eficient care permite economisirea energiei, instalarea usoara si simpla, si conectarea la diverse tipuri de unitatii exterioare, facilitand instalarea.

Pentru interior sunt disponibile 34 de modele de diferite tipuri:
- Unitati montate pe perete
- Casete pentru plafon
- Unitati de tubulatura mascate in plafon
- Unitati pentru pardoseala si plafon
- Unitati tip consola.

Sisteme de climatizare in refrigerant variabil MULTI V:

Seria MULTI V - Unitate exterioara

Sistemele MULTI V inverter compuse din trasee cu agent frigorific aranjate in serie, conectate la o sigura unitate exterioara reprezinta un sistem eficient care asigura o extraordinara economie de energie, o instalare simpla si facila si posibilitatea de conectare a diferite tipuri de unitati interioare, facilitand proiectarea si montajul.

Sistemele cu recuperare de caldura MULTI V III pun la dispozitie diverse aplicatii si asigura libertatea de impartire in zone, in functie de comoditatea utilizatorului. Echipamentele MULTI V III dispun de cea mai avansata tehnologie din lume pentru a putea asigura climatizarea optima a celor mai mari si inalte cladiri.

Cel mai ridicat coeficient de performanta (COP): Multi V III a atins cel mai ridicat coeficient de performanta, atat pentru racire, cat si pentru incalzire.
Cele mai bune performante de incalzire: Multi V III a atins cele mai bune performante din lume in incalzire, in special in conditii de functionare in anotimpul rece.

Functionare simultana in modurile racire si incalzire:
- Multi V III este un sistem avansat care permite functionarea simultana in modurile racire si incalzire prin intermediul unei singure unitati externe.
- Cu Multi V III proiectarea solutiei de climatizare poate fi adaptata usor la cerintele fiecarui tip de spatiu.

Eficienta energetica superioara - datorita sistemului de recuperare a caldurii, Multi V III a atins cel mai ridicat nivel de eficienta energetica (COP = 4.13 racire si COP=4.55 incalzire); consumul poate fi redus cu 30% daca functioneaza 40% din capacitate in modul de racire si 60% in modul de incalzire in comparatie cu modelul clasic cu pompa de caldura.

Functia de schimbare automata, modifica automat modul de functionare (racire in incalzire si invers) pentru mentinerea unei temperaturi optime in interior, in functie de modificarile temperaturilor interne si externe, fara a fi necesar un control manual.

- MULTI V MINI este un sistem destinat pentru birouri sau magazine de mici dimensiuni.
Proiectata astfel incat sa aiba un nivel de zgomot redus in timpul functionarii, acest sistem va asigura un ambient placut.
Instalarea facila si eficienta a MULTI V MINI va oferi cea mai buna solutie pentru birouri si magazine mici.

Pot fi conectate maxim 9 unitati interioare la o singura unitate exterioara, cu o combinatie care poate sa ajunga la 130 % de unitati interioare.
- 9 unitati interioare pentru 6 CP
- 8 unitati interioare pentru 5 CP
- 6 unitati interioare pentru 4 CP.

- MULTI V Space II reprezinta sistemul optim pentru spatii rafinate si luxoase, datorita designului economic si estetic.
Este un sistem cu flux de aer in partile din stanga si din dreapta. Eliminare rapida a aerului (7 - 8 m/sec). Fara interferente intre etaje (Fara reduceri ale eficientei din cauza curentului aerului cald din spate).

Zgomotul si vibratiile sunt reduse prin:
- Eliminare frontala
- Structura etansa a unitatii exterioare
- Nivelul de zgomot in interior este mentinut la 30 - 40 dBA; la fel de liniste ca intr-o biblioteca.

- MULTI V WATER II reprezinta un sistem eficient si sigur, cu cele mai bune performante indiferent de conditiile din jur, cum ar fi temperatura mediului ambiant sau efectul de curent asociat cladirilor inalte.
Eficienta sistemului nu va fi redusa din cauza conditiilor nefavorabile de mediu, cum ar fi vantul, curentii din jurul cladirilor, temperaturile extreme ale mediului inconjurator. Aceasta reprezinta o solutie recomandata pentru cladiri inalte.

