Scaune din plastic, policarbonat TREND FURNITURE

Scaune din plastic, policarbonat TREND FURNITURE

Marca:
TREND FURNITURE
Produs furnizat de:

TREND FURNITURE

Vezi profil furnizor
Informațiile din această pagină nu mai sunt actualizate.
TREND FURNITURE
O larga diversitate de modele de scaune cu brate si scaune fara brate va asteapta in gama TRENDfurniture, de la scaune clasice, scaune cu design rustic, pana la scaune moderne, din materiale foarte rezistente la trafic intens, noi va oferim cele mai bune solutii pentru amenajarea spatiilor interioare si exterioare. 

Scaun Vanity cu brate

Scaunul perfect pentru orice tip de amenajare, caracterizat de un design contemporan proaspat, actual tendintelor. Realizat in totalitate din policarbonat si disponibil atat in varianta cu brate, cat si fara brate, scaunul Vanity va aduce cu adevarat un plus de valoarea locatiei sau caminului dumneavoastra.

In plus, scaunul este suprapozabil si poate fi utilizat atat in amenajarile interioare cat si exterioare.

 

Scaun Vanity fara brate

Un model nou si indreznet. Un scaun modern, din policarbonat, cu un design ce respecta linii esentiale, care dau forma elegantei.

Scaunul Vanity fara brate putem spune de altfel ca reprezinta o sinteza intre lux si confort.


Scaun Igloo cu brate

Scaunul Igloo se remarca atat datorita designului simplu cat si culorilor vii. Realizat din policarbonat, aceste scaune permit stivuirea si sunt foarte usoare, pentru a facilita manevrarea si depozitarea lor.

Ideal pentru interior si exterior, acest model de scaun se poate folosi pentru atat pentru amenajarile interioare personale, cat si completarea mobilierului pentru cafenele, cluburi si chiar restaurante.


Scaun Igloo fara brate

Remarcabil nu doar datorita desgnului simplu cat si culorilor, scaunul Igloo fara brate reprezinta o alegere moderna pentru cafeneaua, cofetaria sau chiar terasa dumneavoastra. Realizate din policarbonat, aceste scaune permit stivuirea si sunt foarte usoare, ceea ce faciliteaza manevrarea si depozitarea lor intr-un mod simplu si usor.


Scaun Igloo de bar

Frumusetea acestui scaun este data de liniile si motivele simple, curate si elegante care o sa va ofere o amenajare interioara si exterioara unica. Igloo este o piesa de mobilier care nu necesita mult spatiu de depozitare deoarece este suprapozabil


Scaun Isy Antishock de bar

Pentru spatiile de tip bar recomandam scaunele rezistente si elegante Isy Antishock de bar, realizate din policarbonat transparent sau fumuriu translucid. Acest model intregeste orice amenajare Horeca prin stilul sau inconfundabil definit printr-un contur modern. Aceste scaune inalte se preteaza atat pentru baruri, cat si pentru cafenele, spatii fast-food sau chiar evenimente. Pot fi suprapuse in stive de 6 bucati, fapt care confera facilitate la depozitare si transport.


Scaun Glenda fara brate

Avand un design usor clasic, insa realizat pe deplin din materiale moderne cum este policarbonatul, scaunul Glenda a fost creat tocmai pentru a oferi o ambianta calda, primitoare si confortabila in orice locatie. In plus, scaunul este suprapozabil, iar datorita materialului din care este realizat, poate fi utilizat atat in amenajari interioare cat si exterioare.


Scaun Glenda de bar

Scaunul de bar Glenda, realizat din policarbonat reciclabil, este un scaun suprapozabil recomandat cu precadere pentru baruri, terase sau piscine. Cu toate acestea, designul modern caracterizat prin liniile si motivele inovative il recomanda atat pentru spatiile interioare, cat si cele exterioare.


Scaun fara brate Spoon

Marcat de un design nou, contemporan, scaunul din policarbonat SPOON poate fi alegerea ideale pentru cei care simt nevoia sa stabileasca un ritm nou in proiectele lor de amenajare. Fiind creat integral din policarbonat in diverse culori, acest model de scaun pentru cofetarie sau fast food prezinta o rezistenta ridicata la trafic intens. Greutatea redusa si caracterul suprapozabil ii permite sa fie depozitat si transportat cu usurinta, iar design-ul sau modern confera oricarui spatiu un aer tineresc.


