Scaune operationale si ergonomice de birou MoveDesk

Scaune operationale si ergonomice de birou MoveDesk

Marca:
MoveDesk
Produs furnizat de:

MOVEDESK

Vezi profil furnizor
Contactează furnizorul
MoveDesk
Scaune operationale si ergonomice de birou, realizate pentru o ergonomie perfectă și posibilitati maxime de reglare a tuturor componentelor. Toate modelele vin din start, in echiparea de baza, cu mecanism sincron intre spatar si sezut.
 
Materialele folosite sunt rezistente si destinate unei utilizari intensive. Alte elemente, cum ar fi cotierele, spătarul, tetiera suporta reglaje in functie de model. Gama profesionala de scaune ergonomice de birou. Selectia noastra de scaune office pleaca de la o configurare de baza si pot fi personalizate in functie de nevoile utilizatorilor. Cantitatea minima este de 5 buc. Oferim discount de volum si preturi speciale in functie de proiect.

Scaun operational de birou - TEXAS

Designul se bazeaza pe pozitia dinamica a soferului, asadar perna triunghiulara ii incurajeaza pe utilizatori sa se aseze intr-o pozitie a soferului. Scaunul este perfect potrivit pentru mese inalte si alte posturi de lucru inalte, care nu sunt standard, in care oamenii trebuie sa lucreze aproape in picioare.


Scaunul TEXAS permite sa fie mai dinamic, dar inca in echilibru. Scaunul scaunului ofera mai multe pozitii sanatoase de sedere si are multe beneficii pentru sanatate. El intareste spatele, imbunatateste postura si circulatia sangelui, reduce umflarea piciorului. Acest scaun indeplineste nevoia naturala de miscare a corpului. Simtiti dinamica si libertatea atunci cand va aflati pe TEXAS!


Scaun operational de birou - ACTIVA

Stilul de lucru dinamic si sedinta activa sunt codificate in numele acestui scaun. ACTIVA este un scaun robust, care va ajuta sa stati intr-o pozitie mai sanatoasa si o energie pozitiva la locul de munca.

Bucurati-va de sedinta variabila pe ACTIVA!


Scaun operational de birou - Ayla

Forma simpla combinata cu mecanisme care permit ajustarea scaunului - Ayla asigura confortul de zi cu zi. Forma poliuretanului si a spatarului tapitat sustin curba naturala a coloanei vertebrale, reducand tensiunea pe spate. Oferind sapte niveluri de ajustare a inaltimii spatarului, acesta se potriveste corpului chiar mai bine. Un alt mecanism foloseste in acelasi timp spatarul si scaunul, astfel incat sa fie usor sa schimbati pozitiile de lucru. Datorita dimensiunilor optime si optiunii universale, Ayla functioneaza bine si ca echipament pentru birouri mici si ca solutie pentru aranjarea mai multor statii.


Scaun operational de birou - DOT

Scaunul Dot are un design jucaus care permite o libertate maxima de miscare. Scaunul este proiectat special pentru a forta coloana vertebrala sa se indrepte, reducand tensiunea musculara din spate. Inaltimea scaunului si a spatarului poate fi reglata separat pentru a obtine un confort maxim. Acest scaun este potrivit pentru cei care cauta solutii de sedere sanatoase si confortabile pentru acasa sau pentru lucru.


Scaun operational de birou - LIN

Simplitate fermecatoare. Acesta este conceput pentru a adauga confortul chiar si în cele mai stricte medii. Modelul LIN este disponibil in mai multe configuratii de tesaturi, culori si corpuri care ii permit clientului sa-si elibereze creativitatea interioara.


Scaun operational de birou - Sava

Scaunul SAVA este o fuziune de clasa si originalitate. Mecanizmele personalizate ale scaunelor permit ajustarea pozitiei personale. Paleta sa bogata de materiale si culorile indraznete reprezinta un avantaj in crearea unui birou modern. Suportul din spate in scaunul nostru SAVA este compus dintr-o retea RUNNER disponibila intr-o varietate de culori. Aceasta tesatura poate fi utilizata pentru portiunile scaunului si tetierelor. In plus, pentru scaun exista 4 materiale diferite si diferite culori disponibile.


Scaun operational de birou - Tanya

Scaunul de birou Tanya este echipat cu mecanism auto-sincron care permite o inclinarea spatarului si pentru a fi blocat intr-una din cele cinci pozitii. Spatarul este fabricat din plasa neagra, elastica - STRING - 100% reciclabil si omologat cu Oeco-Tex - standard pentru substantele nepericuloase. Colectia extinsa de culori si textile pentru scaune ofera o multime de optiuni pentru crearea unui spatiu de birou consistent.