Instalare facila:
- Greutate si dimensiuni reduse - spatiul necesar la instalare este redus cu pana la 60 %
- Lucrari simplificate de instalare a traseelor frigorifice
- Racordul traseelor pentru agent frigorific si apa se fac in partea frontala.

- Sistemul MULTI V WATER II pentru aplicatii cu apa geotermala
Spatiul redus necesar pentru instalarea unitatii exterioare implica totodata mentinerea unui spatiu util mai larg.
Sistemul utilizeaza pentru racirea si incalzirea cladirilor, izvoare subterane de apa termala ca sursa de energie regenerabila. Sursele de caldura pot fi anumite soluri, izvoare subterane, lacuri, rauri etc. Apa sau solutia antigel sunt circulate in tevi de HDPE (polietilena de mare densitate), montate in bucla inchisa, ingropate sub pamant. Acesta este un sistem MULTI V ecologic, ce ofera o solutie de energie ce protejeaza mediul inconjurator.

Seria MULTI V - Unitati interioare:
Daca doriti un echipament de climatizare de mare eficienta pentru cladirea dumneavoastra, MULTI V reprezinta alegerea corecta.

LG Electronics a reusit sa creeze acest design propunandu-si sa obtina un produs care se va putea integra perfect in ambientul oricarui spatiu. Unitatea a fost, totodata, dotat cu un sistem inovator prin care fluxul de aer este eliminat in modul cel mai silentios la ora actuala in lume, facand ambianta interioara mai placuta si mai confortabila.

Gama ARTCOOL, cu designul sau extraordinar, a fost premiata in mai multe concursuri internationale cum ar fi Forumul international de design, Premiul de design Reddot si G Mark.

- Multi V unitati de interior ARTCOOL Gallery: ARNU07GSF*2, ARNU09GSF*2, ARNU12GSF*2
- Multi V unitati de interior ARTCOOL Oglinda: ARNU07GSE*2, ARNU09GSE*2, ARNU12GSE*2, ARNU15GSE*2, ARNU18GS8*2, ARNU24GS8*2.
- Multi V unitati de interior LIBERO: ARNU07GSBL2, ARNU09GSBL2, ARNU12GSBL2, ARNU15GSBL2, ARNU18GSCL2, ARNU24GSCL2.
- Multi V unitati de interior montate pe perete: ARNU07GSEL2, ARNU09GSEL2, ARNU12GSEL2, ARNU15GSEL2, ARNU18GS5L2, ARNU24GS5L2.
- Multi V unitati de interior tip consola: ARNU07GQAA2, ARNU09GQAA2, ARNU12GQAA2, ARNU15GQAA2.
- Casete cu refulare pe 4 directii 570x570: ARNU05GTRC2, ARNU07GTRC2, ARNU09GTRC2, ARNU12GTRC2, ARNU15GTQC2, ARNU18GTQC2.
- Casete cu refulare pe 4 directii 840x840: ARNU24GTPC2, ARNU28GTPC2, ARNU36GTNC2, ARNU42GTMC2, ARNU48GTMC2.
- Casete cu refulare pe 2 directii: ARNU18GTLC2, ARNU24GTLC2.
- Casete cu refulare pe o singura directie: ARNU07GTUC2, ARNU09GTUC2, ARNU12GTUC2, ARNU18GTTC2, ARNU24GTTC2.
- Unitati de tubulatura cu presiune statica redusa: ARNU07GB1G2, ARNU09GB1G2, ARNU12GB1G2, ARNU15GB1G2, ARNU18GB2G2, ARNU24GB2G2.
- Unitati de tubulatura cu grila de absorbtie: ARNU07GB3G2, ARNU09GB3G2, ARNU12GB3G2, ARNU15GB3G2, ARNU18GB4G2, ARNU24GB4G2.
- Unitati de tubulatura cu presiune statica ridicata: ARNU07GBHA2, ARNU09GBHA2, ARNU12GBHA2, ARNU15GBHA2, ARNU18GBHA2, ARNU24GBHA2.
- Unitati de tubulatura cu aport de aer proaspat: ARNU48GBRZ2, URNU76GB8Z2, URNU96GB8Z2.
- Unitati de plafon si pardoseala: ARNU09GVEA2, ARNU12GVEA2.
- Unitati suspendate de plafon: URNU18GVJA2, URNU24GVJA2.
- Unitati de pardoseala carcasate: ARNU07GCEA2, ARNU09GCEA2, ARNU12GCEA2, ARNU15GCEA2, ARNU18GCFA2, ARNU24GCFA2.
- Unitati de pardoseala necarcasate: ARNU07GCEU2, ARNU09GCEU2, ARNU12GCEU2, ARNU15GCEU2, ARNU18GCFU2, ARNU24GCFU2.


