Girom International, o companie cu o vasta experienta in domeniul comercializarii de placi ceramice, va pune la dispozitie servicii complete pentru debitarea si procesarea placilor ceramice si a pietrei naturale la standarde inalte de calitate.

Mozaicurile realizate de compania noastra pot fi regasite la diverse branduri de top la nivel international, exportul fiind baza produselor de acest tip realizate de catre compania noastra.


Servicii taieturi si mozaic ceramicVezi documentatia


Pentru realizarea mozaicului ceramic din gresie portelanata trebuie urmat un proces tehnologic complex, bine stabilit, care cuprinde taierea, rectificarea, bizotarea, lipirea si ambalarea.


Acest proces are ca faza incipienta taierea care se face cu o masina profesionala de ultima generatie...

...aceasta este formata dintr-o banda transportoare care ghideaza placile de gresie si trei motoarea de putere pe axul carora sunt amplasate discuri diamantate, de cea mai buna calitate. Taierea gresiei se face numai sub jet de apa, pentru pentru a se obtine o taietura de precizie.


Utilajul destinat lipirii placilor rezultate din prima etapa este format dintr-o banda transportoare pe care se deplaseaza matritele de la inceputul ciclului de lipire pana la sfarsitul acestuia.


In functie de solicitarile clientului se poate realiza un mozaic buratat (usor ciobit pe margini, pentru a oferi un caracter antichizat placutelor). Pentru obtinerea acestuia, placutele de gresie suporta un procedeu suplimentar, dar si efectul este unul pe masura, ideal pentru casele unde se doreste un aer antic, putandu-se monta atat la interior cat si la exterior.

Ai o întrebare despre acest produs? Logheaza-te ca sa poti comenta!
Alte produse si servicii GIROM INTERNATIONAL (8)