Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alte produse similare:

Sistemul "Thermomax" - reprezinta solutia moderna pentru reabilitarea termica a cladirilor, avand performante de izolare superioare sistemelor clasice folosite pana in prezent in Romania si raspunde cu succes ultimelor reglementari din programul de reabilitare termica a cladirilor care impun un grad ridicat de securitate la foc si de performanta energetica a materialelor folosite. Influenta minima asupra mediului inconjurator, izolarea perfecta impotriva frigului in timp de iarna, a caldurii excesive in timp de vara, eliminarea igrasiei, aspect placut la exteriorul cladirilor, sarcina redusa asupra cladirilor, posibilitatea reciclarii materialulul din aluminiu sunt cateva din cele mai importante caracteristici ale sistemului.Sistemul “Thermomax” are o perioada de amortizare a costurilor aferente lucrarilor de izolare de cca 4 ani si o durata de viata in parametrii proiectati de peste 50 de ani, iar economia de energie pe aceasta perioada este incontestabila, ajungand pana la peste 50%, Sistemul “Thermomax” fiind combinatia perfecta a eficientei, sigurantei si confortului, solutia ideala, durabila si economica pentru anveloparea cladirilor de orice fel.


Sistemul de anvelopare termica a cladirilor Thermomax este compus din:Sistemul Thermomax se poate monta pe orice tip de suprafata, fie pereti din caramida, fie din beton:Pe toate zonele de trecere dintre suprafata opaca si suprafata vitrata, se recomanda montarea de vata mineral (de jur imprejurul ferestrelor).


Avantajele sistemului Thermomax:

- Stabilitate buna la un gradient mare de temperatura specific conditiilor climatice din Romania (intre -20 si + 40 grade C).

- Asamblare rapida, uscata, posibila in orice anotimp, fara opriri din cauza intemperiilor, cu ajutorul dispozitivelor metalice.

- Duritate avansata. Izolatia cu spuma rigida din poliuretan asigura rezistenta mare la actiunea fortelor de comprimare si forfetare, caracteristici specifice panourilor sandwich.

- Impermeabilitate. Ca urmare a protectiei exterioare cu tabla din aluminiu vopsita, impermeabila. Avand celule inchise in proportie de peste 95 %, spuma de poliuretan nu absoarbe vaporii de apa.

- Rezistenta la foc: Clasa B(1). Poliuretanul rigid este neinflamabil. Poliuretanul nu intretine arderea. Respecta cerintele cele mai exigente in domeniul asigurarii cladirilor impotriva incendiilor.

- Intretinere usoara. Intretinerea curenta se realizeaza prin spalare cu apa si detergenti obisnuiti, folosind un burete sau o carpa moale. Nu se folosesc substante abrazive sau agenti chimici din categoria celor care ar putea deteriora suprafata vizibila a panourilor.

- Durata de viata a sistemului Thermomax este apreciata la 50 ani, in conditii de exploatare specifice zonei georgrafice si climatice a Romaniei.

- Fara pericol de accidente. Sistemul Thermomax se aplica mecanic si astfel nu se desprinde si nu prezinta pericol de accidente, cum este cazul placarilor prin lipire (cazul polistirenului).

- Aderenta avansata. Suprafata tablei din aluminiu este special tratata pentru o aderenta perfecta a spumei de poliuretan. Aderenta poate depasi forta de rupere sau forfetare a spumei rigide.

- Masa redusa. Sistemul Thermomax are o masa redusa fiind confectionat din aluminiu, metal cu o greutate specifica de aproape de 3 ori mai mica decat cea a otelului. Costurile de transport sunt mult reduse, placarile rezista mai mult in timp ca urmare a sarcinilor mult inferioare celor confectionate cu table din otel.

- Rezistenta la actiunea agentilor biologici. Poliuretanul nu este un mediu propice formarii sau intretinerii mucegaiurilor, ciupercilor, insectelor de orice fel. Igiena perfecta a cladirilor.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Pedro - 10 oct 2013, 21:16 (post nou)
Raspuns solutie
care este pretul cu toate accesoriile pentru 150 mp.se preteaza si la Constanta unde aerul mai sarat distruge mai rapid aluminiul? e-mail petre_butacel64@yahoo.com
Raspunde
mihai.m. - 21 aug 2013, 20:36 (post nou)
Raspuns solutie
Ma intereseaza acest sistem pt. izolarea externa a unui bloc. Puteti trimite oferta voastra cu cat mai multe detalii despre produsul vostru (inclusiv preturi la mp cu sau fara tva+pret transport) la adresa de mail.... namelles76@yahoo.com Multumiri anticipate.
mihai.m.
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Novac Marian - 18 iul 2013, 16:38 (post nou)
Raspuns solutie
Ma intereseaza acest sistem pt. izolarea unei case de aproximativ 400mp pe exterior in Bucuresti. Va rog dati-mi o oferta de componente necesare si un paletar de culori pt.panouri. Aveti documentatie tehnica pt. panouri si sistemul de montaj(dimensiuni, coeficienti de izolare, accesorii etc.). Va multumesc. novacconstantin@yahoo.com
Novac Marian
Utilizator neinregistrat
Raspunde
Sistem de anvelopare al cladirilor - Componente... | Prezentare produs (3 foto)
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Componente sistem THERMOMAX - Poza 1
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Componente sistem THERMOMAX - Poza 2
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Componente sistem THERMOMAX - Poza 3

Sistem de anvelopare al cladirilor - Tipuri de... | Exemple de utilizare (4 foto)
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Tipuri de montaj THERMOMAX - Poza 1
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Tipuri de montaj THERMOMAX - Poza 2
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Tipuri de montaj THERMOMAX - Poza 3
  • Sistem de anvelopare al cladirilor - Tipuri de montaj THERMOMAX - Poza 4

Anvelopare termica - Spitalul judetean de urgenta ... | Lucrari de referinta (3 foto)
  • Anvelopare termica - Spitalul judetean de urgenta ARAD THERMOMAX - Poza 1
  • Anvelopare termica - Spitalul judetean de urgenta ARAD THERMOMAX - Poza 2
  • Anvelopare termica - Spitalul judetean de urgenta ARAD THERMOMAX - Poza 3

vezi in biblioteca