Accesorii V Net
- Solutia de retea LG permite un control optim al sistemelor de climatizare si asigura un ambient placut in conditiile reducerii consumului de energie.
- AC Smart: Pentru cladirile de dimensiuni mici sau medii, cele 64 pana la 128 de unitati interne pot fi controlate si monitorizate prin intermediul unitatii centrale de control, cu ecran tactil. De asemenea, sistemul de climatizare poate fi controlat de oriunde cu ajutorul unui PC datorita functiei de acces web.
Model: PQCSW320A1E

- PDI (Indicator distribu]ie putere): Avand mai multe unitati interne conectate la o singura unitate externa, pe acest accesoriu se afiseaza consumul de putere individual (pe fiecare unitate interna) si total al sistemului. Acest sistem poate fi de asemenea conectat la un sistem de contorizare de la distanta.
Model: PQNUD1S00

- ACP si AC Manager: Datorita functiei de control web cu care este prevazut ACP, puteti sa controlati si sa monitorizati diverse functii ale sistemului de climatizare cum ar fi setarea temperaturii, programarea, controlul puterii la momente de varf de consum etc. AC manager este adecvat pentru suprafete mari deoarece poate controla max. 16 ACP (max. 4096 uniatii interne).
Model: ACP - PQCPA11A1E - PQCPB11A1E
Model: AC Manager - PQCSS520A0E

- BNU-LW(LonWorks): Intefata simpla intre BMS (Building Management System) si echipamentul de climatizare LG. Independenta de BMS sub standardul BMS.
- Sistem de operare bazat pe LonWorks Network Service, 64 unitati (A/C sau ventilator) Functie de auto-verificare a instalarii prin internet (server web inclus)
- Setare acces
- Diagnosticare stare comunicare pe reteaua de echipamente de climatizare LG
Conectare la sistemul de administrare de la distanta (Sistem LG)
Model: PQNFB16A1

- BNU-BN(BACnet): Intefata simpla intre BMS (Building Management System) si echipamentul de climatizare LG. Independenta de BMS sub standardul BMS.
- Sistem de operare bazat pe BACnet Service, 256 unitati (A/C sau ventilator) Functie de auto-verificare a instalarii prin internet (server web inclus)
- Setare acces
- Diagnosticare stare comunicare pe reteaua de echipamente de climatizare
Conectare la sistemul de administrare de la distanta (Sistem LG)
Model: PQNFB17B0.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Sisteme de climatizare Single Split - Casete pe 4 ... | Prezentare produs | SINGLE SPLIT (2 foto)
  • Sisteme de climatizare Single Split - Casete pe 4 directii LG - Poza 1
  • Sisteme de climatizare Single Split - Casete pe 4 directii LG - Poza 2

Unitati de tubulatura mascate in plafon | Prezentare produs | SINGLE SPLIT (1 foto)
  • Unitati de tubulatura mascate in plafon LG - Poza 1

Unitati pentru plafon si pardoseala | Prezentare produs | SINGLE SPLIT (2 foto)
  • Unitati pentru plafon si pardoseala LG - Poza 1
  • Unitati pentru plafon si pardoseala LG - Poza 2

vezi in biblioteca
Alte produse LG ELECTRONICS (3)