Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Discuția 1
puiu - 13 Nov 2013, 12:40 (post nou)
Raspuns solutie
pentru un bloc cu 2 scari p+9 si 80 de apartamente ce ne puteti oferi
Raspunde
ISS Facility Services SRL - 15 Nov 2013, 08:23 (post nou)
Raspuns solutie
Buna ziua, In functie de locatia blocului va putem oferi un serviciu profesionist de securitate, cu doua posturi de paza incadrate cu doi agenti de securitate 24/24, 7/7, angajati intr-o firma multinationala, cu vechime de 30 de ani de securitate in Europa care respecta toate legile si prevederile legale in vigoare, atat din punct de vedere al executarii serviciului de paza cat si din punct de vedere al platii intotdeauna la timp si in totalitate a agentilor de securitate - inclusiv a contributiilor catre stat. In conditiile in care va intereseaza disponibilitatea noastra pentru acest serviciu, va rugam sa ne contactati la telefonul 0752211345 - Manager de securitate Avrigeanu Constantin. Va multumim.
Raspunde
Alte servicii ISS FACILITY SERVICES SRL (7)
Servicii de catering Serviciile de catering ISS reprezinta o intreaga ceremonie de distribuire a unor produse sanatoase, cu putine grasimi si gustoase, in spatii prietenoase.
  • fără documentaţii
Servicii de catering
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Managementul deseurilor Programul de management al deseurilor ISS este dedicat imbunatatirii calitatii mediului inconjurator si reducerii impactului negativ asupra naturii.
  • fără documentaţii
Managementul deseurilor
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Managementul energetic al cladirilor Programul de management energetic ISS urmareste eficientizarea energetica. Setam tinte masurabile pentru operatiunile tehnologice si pentru cele organizationale
  • fără documentaţii
Managementul energetic al cladirilor
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Servicii specializate in aria de birouri ISS ofera solutii personalizate, adaptate cerintelor clientilor, clientii ISS beneficiind de asistenta 24/7 livrata de angajati profesionisti si bine pregatiti.
  • fără documentaţii
Servicii specializate in aria de birouri
Marca:
ISS FACILITY SERVICES
Solutii integrate pentru locatii Serviciile integrate ISS combina toate serviciile clientului intr-o singura solutie, asigurandu-se astfel eficienta si optimizarea activitatilor.
  • fără documentaţii
Solutii integrate pentru locatii
Marca:
ISS FACILITY SERVICES