Scaun operational de birou - ElliePro

Colectia ElliePro a fost creata pentru spatii de lucru colaborative si colaborative, insa versatilitatea si functionalitatea multipla fac din aceasta si o alegere perfecta pentru birouri, sali de conferinte, studii sau lobby-uri hoteliere. Aceste scaune combina confortul unui fotoliu cu ergonomia si functionalitatea mobilierului de birou. Liniile lor moi, elegante, creeaza atmosfera confortabila oriunde se afla, facand acest design sa se potriveasca tendintei actuale de amenajare a spatiilor de birouri intr-un stil prietenos si home-like.


Scaun operational de birou - LightUp

Scaunul de birou LightUp 230SFL este dotat cu mecanismul Synchro ce permite utilizatorului blocarea spatarului in mai multe pozitii si un balans relaxant, fiind ideal pentru o utilizare indelungata si un confort marit al ergonomiei spatelui utilizatorului.


Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori. Baza scaunului directorial este in forma de stea cu roti antialunecare, din plastic gri. Bratele scaunului de Birou LightUp 230SFL pot fi fixe sau reglabile pe inaltime din plastic gri prevazute cu paduri moi din poliuretan gri. Bratele reglabile se ridica pe inaltime cu 80mm.


LightUp 230SFL este un scaun de birou cu sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant. Scaunul de birou LightUp 230SFL este dotat cu mecanism de blocare a spatarului in mai multe pozitii.

Inaltime reglabila a sezutului si spatarului. Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata.


Optional: Scaunul prezinta suport lombar reglabil pe inaltime- tip 1 sau suport lombat reglabil pe inaltime si adancime.


Scaun operational de birou - Veris Net

Scaunul de Birou Veris Net 110SFL este dotat cu mecanismul Synchro ce permite utilizatorului blocarea spatarului in mai multe pozitii si un balans relaxant, fiind ideal pentru o utilizare indelungata si un confort marit al ergonomiei spatelui utilizatorului.


Scaunul de Birou Veris Net 110SFL are optiunea de sezut culisant, sezutul culiseaza in fata cu aproximatic 5cm, ceea ce permite suportul picioarelor sa fie ajustat in mod individual pentru fiecare utilizator.

Sezutul scaunului este tapitat cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori. Spatarul scaunului este din plasa de tip mesh, pentru o mai buna circulatie a aerului.


Tetiera reglabila pe inaltime a scaunului de birou este tapitata cu mesh de culoare neagra. Baza scaunului de birou este in forma de stea cu roti antialunecare, din plastic negru sau structura metalica aluminata sau cromata.

Bratele scaunului de Birou Veris Net 110SFLpot fi fixe sau reglabile pe inaltime din plastic negru prevazute cu paduri moi din poliuretan negru. Bratele reglabile se ridica pe inaltime cu 80mm.


Veris Net 110SFL este un scaun de birou cu sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant. Scaunul de Birou Veris Net 110SFLeste dotat cu mecanism de blocare a spatarului in cinci pozitii diferite.


Inaltime reglabila a sezutului. Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata.


Sezut culisant, culiseaza 5 cm in fata fiind ideal pentru un confort sporit al picioarelor.


Scaun operational de birou - Xenon 20S

Scaunul de Birou Xenon 20S este dotat cu mecanismul Synchroce permite utilizatorului blocarea spatarului in mai multe pozitii si un balans relaxant, fiind ideal pentru o utilizare indelungata si un confort marit al ergonomiei spatelui utilizatorului.


Optional: scaunul de birou Xenon 11S poate avea optiunea de sezut culisant, sezutul culiseaza in fata cu aproximatic 5cm, ceea ce permite suportul picioarelor sa fie ajustat in mod individual pentru fiecare utilizator.


Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori.  Baza scaunului de birou este in forma de stea cu roti antialunecare, din plastic negru sau structura metalica cromata.

Bratele scaunului de Birou Xenon 20Ssunt reglabile pe inaltime din plastic negru prevazute cu paduri moi din poliuretan negru. Bratele reglabile se ridica pe inaltime cu 80mm. Xenon 20S este un scaun de birou cu sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant.


Scaunul de Birou Xenon 20S este dotat cu mecanism de blocare a spatarului in cinci pozitii diferite.

