Elementele principale ale sistemului de scurgere MBS® sunt:
Avantajele sistemului pluvial MBS®:

Montaj si intretinere facile - se monteaza usor nefiind necesare substante de lipire cum ar fi silicon, chit sau cositor.

Etanseitatea sistemului de drenaj - siguranta imbinarilor la jgheaburi este data de garniturile de cauciuc cu care sunt prevazute elementele de legatura si de inchidere, iar burlanele si accesoriile acestora sunt mufate si se intrepatrund intr-un mod coerent si practic, realizandu-se imbinari 100% etanse.

Gama variata de culori - in programul de vanzari exista patru culori standard: RAL 3005, RAL 3011, RAL 8017 si RAL 9010. La comanda se pot furniza si alte culori: argintiu (RAL 9006), negru (RAL 9005), zincat.

Compatibilitate cu orice tip de invelitoare - sistemul de scurgere MBS poate fi usor armonizat cu orice tip de invelitoare: tigla metalica MBS® T24, tigla metalica acoperita cu piatra MBS® Metrotile sau tabla plana pentru faltuit, dar poate fi folosit cu real succes si la constructiile acoperite cu tigla ceramica, tigla din beton, membrane bituminoase si alte tipuri de invelitori.


Daca este corect montat, sistemul de scurgere garanteaza scurgerea rapida si sigura a apei de ploaie de pe acoperis.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!