3638

Scari, vanguri din lemn STAIRS DESIGN

Contactează furnizorul
STAIRS DESIGN

Your life, your home, your style!

 

In conceperea designului interior scarile au fost probabil cel mai adesea neglijate. Cu greu ne imaginam scarile ca parte a caminului ce ar putea avea nevoie de renovare sau decorare. In prezent, scenariul a suferit modificari, scarile sunt considerate parti esentiale ale casei contribuind la aspectul general al acesteia. Proprietarii isi doresc sa scoata in evidenta scarile, apeland chiar la designeri de interior pentru a alege modelul ideal.

 

Scarile din lemn se integreaza perfect in designul caselor concepute in stil clasic cat si modern prin aspectul natural, o reminiscenta a naturii sub forma stilizata. Frumusetea lemnului sporeste odata cu trecerea timpului prin respectul proprietarului, prin ingrijire adecvata. In mare parte scarile din lemn sunt realizate manual, adaugand valoare casei.

Caminele concepute in linii moderne sunt pe deplin completate de catre eleganta, frumusetea si valoarea scarilor din lemn. Uitlizarea lemnului in constructii se datoreaza si maleabilitatii acestuia in mainele unor adevarati artisti ce isi dau concursul in realizarea unui obiect de arta, scara din lemn perfect armonizata cu restul ambientului.

 

Obiectivul nostru principal este sa le oferim clientilor exact ceea ce isi doresc. Reusim, folosind stilul unic ce ne defineste clientii, sa cream un design individualizat, inspirat de o viziune proprie, astfel, o simpla scara interioara se transforma, devenind o piesa de mobilier reprezentativa pentru intregul interior.

 

Fiecare proiect in parte este deosebit, ca atare toate sunt abordate cu pasiune, dedicatie si nu in ultimul rand cu profesionalism. Nevoia de a atinge prefectiunea ne-a determinat sa cream cat mai multe produse unice si prin implicarea directa a echipei noastre am ajuns sa cunoastem nevoile clientilor.

Redefinirea ideii generale privind scarile, dorinta de a decora casa cu stil, fara a lasa nimic la voia intamplarii, nevoia de a armoniza partea cu intregul, au dus la reinventarea si reinsufletirea scarilor din lemn.


119 imagini

Gamă de produse de la
VALPREST PARCHET