Ai nevoie sa mergi la santier cu informatiile din aceasta pagina? Foloseste butonul "Tipareste"!

Sistemul Ceresit PCC

In prezent, betonul si betonul armat sunt considerate ca fiind cele mai solide materiale de constructie. Dar diferitele efecte ale mediului, ca de exemplu ploaia, inghetul sau substantele chimice din aer, in combinatie cu un beton de o calitate scazuta si cu defecte de structura, pot determina, in timp, deteriorari majore ale structurii. Aceste deteriorari pot fi remediate cu succes cu ajutorul produselor special create de Henkel, care fac parte din Sistemul Ceresit PCC (Beton Ciment Polimer).


Sistemul garanteaza rezultate rapide si durabile - chiar daca structura este grav deteriorata. Prin rezolvarea problemelor de coroziune si prevenirea agravarii lor ulterioare, produsele din gama Ceresit PCC contribuie si ele la prelungirea duratei de viata a structurii.


Produsele componente ale sistemului Ceresit PCC sunt:Produsele din cadrul sistemului Ceresit PCC sunt rezistente la conditiile meteo, la saruri si la reactiile provocate de fenomenul de inghet-dezghet a armaturilor de otel. Au rezistenta buna la apa si in acelasi timp sunt permeabile la trecerea vaporilor. Nu sunt influentate negative de procesul de carbonizare a armaturii si de aceea contribuie semnificativ la extinderea duratei de viata a constructiei.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
2 p | RO
Material de reparatii ale betonului pentru umplerea golurilor de pana la 5 mm CERESIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
CD 24
2 p | RO
Mortar fin de reparatie a betonului pentru grosimi de la 5 la 30 mm CERESIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
CD 25
2 p | RO
Mortar de reparatii pentru beton, cu granulatie mare pentru grosimi de la 30 mm la 100 mm CERESIT
Fisa tehnica
Denumiri comerciale:
CD 26
vezi in biblioteca