Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

FIRESTONE BRUSSELS AIRPORTComponenta principala a sistemului de etanseizare Firestone RubberGard(R) este EPDM-ul, o membrana monostrat de cauciuc sintetic, compusa din etilen-propilen-dien-monomer amestecat cu negru de fum, uleiuri, agenti de vulcanizare si alti agenti ajutatori. Amestecul chimic este calandrat pentru obtinerea de suprafete mari de material sub forma de folie, iar apoi este supus procesului de vulcanizare.
Pentru completarea gamei se mai produc si: membrana EPDM ranforsata cu plasa din poliester si membrana ignifuga.

Prima lucrare executata cu sistemul Firestone RubberGard(R) care dateaza din 1980, aflata in Wisconsin-SUA, este in stare de perfecta functionalitate si astazi, studiile aratand ca in tot acest timp materialul nu a suferit nici o modificare  in structura chimica.

De atunci sistemul a fost instalat pe sute de mii de acoperisuri in intreaga lume, de la zonele cu FIRESTONE HELSINGBORG HOSPITALclimat foarte rece, cum este Alaska, pana la zonele aproape desertice cum este Golful Arabic.

Solutia optima pentru hidroizolatii
Utilizarea, in crestere, a membranei EPDM in etanseizarea teraselor si acoperisurilor plane se datoreaza aptitudinilor acesteia de a raspunde criteriilor de performanta cerute de standardele constructiei moderne. Membrana Firestone RubberGard(R) ofera o combinatie unica de caracteristici si avantaje care au fost demonstrate peste tot in lume.

Instalare simpla si rapida - Membrana EPDM Firestone RubberGard(R) este disponibila in folii de mari dimensiuni, pana la 15 m latime si 61 m lungime. Aceasta permite reducerea considerabila a numarului de lipituri care trebuie realizate si implicit a timpului de instalare.
Longevitate exceptionala - Gratie compozitiei sale chimice, membrana EPDM RubberGard(R) FIRESTONE HERTOGSare o rezistenta aproape nelimitata la razele ultraviolete, la ozon si la socuri termice; in consecinta, poseda o durata de viata exceptionala.
Mare flexibilitate si elongatie - Membrana ramane flexibila si la temperaturi foarte joase (pana la - 45 gr C). Are un coeficient de elongatie de peste 300% ceea ce-i permite sa absoarba miscarile suportului precum si variatiile de temperatura.
Costuri globale mici - Firestone RubberGard(R) nu necesita intretinere. Aceasta caracteristica, asociata unei longevitati exceptionale a materialului precum si unor costuri la instalare competitive, confera sistemului o particulariate interesanta, de luat in calcul, pentru o investitie pe termen lung.
Ecologic - Firestone EPDM RubberGard(R) este un material inert chimic, care nu are impact asupra mediului inconjurator in timpul fabricarii sau utilizarii.

O lipire simpla, de inalta precizie


FIRESTONE HONDAFoliile mari de EPDM sunt lipite la fata locului cu ajutorul tehnologiei performante Firestone QuickSeam(R) Tape System. Acest sistem permite o simplificare semnificativa a procedurii de lipire, fiind usor de instalat si demonstrand performante superioare pe termen lung. De la prima aplicare a sistemului in 1987, milioane de metri liniari de Firestone QuickSeam(R) Tape au fost instalati cu succes peste tot in lume.

Accesorii pentru un sistem complet
Firestone a dezvoltat o gama completa de accesorii ale sistemului EPDM RubberGard(R) pentru a raspunde tuturor exigentelor legate de diverse tipuri de terase sau detalii. Toate componentele necesare pentru un sistem de hidroizolatii complet sunt disponibile dintr-o singura sursa: Firestone Building Products.
Benzi pentru etanseizare
FIRESTONE HOSP RIO HORTEGFirestone FormFlash este o banda auto vulcanizanta utilizata in special la etanseizarea detaliilor existente pe terasa cum ar fi colturi, tevi pentru ventilatie precum si alte penetrari ale suportului. Produsul este disponibil in diferite latimi.

Adezivi, masticuri, agenti de curatare si vopsele
Firestone Splice Adhesive este un adeziv pe baza de butil utilizat pentru lipirea foliilor EPDM intre ele cu ajutorul benzii QuickSeam(R) Splice Tape si pentru lipirea benzii FormFlash; se utilizeaza ca adeziv  pe suprafetele lise.
Firestone Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe baza de neopren utilizat pentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM compatibile.
Firestone Water Based Bonding Adhesive este un adeziv de contact pe baza de acril utilizat FIRESTONE LA LAGUNApentru lipirea membranei EPDM pe suporturi precum lemnul, metalul, betonul sau alte suporturi non-EPDM compatibile.
Firestone Lap Sealant HS este un mastic utilizat pentru etanseizarea si protejarea mecanica a zonelor de lipire expuse si a detaliilor, conform specificatiilor Firestone.
Firestone WaterBlock Sealant este un mastic pe baza de butil folosit pentru etanseizarea prin compresie a finisarilor sau a amorselor de ape pluviale.
Firestone Pourable Sealer este un mastic poliuretanic, rezultat din doi componenti, utilizat pentru a etanseiza penetrarile dificil accesibile.
Firestone Splice Wash este un solvent utilizat pentru curatarea si pregatirea membranei EPDM murdara inainte de aplicarea adezivului Splice Adhesive.
Firestone AcryliTop Coating este o vopsea acrilica ce poate fi aplicata pe mebrana EPDM.

