Senzori pentru porti industriale BEA

Senzori pentru porti industriale BEA

Marca:
BEA
Produs furnizat de:

GUNTHER TORE

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
BEA
BEA este o societate belgiana infiintata in 1965, una dintre primele companii din lume care a produs senzorii care vizeaza deschiderea, in conditii de siguranta, a usii automate, atat pentru domeniul comercial, cat si pentru cel industrial.
 
Tehnologiile folosite sunt efectul Doppler (radar), infrarosu, inductie magnetica si acum LASER. Aceste tehnologii ne permit sa oferim senzori de miscare, de prezenta si de siguranta pentru diferite tipuri de aplicatii. Incepand cu anul 2002, BEA a fost integrata in cadrul grupului britanic HALMA,care include 50 de companii din lume, active in dezvoltarea, productia si distributia de produse care vizeaza siguranta publica si industriala. Din 2008, divizia BEA Industrial dezvolta solutii de detectare de ultima generatie, cu scopul a creste performanta „pachetelor de usi automate” si confortul si siguranta utilizatorilor. 

Senzor de miscare si prezenta - BEA CONDOR

Senzorul de miscare si prezenta (dubla tehnologie: radar + infrarosu), este cea mai completa solutie de pe piata industriala.

 

Senzor pentru porti industriale - BEA LZR-i110

Solutie de securitate de inalta performanta pentru usi industriale, certificata conform EN ISO13849-1 si EN12453; ofera un nivel ridicat de siguranta cu un sistem de detectare complet tridimensional in fata usii. In plus fata de siguranta, LZR®-i110 permite o deschidere pentru pietoni.


Senzor de miscare pentru usi automate industriale - BEA FALCON

Senzor de miscare pentru deschiderea tuturor usilor automate industriale (3,5 m la 7 m).


Senzor de miscare si prezenta pentru usi industriale automate - BEA IXIO-D INDUS

Solutia ideala pentru usi de interior, cu o inaltime de deschidere de pana la 4 m.


Sistem de deschidere contactless pentru usi industriale - BEA MAGIC SWITCH

Sistem de deschidere contactless pentru usi industriale. Deschiderea este activata prin miscari simple de mana. Camp senzor reglabil, intre 10 si 50 cm

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Senzori pentru porti industriale BEA
Contactează GUNTHER TORE și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România