Inaltime reglabila a sezutului si spatarului. Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata.


Optional:Sezut culisant, culiseaza 5 cm in fata fiind ideal pentru un confort sporit al picioarelor.


Scaun operational de birou - Xenon Net 101S

Scaunul de Birou Xenon Net 101S este dotat cu mecanismul Synchroce permite utilizatorului blocarea spatarului in mai multe pozitii si un balans relaxant, fiind ideal pentru o utilizare indelungata si un confort marit al ergonomiei spatelui utilizatorului.


Suportul lombar al scaunului este reglabil pe inaltime in functie de fiecare utilizator. Optional: Scaunul de birou Xenon Net 101S poate avea optiunea de sezut culisant, sezutul culiseaza in fata cu aproximatic 5cm, ceea ce permite suportul picioarelor sa fie ajustat in mod individual pentru fiecare utilizator.


Sezutul scaunului este tapitat cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori. Spatarul scaunului este din mesh, pentru o mai buna ventilarea a spatelui.


Baza scaunului de birou este in forma de stea cu roti antialunecare, din plastic negru sau structura metalica cromata.  Bratele scaunului de Birou Xenon Net 101S sunt reglabile pe inaltime din plastic negru prevazute cu paduri moi din poliuretan negru. Bratele reglabile se ridica pe inaltime cu 80mm.


Xenon Net 101S este un scaun de birou cu sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant.


Scaunul de Birou Xenon Net 101S este dotat cu mecanism de blocare a spatarului in cinci pozitii diferite.

Inaltime reglabila a sezutului si spatarului. Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata.


Optional: Sezut culisant, culiseaza 5 cm in fata fiind ideal pentru un confort sporit al picioarelor.


Scaun operational de birou - CARI

Performanta avansata, linii coezive si usurinta in utilizare. Pasiunea designerului in fiecare detaliu face din scaunul de birou CARI un produs de top. Alege acest produs, pentru o zi mai buna in birou.


Scaun operational de birou - TAGIA

TAGIA - design inovator si confort. Spatarul cu o plasa ergonomica si suportul lombar fac acest scaun modern si ofera confort maxim in timpul sedintei. O gama larga de componente si tesaturi permite personalizarea scaunului, in functie de propriile nevoi tehnice si estetice. Versiunea scaunului pentru vizitatori este, de asemenea, disponibila.

Scaunul TAGIA - unde confortul se intalneste cu stilul!


Scaun operational de birou - TORUS

Gratie. Creatorul acestei familii de scaune pentru birou, le-a definit ca „Gazele”, gratios si puternic. Adaugam confortul si fiabilitatea pentru a obtine un set complet de caracteristici care sa se potriveasca nevoilor dvs.


Scaun operational de birou - WORK

Design pur. Design, ergonomie si functionalitate, toate in aceeasi gama de scaune, a caror diversitate de materiale si posibilitati ofera o flexibilitate care acopera toate nevoile locului nostru de munca.


Scaun operational de birou - ULTRA / INFRA

Extremele se atrag. Diferitele caracteristici ale acestor scaune office vor aduce modernitatea la birou. Scaunele sunt confortabile si fiabile. Indiferent pe care o alegeti, acesta va deveni partenerul dvs. credincios la locul de munca.

 
 
Scaune ergonomice de birou pentru spatii office. Sunt reglabile si rezistente, pentru utilizare intensiva, materiale de calitate, design modern si ergonomie configurabila in functie de utilizator. Comanda minima 5 bucati/model. Acordam discount de volum. Productie UE, garantie 5 ani.

Scaun executiv de birou - MOTTO

Scaunul de Birou Motto este dotat cu mecanismul Synchro ce permite utilizatorului blocarea spatarului in mai multe pozitii si un balans relaxant, fiind ideal pentru o utilizare indelungata si un confort marit al ergonomiei spatelui utilizatorului.

Interiorul spatarului scaunului este dintr-un cadru flexibil de plastic ceea ce confera un plus de ergonomie spatelui utilizatorului.


Scaunul de Birou Motto 11SFL prezinta in standard optiunea de sezut culisant, sezutul culiseaza in fata cu aproximatic 5cm, ceea ce permite suportul picioarelor sa fie ajustat in mod individual pentru fiecare utilizator.


Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori.

Baza scaunului directorial este in forma de stea cu roti antialunecare, din plastic negru sau structura metalica cromata.

