Sezlonguri pentru terase, plaje si piscine  TREND FURNITURE

Sezlonguri pentru terase, plaje si piscine TREND FURNITURE

Marca:
TREND FURNITURE
Produs furnizat de:

TREND FURNITURE

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
TREND FURNITURE
Schimbarea anotimpului aduce si un schimb de atmosfera!

Construieste ambianta potrivita verii 2016 cu ajutorul celor mai importante piese de mobilier ale unei terase cu piscina: sezlongurile!

Create special pentru trafic intens, sezlongurile profesionale pot fi asociate cu masute si parasolare pentru un plus de confort. Sezlongurile cu cadru metalic acoperite fie cu textilina, fie cu impletitura de ratan sintetic si perne, se preteaza pentru spatii elegante, precum piscinele hotelurilor cu design clasic sau contemporan, iar cele create din polipropilena sunt ideale pentru cadrele moderne, acestea fiind foarte usor de intretinut si depozitat datorita posibilitatii de pliere.

Sezlong - Trend Furniture Alfa

Sezlongurile Alfa cu brate au o structura tubulara din polipropilena, iar suprafata sezutului si spatarului este din textilina, fiind astfel foarte rezistente la trafic intens si confortabile.


Sezlong - Trend Furniture Atlantico

Este format din materiale profesionale care permit utilizarea lui in soare puternic, intemperii si trafic intens. Alt element care asigura confortul celor care se vor aseza pe acest sezlong este spatarul rabatabil in 4 trepte.


Sezlong - Trend Furniture Eden

Creat in intregime din polipropilena, cu brate si spatar rabatabil, ideal pentru plaje, gradini sau piscine.


Sezlong - Trend Furniture Magnet

Modelul de sezlong Magnet are o structura formata din aluminiu si textilina. Este foarte potrivit pentru gradina, plaja, piscina si terasele structurilor de primire turistice, intregind astfel spatiile dvs. de relaxare.


Sezlong - Trend Furniture Maxus

Creat din materiale rezistente la raze UV se preteaza pentru terase, piscine, plaja sau gradina. Cadrul din care e constituit este din aluminiu argintiu, iar sezutul, din textilina.


Sezlong - Trend Furniture Omega

Modelul de sezlong Omega fara brate, avand un cadru din polipropilena, sezut si spatar din textilina, reprezinta un model foarte confortabil si rezistent de sezlong.


Sezlong - Trend Furniture Siesta

Este realizat dintr-un cadru din aluminiu si imbracat cu impletitura de ratan sintetic in culoarea neagra sau bej.


Sezlong - Trend Furniture Smeraldo Tex

Ofera o experienta unica datorita confortului dat de materialul textil care acopera cadrul din polipropilena. Acest material prezinta rezistenta ridicata la soare puternic, apa si alti factori externi.


Sezlong - Trend Furniture Stella Di Mare

Este construit in intregime din polipropilena si poate fi suprapozat pentru depozitare usoara. De asemenea, acest sezlong poate fi transformat cu usurinta intr-un scaun de terasa confortabil si rezistent.


Lucru în România