Scaun fara brate Titi

Scaun din policarbonat, fara brate, potrivit si recomandat amenajarilor in stil Art Nouveau. Designul si forma sa creativa transforma orice interior modern intr-un spatiu modern, cu un aer tineresc. Se preteaza pentru diverse spatii cu trafic intens precum cofetariile, terasele, cluburile sau cafenelele realizate in stil modern.


Scaun cu brate Miss B Antishock

Scaunul Miss B Antishock cu 4 picioare face parte din colectia de scaune care se remarca printr-un design deosebit. Realizate din policarbonat si disponibile intr-o gama variata de culori, acest model de scaun se potriveste pentru orice amenajare interioara, publica sau privata. Acest model inedit ofera o stabilitate ridicata si aspect deosebit atat scaunului cat si intregii amenajari. Scaunul Miss B Antishock este ideal pentru a mobila cafenele, restaurante sau baruri de clasa superioara sau chiar propria casa.


Scaun Zebra Antishock cu brate

Zebra Antishock cu brate este un scaun modern, ideal pentru cafenele, cofetarii sau spatii de tip lounge. Cu un spatar foarte confortabil la care se adauga linii si motive moderne, scaunul ofera un design special amenajarii dumneavoastre. Zebra Antishock cu brate este un scaun usor de depozitat fiind suprapozabil si usor de utilizat datorita materialului durabil din care este realizat.


Scaun fara brate Zebra Antishock

Zebra Antishock este un scaun cu un design inovativ, iar diversitatea de culori in care este disponibil il face mai usor de asortat pentru completare mobilierului interior sau exterior pentru obtinerea unei ambiante moderne. Creat din policarbonat si cu un cadru din otel cromat, scaunul Zebra Antishock reprezinta un model ideal pentru trafic intens, specific spatiilor Horeca.


Scaun de bar Zebra Up Antishock

Maniera unica prin care design-ul acestui scaun va completa amenajarea dvs. se va distinge in ambianta deosebita pe care o va crea, in confortul pe care il confera alaturi de rezistenta sporita a materialelor din care e creat. Este alcatuit dintr-o baza din policarbonat si picior rotativ din otel cromat, de asemenea, este prevazut cu suport pentru picioare.


Scaun de bar Zoe

Scaunul de bar Zoe face parte din gama profesionala de scaune de bar. Cu un design exclusivist acest model de scaune din policarbonat este prevazut cu un sistem rotativ si inaltime ajustabila cu ajutorul unui piston cu gaz. Baza si coloana acestui model sunt construite din otel cromat atat pentru a oferi un aspect unic cat si pentru a fi rezistente. Scaunele Zoe se pot folosi pentru a amenajari interioare private cat si pentru a mobila restaurante, cafenele sau baruri datorita calitatilor lor profesionale.


Scaun Piu

Cadrul integral din tehnopolimer reciclabil, turnat si ranforsat cu fibra de sticla ne garanteaza durabilitatea si lunga posibilitate de utilizare a scaunului PIU. In plus, alaturi de certificatul CATAS pe care il are scaunul PIU, avem certitudinea ca folosit in amenajarea spatiilor publice: cofetarii, terase, fast-food-uri etc, nu va dezamagii. Culorile variate disponibile: Alb (linen), Dove Gray, Antracit si Rosu, va permit o amenajare vesela si eleganta.

Acest scaun poate sa fie folosit impreuna cu scaunul Piu cu brate.


Scaun de bar H65 PIU

Scaunul de bar PIU este integral din tehnopolimer reciclabil, turnat si ranforsat cu fibra de sticla ce ne garanteaza durabilitatea si lunga posibilitate de utilizare a scaunului PIU, alaturi de certificatul CATAS. Scaunul este disponibil in culorile : Alb (linen), Dove Gray, Antracit si Rosu.


Scaun de bar H75 PIU

Scaunul de bar PIU este integral din tehnopolimer reciclabil, turnat si ranforsat cu fibra de sticla ce ne garanteaza durabilitatea si lunga posibilitate de utilizare a scaunului PIU, alaturi de certificatul CATAS. Scaunul este disponibil in culorile: Alb (linen), Dove Gray, Antracit si Rosu.

Colectia de scaune Piu este alcatuita din 2 scaune de bar cu inaltimile de 75 si respectiv 65 cm si scaune cu si fara brate.

Lucru în România