Bratele scaunului de Birou Motto pot fi fixe sau reglabile pe inaltime din plastic negru prevazute cu paduri moi din poliuretan negru. Bratele reglabile se ridica pe inaltime cu 80mm.


Motto 11SFL este un scaun de birou cu sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant.

Scaunul de Birou Motto 11SFL este dotat cu mecanism de blocare a spatarului in cinci pozitii diferite. Inaltime reglabila a sezutului si spatarului. Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului.


Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata.Sezut culisant, culiseaza 5 cm in fata fiind ideal pentru un  confort sporit al picioarelor.

Tetiera scaunului este tapitata si reglabila pe inaltime.


Scaun executiv de birou - Veris

Scaunul de Birou Veris 10SFL prezinta in standard optiunea de sezut culisant, sezutul culiseaza in fata cu aproximatic 5cm, ceea ce permite suportul picioarelor sa fie ajustat in mod individual pentru fiecare utilizator.


Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori.  Baza scaunului de birou este in forma de stea cu roti antialunecare, din plastic negru sau structura metalica aluminata sau cromata.


Bratele scaunului de Birou Veris 10SFL pot fi fixe sau reglabile pe inaltime din plastic negru prevazute cu paduri moi din poliuretan negru. Bratele reglabile se ridica pe inaltime cu 80mm.


Veris 10SFLeste un scaun de birou cu sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant.Scaunul de Birou Veris 10SFL este dotat cu mecanism de blocare a spatarului in cinci pozitii diferite.


Inaltime reglabila a sezutului si spatarului. Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata. Sezut culisant, culiseaza 5 cm in fata fiind ideal pentru un confort sporit al picioarelor.


Scaun executiv de birou - MyTurn

Scaunul directorial MyTurn 10S este dotat cu mecanismul Synchro ce permite utilizatorului blocarea spatarului in mai multe pozitii si un balans relaxant, fiind ideal pentru o utilizare indelungata si un confort marit al ergonomiei spatelui utilizatorului.


Sezutul si spatarul scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori. Baza scaunului directorial este in forma de stea cu 5 brate si roti antialunecare, din structura metalica cromata.

Bratele scaunului directorial MyTurn 10S sunt fixe din structura metalica cromata cu paduri din piele naturala sau brate fixe complet tapitate. MyTurn 10S este un scaun cu un sezut confortabil si un mecanism ce permite utilizatorului un balans relaxant.


Scaunul directorial MyTurn 10S este dotat cu mecanism de blocare a spatarului in patru pozitii diferite.Inaltime reglabila a sezutului si spatarului.Spatarul este ajustabil prin forta utilizatorului. Protectie antisoc pentru a preveni revenirea brusca a spatarului spre utilizator dupa ce maneta de inclinare a spatarului a fost dezactivata.


Scaun executiv de birou - Violle

Scaunul directorial Violle este un scaun premium care atrage atentia cu design-ul sau elegant si forma nobila. Este un scaun directorial simplu dar impresionant datorita cadrului de aluminiu care leaga sezutul si spatarul intr-o unitate armonioasa.


Violle 131 SFL este un scaun cu o ergonomie ridicata pentru utilizator care vine partial dinmecanismul sau inovator Synchro cu reglaje inovative toate complet integrate in scaun.


Sezutul, spatarul si tetiera scaunului sunt tapitate cu piele naturala, piele ecologica, stofa sau lîna intr-o varietate mare de culori. Baza scaunului este din polipropilena neagra sau gri deschis sau structura metalica cromata, alba, graphite, cromata.Scaun executiv de birou - Tronhill GABRI

Scaunul Gabri este conceput pentru cei care apreciaza performanta ridicata a functionalitatii, bunastarii si confortului. Posibilitatea de a personaliza scaunul Gabri, ajustand setarile in functie de cerintele corpului, va va ajuta sa mentineti o stare de sanatate excelenta si veti asigura o buna dispozitie de lucru pe tot parcursul zilei.


Alegeti scaunul Gabri si bucurati-va de noi inspiratii la locul de munca.


Scaun executiv de birou - Tronhill HORO

Caracteristicile si designul scaunului Horo ies in evidenta foarte usor, scaunele de birou Horo sunt solide, fiabile si comfortabile.


Scaun executiv de birou - Tronhill LUNA

Scaunul de birou model Luna a fost conceput pentru un birou de zi modern, dar se va potrivi si in orice locatie in care sunt necesare un aspect profesional. Liniile sale subtiri si corpul perfect echilibrat se potrivesc ca un costum personalizat.