Accesorii pentru fixare
FIRESTONE LEEDS-UNIVERSITYFirestone Coiled Metal Batten Strip este o banda din otel galvanizat lata de 25 mm si lunga de 3.05 m, perforata la fiecare 150 mm, utilizata pentru fixarea mecanica a membranei.

Firestone Polymer Batten Strip este o banda de polimer de 25 mm latime utilizata pentru fixarea mecanica a membranei.
Firestone Termination Bar este un profil de aluminiu extrudat utilizat pentru fixarea si inchiderea membranei pe atic.
Firestone Fasteners (diferite modele) sunt suruburi pentru fixare, compatibile cu sistemul.

Firestone V-Plates sunt placute din otel galvanizat late de 57 mm care permit fixarea membranei EPDM cu suruburi.
Firestone Insulation Plates sunt placute metalice pentru fixarea sistemului de termoizolatie de suport.
Produsele QuickSeam(R)
FIRESTONE MeysmanFirestone 3'' (76 mm) QuickSeam(R) Splice Tape este o banda autoadeziva din butil, utilizata la lipirea foliilor EPDM intre ele. Permite efectuarea cu precizie a lipirii
Firestone QuickPrime(R) Plus este un lichid de aderenta folosit pentru curatarea si pregatirea chimica a membranei EPDM inainte de folosirea produselor din gama QuickSeam. Se aplica cu un tampon special QuickScrubber sau cu unealta QuickScrubber Plus.
Firestone QuickSeam(R) RMA Strip este o banda EPDM ranforsata, care incorporeaza de-a lungul ei, de-o parte si de alta, doua benzi QuickSeam Splice Tape, utilizata la fixarea mecanica a foliilor prin sistemul RMA .
Firestone QuickSeam(R) Batten Cover Strip este o banda adeziva utilizata pentru acoperirea, protejarea si etanseizarea benzii metalice Metal Batten Bar in cadrul sistemului de fixare mecanica MAS.
Firestone 9'' (229 mm) si 12'' (305 mm) QuickSeam(R) FormFlash sunt benzi FIRESTONE MODULAR BUILDINGsemivulcanizate din EPDM utilizate pentru etanseizarea detaliilor.

Firestone 5'' QuickSeam(R) Flashing este o banda utilizata la etanseizarea terminatiilor membranei pe atic si pentru alte detalii.
Firestone QuickSeam(R) Pipe Flashing este un manson universal, preformat, din EPDM folosit la etansarea penetratiilor rotunde.
Firestone QuickSeam(R) Reinforced Perimeter Fastening Strip este o banda ranforsata folosita pentru fixarea perimetrala a membranei.
Firestone QuickSeam(R) Walkway Pads sunt folosite pentru protejarea membranei in zonele de trafic intens.

O traditie a calitatii si excelentei
Firestone Building Products se angajeaza sa mentina traditia in calitate si excelenta FIRESTONE NIKEmostenita de la fondatorul societatii, Harvey S. Firestone.


Cercetare si dezvoltare
Pentru a garanta un produs de calitate superioara, fiecare componenta a sistemului este supusa unor teste severe de catre inginerii si chimistii laboratoarelor R&D ale Firestone.
Calitatea productiei
Firestone Building Products poseda cele mai performante echipamente. Cele doua fabrici de EPDM au obtinut certificatele ISO 9001:2000 si ISO 14001:2004, care sunt dovada angajamentului Firestone pentru calitatea managementului si grija pentru mediul inconjurator .


Calitatea instalarii
Sistemul de hidroizolatii Firestone EPDM RubberGard(R) este instalat doar de catre aplicatori FIRESTONE RESIDENTIALprofesionisti, formati si recunoscuti de Firestone, care garanteaza o instalare conform standardelor Firestone.
Pentru a incuraja angajamentul acestora pentru calitate Firestone ofera si rasplateste titulatura de Master Contractor celor care au dovedit o consecventa in calitatea instalarii de-a lungul timpului.
Instruire si educare
Firestone ofera colaboratorilor sai o varietate de programe educationale sustinute fie in centrul propriu de instruire din Bruxelles sau in diverse locatii regionale.
Obiectivul este de a familiariza aplicatorii cu toate aspectele legate de instalarea membranei EPDM. In plus, Firestone organizeaza si seminarii pentru proiectarea sistemului si calculul de necesar.

Asistenta tehnica pe santier
Firestone isi extinde suportul acordat si pe santier. Tehnicienii Firestone ofera asistenta la FIRESTONE SINT-LUTGARDISinceputul lucrarii, stabilesc specificatiile instalarii si ofera instruire la fata locului echipelor de aplicatori.
Suport tehnic si comercial
Firestone ofera o gama larga de materiale tehnice si comerciale cum ar fi manualul tehnic care contine sistemele de aplicare si modalitatile de instalare, scheme CAD pentru detalii, fise tehnice de produs si un program de calcul de necesar de materiale. Pe scurt, Firestone ofera tot ceea ce este necesar pentru a stabili corect, a estima si a instala un sistem de hidroizolatie Firestone RubberGard(R) de calitate.
Nobody Covers You Better
Angajamentul Firestone pentru servicii de calitate asociate cu istoricul performantelor sistemelor EPDM RubberGard(R) sunt dovada faptului ca, atunci cand e vorba de un acoperis plan, ''nimeni nu va acopera mai bine decat Firestone''!

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Produse si accesorii
 FIRESTONE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
RubberGard(R)
Sisteme de etanseitate
 FIRESTONE
Catalog, brosura
Denumiri comerciale:
RubberGard(R)
Conceperea sistemelor
 FIRESTONE
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
RubberGard(R)
vezi in biblioteca