Scaun executiv de birou - Tronhill MAGNA

Ergonomie. Familia de scaune Magna ii va multumi pe cei care pretuiesc armonie de forma, performanta si bunastare. Reglarea usoara a spatarului si a scaunului asigura o pozitie ergonomica, impunand o pozitie corecta si astfel oferind un mediu de lucru placut.


Scaun executiv de birou - Tronhill RECTO

Modernitatea. Scaunele din gama Recto vor aduce individualitate si noutate oricarui birou datorita designului lor.

Aceste scaune office nu numai ca va decoreaza biroul, oferindu-i originalitate, dar se adapteaza perfect si dorintelor dvs.


Scaun executiv de birou - Tronhill SOLIUM

Eleganta. Coerenta culorilor si armonia materialelor. Scaunele de birou din aceasta sectiune va ofera scaune confortabile ventilate si se potrivesc usor cu conturul corpului.


Scaun executiv de birou - Vank FIL

VANK FIL este un scaun de birou care raspunde la cele mai ridicate solicitări ale clienților de afaceri. Un fotoliu pivotant cu spătarul înalt sau jos. Oferită cu un mecanism de inclinare si o inaltime reglabila. Spatarul poate fi reglat manual in functie de greutatea utilizatorului. Spatarul spatarului este integrat cu cotierele cu captuseala din piele, acoperite cu pulbere din metal negru, alb sau platina. Baza este o cruce din aluminiu cu 5 varfuri. Versiunea de conferinta a fotoliului este disponibila intr-o baza de aluminiu cu 4 varfuri - acoperita cu pulbere sau lustruita.


Este un scaun rotativ rafinat, capabil sa stimuleze intreaga echipa in actiune. Principalele sale atuuri sunt maiestria si eleganta. In ciuda designului destul de simplu, acest obiect ascetic abunda cu o multime de caracteristici tehnologice inteligente. Un arc special de gaz permite ajustarea inalta a scaunului intr-un mod foarte usor, iar mecanismul de balansare prezentat permite utilizatorului sa modifice unghiul de inclinare al spatarului si sa regleze presiunea in raport cu greutatea corpului.


O perna ergonomica reduce presiunea asupra muschilor coapsei si impiedica amortirea membrelor, asigurand un nivel mare de confort. Spatarul inalt si cotierele fixe, din tabla de otel indoit, fac din VANK_FIL un scaun de birou cu stil si personalitate unica. Autoritatea sa asupra spatiului pe care il ocupa este imbunatatita in continuare de negrul profund in care este oferit.


Dimensiuni:

- Inaltime: scaun 45-56 cm / total 95-107 cm
- Adancime: scaun 43 cm / total 60 cm
- Latime: scaun 47 cm / total 59 cm


Scaun executiv de birou - Vank V6

Scaunul pivotant V6 este un element remarcabil care se potriveste perfect cu orice mediu standard, chiar si pentru biroul de acasa. O gama larga de elemente de tapiterie si de culoare face posibila personalizarea scaunului in functie de preferintele si gustul individual.


Forma scaunului striga modernitatea. Estetica sa este o referinta puternica la stilul distinctiv al masinilor sport. Caracteristicile comune includ linii dinamice si elemente de aluminiu subliniate. Un spatar perforat, cu un model geometric, confera scaunului o senzatie de luminozitate.


CONFIGURATOR SCAUN V6

Gama de ajustare a inaltimii spatarului este deosebit de impresionanta, deoarece a fost proiectata pentru a se potrivi atat nevoilor utilizatorilor cu statura normala, cat si celor extrem de inalti. Mecanismul de reglare a presiunii spatarului ofera un nivel similar de flexibilitate. Presiunea spatarului poate fi ajustata pentru a functiona bine pentru oricine. Scaunul permite fiecarui utilizator sa isi aleaga cea mai buna pozitie pentru a lucra sau a se odihni cu spatarul inclinat la un unghi mare.

76 imagini

23 Documentatii tehnice
Vezi toate

Paletar pentru scaune de birou
Fisa tehnica
6 p | EN
Scaun de birou
Fisa tehnica
5 p | EN

9 Video

VREI SĂ ȘTII CÂT COSTĂ?
CERE OFERTĂ ACUM

Obține prețuri și află cât costă produsele din gama de Scaune operationale si ergonomice de birou MoveDesk
Contactează MOVEDESK și cere prețuri pentru proiectul tau.
Lucru în România